62

Анонимен

преди 9 години

Тук само КОМУНИСТИ ЛИ ПИШАТ????

61

Чикън

преди 9 години

Всяка световна финансова криза завършва с мащабна и кръвопроливна война.Така се възражда икономиката, контролира се броя на населението и се образуват нови цели, интереси и влияния.

60

Анонимен

преди 9 години

откога украинският народ се представлява от 2000 откровени нацисти..............................................................................................откога руския народ се представлява от 20 откровени МАФИОТА в кремъл ?

59

Анонимен

преди 9 години

То остана и по тях да се опитат да стрелят украинците, това ще им е последната грешка.

58

луд умора няма

преди 9 години

А американската авиация,което бомбардира "позиции на ислямисти" в Ирак е нахлула под хуманитарното съпровождане на ООН,ЮНЕСКО и Червения полумесец.При това тя не бомбардира "позиции на ислямистите",защото такива,специално очертани,като фронтова линия,няма.Това са места,омешани между ислямисти и местно население,при това,нарочно,за да бъде използвано като щит(което се прави непрекъснато),срещу нападащите ги.Но ракетите и бомбите на американците са толкова умни,че могат да различат едните от други

57

Анонимен

преди 9 години

Не случайно на стъклата на камионите бяха залепени икони. Мисията на Русия в случая е продиктувана от християнско милосърдие към хората, които са подложени на големи мъки. А действията на Украйна от кого са вдъхновени?!!

56

Анонимен

преди 9 години

Вижда му се края,скоро фашистките пълчища на "бесен сектор........................................................................................Вижда му се края, скоро любимия ви другар путин ще последва съдбата на Кадафи !

55

до 82

преди 9 години

чедо , откога украинският народ се представлява от 2000 откровени нацисти все едно да питаш нещо АСЕН ГЕНОВ , и после да викаш , че той отразява мнението на българите ПС - не стой на слънце ПС1 - защо бежанците бягат в Русия , а не в Киев ?????

54

ГУЛАГ

преди 9 години

Вижда му се края,скоро фашистките пълчища на "бесен сектор"ще бъдат смазани ,а хунтата в Киев узурпирала власта чрез метеж финансиран от ЦРУ, изправена пред международен трибунал за военни престъпления.

53

Анонимен

преди 9 години

камионите едва ли са предназначени за заложниците. а за тертористите:) так держать му е цаката.

52

Анонимен

преди 9 години

Украинските политици си мислеха, че като протакат 100 камиона могат да изчезнат от само себе си! Но не става така. Дори и това навлизане на хуманитарна помощ, изврътените им мозъци ще използват, за да нагнетяват напрежението и да го прокламират като провокация.

51

Анонимен

преди 9 години

Гладен украинец пита президента Порошенко:-Г-н президент, нямаме хляб за да ядем.н.п. П.:-Като нямате хляб, яжте ракети.

50

Shark

преди 9 години

Пращат им хуманитарна помощ, а те за благодарност обвиняват Русия в нахлуване. А защо не казват за натовските кораби в Черно море, и за хората на ЦРУ които се подвизават в Украйна и подстрекават конфликта. Баси неблагодарниците, нищо не трябваше да им пращат.

49

до 82

преди 9 години

Какъв украински народ??? 2-3 хиляди. Те ли трябва да решават съдбата на 45 млн? Направете референдум и питайте народа. Защо нямаше? Защо не питаха дали НАИСТИНА искат да са в ЕС? То не че някой ги е поканил, но това е друга тема.

48

do 62

преди 9 години

Много си *** саше :Д ... Украинския народ излезе на война срещу правителството, защото украинците искат в ЕС, не в Русия! А "инакомислещите" са платени руски войници, биещи се под заповедите на Путин на чужда територия, нарушавайки всички норми на международното право! Про - руска - ***, защо не имигрирате в Русия, да ви *** руските *** ???

47

Анонимен

преди 9 години

ТОВА Е УЖАСНО - НАВЛИЗАНЕ НА ХУМАНИТАРНА ПОМОЩ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ! ДРУГО НЕЩО Е РАКЕТНИТЕ УДЪРИ СРЕЩУ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ! Украйна се управлява от ПСИХОПАТИ!

46

АЗ

преди 9 години

ОХООО..ТУК НА НЯКОЙ МУ СЕ ПРИВИЖДАТ ФАШИСТКИ ОРДИ..АКО НЕ СИ ИЗПИЕ ХАПЧЕТАТА МОЖЕ И ХИТЛЕР И ГЬОРИНГ ДА ВИДИ КАК ИГРАЯТ САНТАСЕ В ЦЕНТЪРА НА КИЕВ..*** КАКВО ТЪРСЯТ ТАМ ТОВА Е ВЪПРОСА..ТА КРИМ Е РУСКИ ОТ НАЧАЛОТО НА 19 ВЕК ***..ПО ТАЗИ ЛОГИКА НИЕ МИЖЕМ ДА ПРЕТЕНДИРАМЕ СЪЩО И С ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ *** ЗА НЕГО, ЗА УКРАЙНА ВОБЩЕ И ЗА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СИБИР..РУСНАЦИТЕ В МОМЕНТА СА АГРЕСОРИ..КАКВИТО СА БИЛИ ВИНАГИ..И КАТО ИДВАТ В БГ ДА КРАДНАТ ДА СЕ ПОЗАМИВАТ МАЛКО ЧЕ ПОНАМИРИСВАТ ***

45

анонимен

преди 9 години

Ние не знаем какво е положението в Луганск, но вероятно хората са оставени без храна вече дълго време. Пробвайте да не ядете един ден (или поне до вечерта) да видите какво е. А ако не си се хранил 10-20 и повече дни?? Медиите обаче не съобщават тази информация (аз също не съм 100% сигурен, но така предполагам). Браво на Русия, не може да чака хората да умират от глад.

44

до 73

преди 9 години

може и да съм неграмотен, но мога САМ да мисля, ходи пикай на операта и плй жлъч на всякаде, където ти пУатят де.

43

аТ

преди 9 години

Според повечето тук, да не симпатизираш на *** от Москва те прави анти-българин... Лекар ви трябваааа лекар!