9

не разбирам

преди 9 години

Може ли да си представите, че на 1000 км на югоизток от България живеят примитивни диваци !

8

sallaadin

преди 9 години

Имам предложение, правителството да обяви "секс мобилизация" във Факултето, Татарли, Абисиния, Столипиново, Токайто, Кармен Максуда на всички лица от женски пол, след което да ги прати на "секс джихад" в ИДИЛ, а ползите ще са: Ще подкрепят БВП, Ще се спестят социални помощи на държавата Ше уморят от секс и болести вси джихадисти, Лицата от мъжки пол, като останат на сухо Ще ги последват и ИДИЛ, Ще се преименува на ЦДИЛ! Близнашки предложението ми е безплатно, ти си.

7

Бимбо

преди 9 години

Само абсолютни диваци могат да принасят човешки жертвоприношениа, да избиват човешки същества за да ходят в Рая и да правят временни сватби в името на она шайтан! Това са много прости хора, бих ги сравнил с някакви кръвожадни и похотливи животни. Обрязвали и жените, като ги осакатявали за цял живот... пълни ***. Тази лъжерелигия трябва да се забрани като фашизма!

6

Анонимен

преди 9 години

Бях чувал за "мута" и всъщност това е нещо, което мохамеданите не могат да отрекат.Това си е проституция, озаконена от Корана.Значи може 365 дни в годината всеки ден да си с различен мъж.Друг е въпроса, че не те и питат, т.е. узаконено изнасилване.

5

Анонимен

преди 9 години

Брей тея много нравствени бе.

4

Анонимен

преди 9 години

Боже, колко ненормален свят има, божееее.

3

Ислямата

преди 9 години

Я гледай ти каква хубава работа слегам жената в къщи на верига да ражда деца като продънен стол , а когато ми писне я пращам на фронта с безверниците да поседят на нея и нашите войни

2

Анонимен

преди 9 години

ЩЕ ИМ РАЗПОРЯТ ЧАРШАФИТЕ

1

й

преди 9 години

Американците ще им покажат Американски секси бомби