134

Шоп

преди 9 години

До Анонименинвазия на търговски вериги и западни стоки----------- Ти какво мислиш, че в Украйна досега е имало социализъм и нямат вериги и не са внасяли западни стоки ли? Сериозно ли мислиш, че Украйна е на ниво 1990 г? Поне телевизия не гледаш ли, не видя ли как разграбваха МЕТРО в Новорусия?

133

щурофон

преди 9 години

До Шефо на СВЕТОНе бой се бре! периметър работи!!! Ако ударят РУСИЯ и от тех и от нас нищо нема да остане!

132

цари паника

преди 9 години

В Куев цари паника! Чакат указания от американското посолство. В американското посолство цари пълно безсилие, отчаяние и фрустрация. Чакат директиви от Фашингтон. Във Фашингтон цари ослушване. Чакат какво ще каже Путин. Защото в бъдеще правилата на световната политика ще се определят единствено и само от Путин.

131

Анонимен

преди 9 години

Такъв ще го ядете драги ми украинци... Голям с две глави! :)))))))) Ако си мислите, че някоя западна държава ще стане поне малко бедна заради вас да ви отстъпи парче от баницата - мнооооооого сте се излъгали! Вас ви очаква концесия на природните богатства дадена на запада и фалити на украински фирми и инвазия на търговски вериги и западни стоки барабар с Е-тата, ГМО-тата и гей парадите и всякакви благини! Боже колко сте прости... а и ние българите също!

130

?вропеец

преди 9 години

Европа не иска укро фашисти ,нацисти и бандеровци,масови убийци и главорези,не иска украинска мафия,не иска 15 млн. гладни емигранти готови да взривят пазара на труда,като си оправят държавата да заповядат!

129

кой е следващия?

преди 9 години

Дните на Пороченко като президент са преброени! Кого ли ще назначат американците за следващ?

128

Шоп

преди 9 години

Не разбрахте ли, че никой няма да плаче за руския пазар? След военната намеса на руснаците, по-скоро ще гладуват и студуват, но няма да им се молят. Или поне няма да е толкова скоро, колкото ви се иска на вас. А вътрешноукраинските петоколонници ще ядат дървото.

127

пълен разгром

преди 9 години

Пълен разгром за Порошенко! Жертвите, за които Порошенко е виновен, само от армията на вече бивша Украйна: 27 888 убити и ранени украински военни, 13 500 дезертирали или безследно изчезнали, 1649 пленени. Общо над 43 000! Опълченците са свалили 43 самолета и 22 бойни хеликоптера. Унищожили или са пленили: 448 танка, 827 броя бронирана техника, 56 реактивни залпови системи, над 100 броя артилерийски системи!

126

тежък

преди 9 години

честито претапяне и на украинския народ както станаи с нас в евро съюза

125

грижовни ръце

преди 9 години

Опълченците от Новороссия предварително благодарят на приятелите от Нато и Цру за предстоящите доставки на оръжие за армията на вече бивша Украйна. Защото тези оръжия, малко след доставката, ще попаднат в нашите нежни и грижовни ръце!

124

шефа на света

преди 9 години

Агент-провокатор Петро Пороченко действа по поръчка на Цру! Първо, да провокира ЕС срещу Русия, второ, да провокира нови санкции срещу Русия, трето, да провокира война между Нато и Русия. За да може шефа на света, Обама, да изпълни пъкления си план, да изолира Русия, да започне Трета световна война и да завладее света!

123

Анонимен

преди 9 години

Ukraincite pokazaha takuv golqm na rusnaka ,4e se naloji redovna armiya da pratqt v Ukrayna

122

Анонимен

преди 9 години

До Щото е умен, умнико ..... Точно заради това го продаде....Сега какъвто бизнес иска ,такъв ще почне.... с неколко милиарда.

121

без пардон

преди 9 години

Брюксел ще се премести в Луганск, а Страсбург в Донецк. Бюрократите от Люксембург ще опънат палатки в Иловайск!

120

135

преди 9 години

Порошенко, ти си един *** дебел ***.Твоята измислена държава ще се срути много бързо.Няма по-корумпирана и нагла администрация от украинската.Знам го от опит. Можеш да разчиташ само на западна Украйна ( бандеровци), но те не могат да се бият с руснаците.Нямаш икономика, която да се интегрира с ЕО.ЕО ше вземат геннофонда (младите) да работят като роби ( писнало им е от ислямисти), а останалите ще *** от глад и студ.Русия ще ви цепне до половината за 6 месеца. Друго не заслужавате

119

Анонимен

преди 9 години

До ТервелВъобще не си в час !Украинците имат свободен достъп до ЕС, а ЕС плащат мито при износ в Украйна ! Това е много благобриятно за украинската икономика и ще имат време да се преструктурират.... Това не беше дадено на българите и при падането на митата, нашето производство умря. А сега ,да видиме ,кой е по-*** ?

118

gbf

преди 9 години

Живея в Германия и тук настроенията на хората са ,че никой не иска да ги приемат укр. в ЕС ,страхуват се от поне 5 млн. потенциални емигранти само в ФРГ,а и немците не искат да плащат за още 40 гладници!

117

"оп

преди 9 години

До славянин Като са бягали като зайци, защо опълченците не стигнаха до Киев? Защо не си върнаха Славянск? Едва излязоха от околовръстното на Донецк и Луханск. И сега накъде с разбомбената инфраструктура? Май новоросийките ще са най-евтините ***, ако изобщо им дадат визи.

116

бау

преди 9 години

До щурофон 138Мамрмотите ще уредят въпроса със Порошенковите шоколади в ЕС !Ти лично ли ги провери украинските шоколади,че не отговарят на ЕС стандартите.Ти сигурно освен марципан и захарен памук друго не си виждал!Възможно е да си опитвал бонбони лукчета и обикновени вафли !

115

Анонимен

преди 9 години

Сергей Лавров ще ги излекекува ...