55

Марк до 98

преди 9 години

Напълно грешиш! Мюсулманите не се интегрерат! Нашият 600годишен опит го показва найясно! да не би в България турците да са интегрирани?!?! Имат си отделна партия ДПС, за която гласуват всички турци ! И бедни и богати, и частни предприемачи и наемни работници! Важното е да се гласува на етнически принцип, а не според социелноикономическите им интереси! Вече и в Европа разбраха,ч е мюслитата не подлежат на интеграция! Те ни мразят! Не харесват нашия ред! Искат да станем мюсюлмани, като тях!

54

до 102

преди 9 години

абе толерантния що не прибереш 10-тина талибанчета вкъщи да се покажеш толерантен

53

до 98

преди 9 години

"Защо не искате да дадете шанс на тези деца? Както някой писа първокласниците най-лесно ще се интегрират, защото ще започнат от А заедно с българските деца.'Взими ги да живеят при теб да се интегрират вместо да даваш акъл.

52

Анонимен

преди 9 години

И това нацията, която твърди, че е спасила евреите си през световна. Явно толерантността ни е била остатък от Османската империя и вече няма помен от нея....... тъжно

51

Анонимен

преди 9 години

Не знам какво трябва да стане, за да разбере властта, че тази *** е нежелана тук. Може би национален бунт.

50

Анонимен

преди 9 години

Защо не искате да дадете шанс на тези деца? Както някой писа първокласниците най-лесно ще се интегрират, защото ще започнат от А заедно с българските деца. Колкото до по-големите деца, които не знаят български - това е проблем и трябва да се организира за тях интензивен курс по български във времето извън учебния процес, за да учат паралелно учебния материал и български

49

до 65

преди 9 години

"Най-голямото богатство, което може да има България, са хора, които знаят български и помнят България с добро. Няма по-голямо богатство! Никъде, никога, по никакъв начин няма да намерим по-голямо."Хич не ме интересува какво мислят за нас разни , само да се махат. Сега като надойдат тия аз вместо да купя 2 на шоколада на детето, ще трябва да купя един а другия отива за дете на чужденец. Бежанците ограбват нашите деца, да си вървят от където са дошли.

48

Марк до Исмаил

преди 9 години

може и да сте свестни, но си стойте в Арабистан! тук не ни трябват джамии! Не искаме и да ви слушаме претенциите , които проявявата за някакви ваши права! Във Франция например "светните" араби имат претенции към храната, която се продава в училищата! Трябвало да бъде т.н."Хапапп"! Освен това имат претенции и към разпятеията, които са в училищата! Имат претенции и към публичното празнуване на Християнските празници! Това не го искаме тук! Ти, Исмаиле, тук си гост, а гостите стоят известно време и

47

Анонимен

преди 9 години

"Кметът твърди, че е заплашван да ги приеме, от МОН отричат"Ами струва ми се, че няма да лъже за подобно нещо. Нагледен пример как се "интегрират" бежанците с "волята" на народа.

46

_

преди 9 години

*** колко сме зле.Живееш си кротко и току - пляс - поредната новина, която ти показва как няма по-задръстен, по-предубеден, по-егоистичен тип от българина.Между другото, нито в Афганистан, нито в Сомалия живеят араби...

45

хм,

преди 9 години

тези, селяните от село Калище... дали са притесняват, че ще им видят децата?

44

Марк до 78

преди 9 години

Освен това българите в чужбина на 90 % работят и внасят данъци и осигуровки! Т.н."бежанци", които в 90% да натпълно неграмотни и моментално лягат на нашата социална система, както и на медицинската ни система! така че полеко със сравненията!

43

Марк до 78

преди 9 години

Нещо си се объркал драги! Губят ти се причинноследствените връзки! Българите в чужбина са образовани и със спе;циалност! Голям процент от тях са компютърни специалиста, а сигурно 80% владеят езика на страната , в която отиват! А тук става въпрос за ***, които не са сирийци, но идвата от Сирия или Авганистан! В тези държави се сражават африкански ислямисти! Не знам дали и сега ти се изясни разликата между българите в чужбина и негритге в Бълтгария!

42

до 75

преди 9 години

Комплексиран ксенофоб си ти...след като обективно не можеш да оцениш факта, че не може да искаш добро отношение към българите в чужбина, след като ние се отнасяме с чужденците зле в родината си. или с други думи...ОСНОВНИЯТ ПРИНЦИП НА ЕТИКАТА - ОТНАСЯЙ СЕ КЪМ ДРУГИТЕ ТАКА, КАКТО БИ ЖЕЛАЛ ТЕ ДА СЕ ОТНАСЯТ С ТЕБ.

41

анонимен 123

преди 9 години

Веселина Йорданова, вие прочетохте ли си материала преди да го пуснете. Пълен със стилистични грешки, като че ли е преписвано от някъде без да се чете.Ааман от неграмотни журналисти.

40

Анонимен

преди 9 години

На първокласниците ще им трябват 2-3 месеца и няма да имат никакви проблеми с комуникацията, за останалите ще е по-трудно, но също ще се справят. Странно е как тези хора очакват да им се поддържа училището само с 18 деца в него, а в същото време се опитват да го самозакрият с нелепи заплахи. И после българите били гостоприемни и добронамерени...Айде бе..

39

Анонимен

преди 9 години

имало война бягат,като има война ще се биеш а не бягаш

38

Загрижен

преди 9 години

По добре сирийци, отколкото роми!Първите поне ще научат езика и ще работят след това, а от ромите няма полза - справка последните 25-6 години.

37

Анонимен

преди 9 години

В България май са останали само комплексирани ксенофоби. Как не се срамувате да плюете по децата.

36

Анонимен

преди 9 години

ти пък нещастнико "АДАМ СМИТ" ВИДИТЕ ЛИ ,БУНАК С КАКВО СИ ПО-РАЗЛИЧЕН С ТОЯ ПРОСТАШКИ РЕЧНИК "нискочели татари" от тия които злобеят против едни деца абе *** Хомовски или фиромски имаш ли представа какво е това татарин ЗОМБИРАН ***