225

Dea Atargatis

преди 9 години

Аман от глупости бе !Най-хубавата ракета... най мощната атомна бомба !Ми да заповядат да ни превзимат !Сега една баничка е 1 лв. в София или 0.657112 долара в моментаКогато Рашките ни превземат с най-хубавата ракета,баничката в София (ако сме оцеляли и не е повлияло на нищо) ще струва: 25.2745 рубли !по днешен курс през лева !!!Ами ако окаже войната вличние... Колко рашки трябва да ни хранят ?

224

до Одисей

преди 9 години

"Това кой те лъже"Как кой ме лъже, никой не ме лъже, руснаците полагат основите за космическите станции. Чувал ли си някога за Салют-1 (ДОС 1), това е първата създадена от човек космическа станция, а МИР е първата космическа станция за дълговременно обитание.

223

Иво

преди 9 години

Медведев, а като затънете до гушите с непродаден газ и нефт какво ще ручат редовите руснаци?

222

Анонимен

преди 9 години

До астронавтКогато американците направят космически кораб ела и ми се обади,те едни двигатели не могат да направят за спътниците си,камо ли кораб!Може и да направят,ама ще стане като със совалките,ще има сумати неуспешни изстрелвания и жертви и ще ги спрат!Руснаците в космоса са номер едно,това е истината!Истината е че света не може без Русия в космоса!

221

Анонимен

преди 9 години

282 баси американците не могат да повторят технология от 70-те години та да си летят самички.

220

Dea Atargatis

преди 9 години

Дори котлоните ви у вас СА с елементи по Световни стандарти...И най-хубавия комп да направят руснаците - няма как да ви накарат да минете на него !А бе то Епъл не можа да се наложи...

219

Анонимен

преди 9 години

До 277 точно преди няколко месеца направиха нова ракета виж там в интирнит ще намериш инфо

218

до 271

преди 9 години

"270 Ракетата не е само двигател"Това го кажи на руснаците и американците, които през 60-те покориха космоса с технологии, които имаха изчислителна мощ колкото един калкулатор. Електрониката има само спомагателна функция, ракетата е това, което ще я закара там.

217

Dea Atargatis

преди 9 години

До до 264Как да ви обясня нещата простичко....А бе въпросът не е в това дли НАВАКСВАШ да правиш нещо...Дори не е въпросът в това можеш ли да го правиш..А ДАЛИ КАТО ГО ПРАВИШ ЩЕ СИ НА ПЕЧАЛБА ИЛИ СЕ УВЪТРЯШ !-------------------------Ето простичко... НИЕ ИЗВЕДНЪЖ почваме да пеавим супер автомобил... най-хубавия в света..НЕ МУ ЛИ ОСИГУРИМ АВТОСЕРВИЗИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ - няма да спечелим - СХВАЩАТЕ ЛИ?

216

Анонимен

преди 9 години

До онзС теб спор няма просто не разбрах вица. Едни лекарства / немски са ..400 кинта /от Египет са ми по изгодни макар и с DHLa. За Египет знаеш предполагам каква индустрия имат и не само

215

астронавт

преди 9 години

До Анонимен 268Тези ракети с които летят са още от Корольово време,с малки подобрения.Какъв ти е проблема ако не бяха янките и запада,нямаше да я има тая МКС,тогава РФ нямаше и копейка,но ги зеха защото мислеха че са се променили и всеки се включи с каквото може,но янките плащаха.Просто решиха да спрат совалките и руснаците возят нагоре.Скоро ще излезе американски нов американски космически кораб и всичко ще свърши .

214

Анонимен

преди 9 години

Никой не може да ни освободи от страховете и комплексите ни,ако не ги осъзнаем.Това,че сме малко не значи,че не сме важни.Имам сантимент към руснаците,но с Крим нарушиха закона.Друг въпрос е,че Западът е нарушавал закона много повече,е по-рафинирано напр. Ирак,Либия, за Африка не мога да ги изброя поименно.Бас държа,че сега бомбандират армията на Асад.

213

SPb

преди 9 години

До onzти се правиш че не разбираш , но добре разбираш Не става въпрос лекува или е симпотомоподтискащо..и не за конкретен вид лекарство. Просто не може в България да са доста по-скъпи и да ги купувам от Русия, Турция или Египет. Неотдавна едни хапченца се предлагаха и по 100 бр. в опаковка,а сега единствено по 30 бр. като цената е почти същата Айде сещаш ли се кои са те ..А примери много

212

Анонимен

преди 9 години

270 Ракетата не е само двигател

211

до 268

преди 9 години

Смартфона не е технология, която ще те изстреля към космоса, да не говорим, че основите на за всяко бъдещо МКС бяха положени от руснаците.

210

Анонимен

преди 9 години

аз не знам как така хора без технологии изпращат себе си европейците и американците до МКС? пичове те технологиите на смарфончетата са взаимствани от там

209

Анонимен

преди 9 години

Руснаците са свикнали с ограничения и трудности, за разлика от разглезените европейски богаташчета. Те имат избор в лицето на Европа, Азия и Южна Америка, към какво ще се ориентира ЕС, след като последните неколонизирани от тях контитенти играят заедно с руснаците? Към Африка? Към патриотично настроеният към собственото си производство САЩ? Към Антарктида? Или към свиване на производството? Щото ако на ЕС му беше през к*ра за руския пазар, вече щеше да се е изтеглил сам.

208

Анонимен

преди 9 години

До 260Колега, и аз съм от занаята. И аз я попитах откъде е взела това зреене (виж 249). Ама блондинка може ли да разсъждава?

207

Dea Atargatis

преди 9 години

1. Ами Честит ви Крим бе ! Преди си беше ваш, сега пак!Преди го снабдяваха и изхранваха Украинците... сега някой друг!2. За "полу-целите проводници" ....От колко години Запада пише драйвери на устройства за техните "полу-цели" на шега го пиша устройства - от 60 години... Колко години тества за бъгове - пак толкова.Ами успех ! Руснаците ще си измислят процесорите, програмните езици... ще си напишат безгрешно драйверите И ВСИЧКИЯ ТОЗИ ТРУД ще го платят с "ваучери"... защото са умни.

206

формула 1

преди 9 години

До Анонимен 248Нали знаеш кой вика ще,ще ..със ще не се живее,щели руснаците 200 млрд.$ да отделят за технологии.Ами сега докато ги нямат тези технологии какво правим ?Русия няма да успее,защото със укази и заповеди не става,да не мислиш че в САЩ са отделили млрд$ и са издали указ да се измисли компютър или интернет,там хората сами са активни ,имат условия рискуват и постигат резултати,конкуренцията постоянно ти диша във врата и ти действаш постоянно и целенасочено.