38

Анонимен

преди 9 години

Ще ядат хурката Майдана.И то бая хурка....

37

До 56 ауслендър

преди 9 години

вярно е че Руската империя не ни е освободила от братски чувства и любов ...но ако зависеше от англосаксонските демократи още да си стояхме под турско като кюрдите

36

Дядо Шел

преди 9 години

Американо-английската петролна мафия и нейните корумпирани слуги, които формално управляват САЩ за пореден път се опитват чрез безрезервна подкрепа на фашизма да се доберат до руските петролни залежи. Човешкия живот не означава нищо и затова всяко престъпно деяние се облича в правозащитно оправдание.

35

Анонимен

преди 9 години

До АнонименШЕВРОНДнес имаше статия за това

34

Анонимен

преди 9 години

Интересно, в момента в който се появи статия за Украйна или Путин и буквално за отрицателно време се събират сумати коментари и интересно 90 % от коментарите са написани като под калъп :))) и все са във възхвала на фашиста Путин, даже и в събота вечер :))) не, това въобще не са платени *** на руското посольство :)))

33

Анонимен

преди 9 години

74 киоментара пише, че има към статията , а в момента са 62 КАК става това. Да ВИ ..и демокрацията

32

ЯR

преди 9 години

До ДНСКА знаеш ли колко украинци живеят в Русия работят и издържат семействата си Ами ако и с тях така постъпят До сега не съм чул някой да се е отнесъл негативно към тях и руснаците са толерантни засега към живеещите укри там Ти фашист ли си?

31

ни съ знай

преди 9 години

А г-жа Меркел съвсем спокойно си общува с убиеца на мирни граждани..........

30

ауслендър

преди 9 години

ЕЙ , НАИСТИНА МНОГО *** ИМА ПО ТИЯ САЙТОВЕ...ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ЧЕ РУСКАТА ИМПЕРИЯ НИЩО НЕ ВИ Е ДАЛА ДАРОМ, ВСИЧКО Е ИНТЕРЕС-И ВИЕ ПЛЕБЕЙТЕ ЗАЩИТАВАТЕ ЕДИН ГОЛЯМ ФАРС! ДОБРЕ , ЧЕ НЕ ГРАНИЧИМ С СССР , ЧЕ ТОГАВА ЩЯХТЕ ДА СЕ ПИТАТЕ , КОН БОБ ЯДЕ ЛИ !!!!!!!!!!!!!!! ***

29

Анонимен

преди 9 години

В донецк и луганск са едни от най големите находища на шистов газ.който ги гепи той ще командва в европа.пьк и трьбите са важни.затова американците казват че с кораби ще ни докарат евтин газ.затова и бойко каза че ще прави търг и покани американски фирми за ч.море и мизия.всичко е пари приятели!

28

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Тоя дето се пише...бранник е турски...***.Те са родово...обременени от Русия и изпитват патологична...омраза към всичко руско.Не си заслужава пишещите да се...обясняват.

27

Йово

преди 9 години

До Документален филмГледал съм доста клипове и съм добре запознат с двете войни и от първа ръка не само от клиповете. През 1995 година особено Чеченците обвиняваха руснаците за масовите убийства и обстрел на жилищни сгради през 2009г. вътрешна проверка по искане на самия президент Кадиров чрез свидетелски показания и други доказателства се доказа, че масовите убийства са извършвани от ислямистите това потвърди доклада от 1999г. Не случайно през втората война чеченците бяха на страната на Русия.

26

до моля ви

преди 9 години

Няма отзвук и състрадание ЗАЩОТО живеем в свят на омразата насаден от US и ЕС пропагандата чрез СМИ, политици и дори на пазара. Дори тук, а това се лекува чрез операция (смърт) за жалост.

25

ДНСК

преди 9 години

Трябва всички жилища които живеят руснаци да се срутят като незаконни строежи. Така руските нашественици няма да има какво да ги задържа в чужда държава.

24

Пламен Петков

преди 9 години

До БранникТи май изпадна в истерия.Доколко знам девиза на бранниците е:Бог,Борис,България.Но тази дивна миризма на фашизъм,който се носи от Украина,силно те възбужда.Какви руски поробители видя *** в Новоросия.Кого поробват:руският народ ли?

23

ЯR

преди 9 години

И З Р 0 Д И

22

shmerkel

преди 9 години

T0VA KRANTATA SHMERKEL PODKREPIA LI GO/

21

Анонимен

преди 9 години

24 Августа 2014 года по центральной улице Донецка пройдут до 1000 плененных врагов. Все они участвовали в карательной операции против народа. Така и да не забравят да измият след тях (насраните) , точно както преди повече от 75 години в Москва. Парад на ПЛЕНЕНИТЕ нацисти ЯКО. :)

20

моля ви

преди 9 години

Моля ви ,как може Европейските народи да не предприемат нищо-спрете тази война.Избиват мирни хора...Защо няма антивоенни демонстрации в Европа ...Скъпо ще платим всички ,които сега си гледаме отпуските и рахатлъка...Това е война срещу християни и в Сирия ,и в Украйна...

19

Анонимен

преди 9 години

Така става на война, и виновни в тези случай и във всички подобни са тези които я започнаха т.е. Путин, Стрелков и Пушилин, а на армията това и е работата да защитава теиториалната цялост и така е навсякъде по света