148

Анонимен

преди 9 години

До 175/Това, което върши фашинската хунта днес в Украйна, със сигурност хитлеристите не са го правили. Напротив. Попрочети малко как украинците са посрещали немските войски.

147

ЗЛОБИН

преди 9 години

А БЕ СЕГА КАКВО ИЗЛИЗА РУСНАЦИТЕ И УКРАИНЦИТЕ СА ЕДИН НАРОД СПОРЕД ШЕФАНО ТУК ПО ЦЯЛ ДЕН ВИКАТ НА ПОЛОВИНАТА ОТ ЕДИНИЯ НАРОД ХОХЛИ , УКРИ,БОКЛУЦИЗНАЧИ ОБИЖДАТ ВСИЧКИ РУСНАЦИ ТЕЗИ КОИТО ПИШАТ ПО ТОЗИ НАЧИН

146

тцтцтцтц

преди 9 години

брей много сорос по форумите излязъл бе явно батко Асенчо е привел паричките

145

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 168Стига го дъвкахте тоя Стоянов.Човека е бил масон, така че не му е отървало друго да пише.

144

Анонимен

преди 9 години

Бай *** е интересен екземпляр. Злобата, ненавистта и омразата ще го унищожат, друго не му трябва. Затова ще си остане винаги на последната дупка на кавала и един *** не само в ЕС, но и в нормалния човешки свят.

143

Анонимен

преди 9 години

Така е, обама не е като путин, къде ще се сравнява онзи напушен *** със стария мошеник от кгб...

142

до 162

преди 9 години

"Фашистката хунта"не се ли би срещу хитлеристите,към нея Хрушчов и Брежнев ли се причисляват или те са под прикритие?Или ГОЛОДОМОР-а е било антифашистка акция/ако си чувал за него/.КОЙ ти каза да напишеш тези "гнусни"глупости?

141

тцтцтццтц

преди 9 години

До Reagenдобре бе , наистина ли го вярваш това или те карат да пишеш подобни глупоети по форумите ???????

140

аа

преди 9 години

Иначе до миналата година атакистите и дума не продумваха за Путинчанин и матушка Расия - че даже и помня че едно време вдигаха лозунги "червените окупатори вън" и тем подобни

139

Анонимен

преди 9 години

Тоя е същия като Горбачов , никой не вярва на тези кгб клоуни , перестройчици били ми горби да е печатал пари като американските комунисте , те американците си построиха комунизма , че даже и за китайците остана..... китайците настигнаха руснаците , горби да не е котаец хахаха , перестройчика саботажа.

138

АТАКИСТ

преди 9 години

161Охлюв, казвай от кой до кой период поляци са управлявали Москва, че да ми плямпаш тъпотии от рода че са го завзели. Казвай бе, *** смешна да е.а!

137

Анонимен

преди 9 години

Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския.Русчук, 1-й Март 1886 г.З.Стоянов

136

Пацо

преди 9 години

Само за сведение: Когато Киев е бил столица на Киевска Рус, на мястото на Москав са се ширели блатисти гори. Така че руси и украинци май наистина са един народ. Но не руси...

135

wiska

преди 9 години

Хаха...ВВП здраво оправя хохлите....

134

bg

преди 9 години

ДА,....Путин е прав. Срам и резил е брат срещу брата да се бие и то защото виж некой искали самостоятелна република ...СТИГА БЕ.че тия вурчоля ,*** ,помаци или ако северна нве иска южна България -ДАЙ ДА СЕ ИЗБИЕМ ААААААААА.......*** има и ще има ама СПРЕТЕ СЕ БЕ 21ВЕК Е??

133

Анонимен

преди 9 години

Още малко остава и гнусната фашистка киевска хунта ще гризне дръвцето. Идва ред на останалите области и на Киев. Да му мислят турчиновците и главорезите на Бандера накъде ще хванат.

132

сибиряк

преди 9 години

До АТАКИСТ 150 Няма да ти върша черната работа и да ти пиша на коя дата поляците са превзели Москва!Бръкни в нета и виж историята на Полша и там ще видиш !Поляците са стигали и до Варна , но султана ги е победил тук,въпреки това Полша си е останала сила в Европа.

131

Пешко

преди 9 години

До АТАКИСТне на мен са ми постоянно гейски истории в устата. Иначе до миналата година атакистите и дума не продумваха за Путинчанин и матушка Расия - много внезапен и сериозен катарзис

130

Даниел

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯХахаха, издаден в Скопие нали :))))) Нищо де, продължавай да си вярваш, мнооо ме кефи като някой почне да ми ръси простотии в петък следобед. Така ми идва настроение за уикенда. А ти можеш не само речника да си вземеш, вземи си и някоя от онези големи статуи дето ги натвориха в центъра на Скопие. И без тва не стават за *** за зеле :))))

129

АТАКИСТ

преди 9 години

до Гърбетчия154Веднага ще ти кажа к'во тече от физиономията му: Ко речи?