15

Веселяка

преди 9 години

Всички които подкрепят киевската хунта трябва да бъдат дадени на съд.

14

drakata

преди 9 години

Бравоо! Това отдавна трябваше да стане! А сега само как се гърчат от яд фашагите. По между другото, сещам се за една подобна ситуация - турски кораби с хуманитарна помощ за палестина. Тогава турците бяха доста по нетърпеливи, имаше и жертви от тяхна страна. аз не виждам нищо лошо в това - просто ситуацията доказва само едно - зависимост от нато и в 1астност САЩ. И това братлета е единствената причина поради която няма да гласувам за протежетата им в Бг (сещате се за кой става на въпрос).

13

Анонимен

преди 9 години

" Пентагонът осъди влизането на ХУМАНИТАРНИЯТ конвой в Украйна "- мисля, че всякакъв коментар е излишен.

12

гадове

преди 9 години

Изобщо как е възможно някой да осъжда хуманитарна помощ?та това е помощ за бедстващи хора какви са тези ***!?

11

аз

преди 9 години

Пентагонът,пентагонът,ЕС,незнам кой и т.н. не бил доволен,че Русия дава възможност на хора да живеят!Кои са тези,които са решили,че имат право над човешкия живот по всички краища на земята?!И от къде на къде трябва да ги слушаме;то достатъчно е нашето жалко подобие на НЕЗАВИСИМ президент и разните *** около него го правят!

10

до кога

преди 9 години

Защо те не помогнаха на хората там?а въоражават и убочават армията на хунтата да убива жени и деца!как изобщо имат доблеста да излязат и да говорят що за *** са това?Русия праща проверена хуманитарна помощ!

9

Анонимен

преди 9 години

Никаква хуманитарна помощ за терористи! Като измрат проблема ще е решен!

8

Идеалист

преди 9 години

Ами американците да влязат Русия. Иска ли му се на чичо Сам някой като Елцин да му раздаде концесийки, да приватизира Газпром и тогава Южен поток ще може да мине през България. Големи демократи. Само от войни живеят. До Втората световна война са били една кравешка страна. Забогатяха от войната и от тогава само това правят. Съсипаха Близкия Изток и Северна Африка и т.н.

7

Анонимен

преди 9 години

Kakuv Boing, Zapada ne znae nisto po vaprosa.

6

Анонимен

преди 9 години

ВСЕ ЕДНО ТУРЦИТЕ ДА ВЪСТАНАТ, ДА ОТЦЕПЯТ РОДОПИТЕ И ДА ГИ ОБЯВЯТ ЗА АВТОНОМНА ДЪРЖАВА И СЛЕД ТОВА ТУРЦИЯ ДА ИМ ПРАЩА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ И ДА ГИ ПОДКРЕПЯ. ТОГАВА ОБАЧЕ ЩЕ ОБЪРНЕТЕ ПАЛАЧИНКАТА, НАЛИ?

5

фашисти

преди 9 години

Майната им на САЩ и НАТО давай Путин спасявай хората...

4

Анонимен

преди 9 години

Те тия да не ни баламосват, а да ни кажат кво стана с Боинга, свален над Украйна. Щото нещо много си трайкат по този въпрос.

3

Поп Грую

преди 9 години

"Пентагонът решително осъжда..." Ха! Кога нападнахте Сърбия заради квадратноглавите, когато избихте стотици хиляди в Ирак, когато трепехте наред и навред, не бяхте ли за осъждане? Когато изстреляхте 200 ракети по градове и села, много убави ли бяхте? Сега за 200 камиона с ХРАНА голЕм проблем стана! Двулична, нагла гмеж! Пък и конвоят е минал границата между Русия и Новоросия, къде е Украйна далеч на запад...

2

Пешо

преди 9 години

Американците вече ги е страх и от медсестрите придружаващи камионите. Наглеци....

1

Анонимен

преди 9 години

Naprotiv, krizata ste namalee, dobur hod na Putin.Stom Zapada e nedovolen znachi ruskata humanitarna pomost e pravilna.