147

Анонимен

преди 9 години

Естествено че е изваден от контекста на изречението,те западните лъжи край нямат!С две думи Путин и го каза,че ако има руски войски в украйан ще ги превземе за две седмици,трябва да си малумен че да не разбереш какво иска да каже Путин,а имено че Русия не участва пряко в конфликта в Украйна,да може да има и руски военни,и нормално там все пак се избива руско население,но в Украйна има и натовски военни съветници!

146

Наблюдаващ

преди 9 години

Поредната куха статия, с изсмукани от пръстите внушения за "лошия" Путин. Толкова ли няма важни теми около кризата в Украйна, че сте се зачоплили с Путин? В Украйна има цяла рота шизофреници във властта, като почнеш от президента, министъра на отбраната, Аваков, Турчинов, Арсений и няколко тлъсти олигарси. Цялата трагедия идва от тях и осребреното им себеотдаване на Вашингтон.Тези дни са назначили прокурор на Крим... патология отвсякъде.

145

Tina

преди 9 години

ЕС-*** нито разбират от дипломатическа практика, нито са достойни, нито са сериозни политически дейци...По-големи зомбита от евро-атлантиците няма. Само северно-корейците могат да им бъдат сериозна конкуренция...

144

Анонимен

преди 9 години

Ако мужиците си стоят на *** война няма да има. От тях зависи! Да се махнат веднага от Украйна, от територията на една суверенна държава! Една по една бившите соц държави посочват средният пръст на руската ***! Както ние й го посочихме преди 25 години! Светът иска демокрация, а не комунизъм! А Северна Корея може и да са ненормалници, но пък са по-безобидни и от муха!

143

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 139Cmeshen si ti s krivite si kato druzjka na kofa rahitichni kraka, spleskanija nos, gurbitsata i vonjata na pot, ot kojato ne mozjesh da se otarvesh po nikakav nachin. Tova ti e nasledstvo ot maika ti - smurdlivata selska Baba Jaga Obshtata. l

142

Анонимен

преди 9 години

Абе що само в бившите соц страни има такава руска/комунистическа пропаганда? По западните информационни сайтове и форуми никъде няма да видите дори 1 коментиращ, който подкрепя русия. Западнякът е умен и интелигентен човек, не е пропит и деградирал, затова. А тука жалките русофили, които се скъсват да защитават русаката ***, не осъзнават, че същите сатрапи, заради които сме на това дередже и които ни управляваха 45 години, сега управляват от 25 години отново!

141

Анонимен

преди 9 години

Лилипута пак се обяснява. Абе селянин, нали до вчера обясняваше, че руснаци и украйнци са един народ, а днес заплашваш с война срещо т.н. "един" народ. Това му се вика геноцид *** долен. Както направи и в Беслан - изби собствените си деца, както направи и в Дубровка, за Грузия и за годините в КГБ да не говорим!

140

ментето

преди 9 години

в Русия забраниха снимането на ценови етикети на хранителни стоки по магазините.

139

до 188

преди 9 години

Нека да го натисне шалтера! Предизвиквам го! Дали му стиска на жалкото джудже?! Той много добре знае, че ако го направи клоаката, наречена русия, да нарочно с малка буква, ще бъде изравнена със земята за секунди! Дано съм жив да го доживея това, тогава всички бездарни русофили с промити мозъци ще осъзнаете колко сте били заблудени в абсолютно всяко едно отношение!

138

до 190

преди 9 години

Съгласен съм с теб. Лошото е, че заради този *** Путин, страдаме ние, украинци, руснаци, целия свят.....А Ленин ни учеше, че масите правят историята ?

137

Анонимен

преди 9 години

И защо Путин трябва да вкарва войски. Всеки ден сепаратистите превземат град след град, до края на есента киевската фашистка хунта ще гризне дръвцето със сигурност в Киев. Да му мислят турчиновците и бандеровците накъде ще бягат.

136

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Василев:,,Все пращаш и все си оставаш с празните обещания!Ще чакам още малко и ако не получа нищо, ще обърна другата страна!''АБЕ НЕ СИ ДАЛ АДРЕС КЪДЕ ДА ГИ ПРАТИМ НЯМА ДА ПОИМ ,,СПИЙДИ'' КУРИЕРИТЕ? НЕ СМЕ ТЕЛЕПАТИ ДА ТИ ЗНАЕМ АДРЕСА ОТ ПРОРУСКАТА ЧАСТ ТУК МАКАР ЧЕ ПО СТАРА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ГРУ/ЦРУ СИ ЗАПИСАН ЗА ИЗБОРИТЕ ТАКА: УЛИЦА- ,,КУКУРИГУ'', А- НАМЕРИ ГО, 3-5-8 ТИ МЕ ЗНАЕШ КОЙ СЪМ! МНОГО ДЪЛБОКО СИ СЕ ЗАКОНСПИРИРАЛ -ЛИЧИ СИ ШКОЛОВКАТА И ВЪВ ДВЕТЕ РАЗВЕДКИ.И НЕ ОБРЪЩАЙ ДРУГАТА СТРАНИЦА

135

Анонимен

преди 9 години

До 18670% от избягалите са без образование. И ако си мислиш, че ще се върнат ако пак станем руско село ЖЕСТОКО се лъжеш!!!!! Ако искаха това щяха да са избягали при кремълското джудже!

134

Анонимен

преди 9 години

Така хубавичко им го слага Западът с тези санкции на простите мужици, та чак не им се верва! Започнаха да бягат на Запад още повече руснаци, които най-после осъзнаха, че русия е нищо повече от една голяма бензиностанция и че условия за живот на нормалните хора няма!

133

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 149Kakvo iskreno vuzklitsanie. I ne e plateno! I e umen zjencoto, nali ne e hodil vojnik - misli si, che "za zaslugi i vjarnost" atomnata reaktsija shte go zaobikoli tochno nego. Eh, munjo, munjo, nedoklepan sine na pijanitsa ("dicident").

132

Анонимен

преди 9 години

До кога ли Путин ще издържи на тия мизерници от запада и ще натисне шалтера. Просто има стабилна нервна система. Русия започне ли веднъж, спиране няма, не се знае докъде ще стигне. Така че западните смешковци треперят от това и го знаят много добре. 50 години не са били отдавна.

131

Анонимен

преди 9 години

До 174/ Ти ходил ли си да видиш, какво правят избягалите на Запад млади хора. Ела и виж. Освен за миене на чинии и слугинаж, независимо с какво образование е бай *** за нищо друго не го бръснат.

130

путкин

преди 9 години

Аз съм мъничко човече, на олигарсите мил другар.

129

Исмаил

преди 9 години

Какво ще стане ли ако нападне Украйна.Канада ще нахлуе от север,Европа от запад,САЩ и Япония от изток,А ние с Гърция и Турция то Юг.Вижте от Кремъл ще стане красива джамия в центъра на Москва.

128

Анонимен

преди 9 години

Комуниста преди да си отвори устата е излъгал 16 пъти и си е повярвал.