41

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

До ODESSAТова никога няма да се случи ! Винаги ще ги използват срещу Русия ,както е било преди това и в момента американците отново ги използват за натиск и шантажиране на Путин и Русия!

40

ODESSA

преди 9 години

Германия и Русия ще бъдат заедно за ужас на шимпанзето във бялата барака.

39

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

"Независима Германия" и "самостоятелна" външна политика ???? Нали Германия живее още с договора от 1945г за безусловна капитулация и ГДР от която се отказа Русия ,вместо да се превърне в свободна германска държава -влезна в западната окупационна зона където има най -голям брой американска армия в Европа от времето на ВСВ ,а това че разговаря с Путин през ден по телефона е всъщтност предаване на посланията на Вашингтон към Путин и Русия.Спомнете си изказванията които правеше по повод санкциите!

38

sallaadin

преди 9 години

"Историята никога не се повтаря. Тя, като всяко творчество, е с неизчерпаема фантазия и възможности. Всичко в нея обаче върви по едни и същи закони и поради това, че народите или хората не съблюдават тези исторически закони, често резултатите си приличат.". Всяка прилика с действителни лица и събития от Косово, Югославия, Ирак и Сирия НЕ Е случайна.

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен : нали до сега слез 2001г. ни управляват "национално отговорни " политици !!!

36

Анонимен

преди 9 години

До спецГермания прилича вече на малка Турция.Шимпанзето го търси отвъд океана.

35

сова

преди 9 години

Меркел и Германия най послушната овца на янките в Европа.

34

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен40 Точното мнение.Не дай си боже Русия на Русия да и скимне нещо,помен няма да остане от Европейският континент.Дано се разберат най-накрая!

33

Анонимен

преди 9 години

Германия е голяма колкото един окръжен център в Русия.Не дай си боже при една война ще изчезне за минути.Жалко,защото най великите народи са руснаците,немците и хърватите.В момента на страната на опълченците се бият много европейци.Европейските народи ненавиждат американците.

32

ОБЕКТИВНО ПОГЛЕДНАТО

преди 9 години

Германци -Външна политика ??????? Точно като германци и секс ,или като слон в стъкларски магазин ! Голямата игра -геополитиката е много сложна за германците .Разбирали ли са я винаги само англичаните и руснаците и никой друг !

31

Анонимен

преди 9 години

До 21.Има и това си ти

30

сандо

преди 9 години

> да накара един нежелаещ партньор> да преговарятова си е чисто изнудване по западен начин

29

Анонимен

преди 9 години

преди години един пиян руснак с джипа си смаза наши младежи,момче и момиче. пуснаха го без да го осъдят,докога ще сме руска колония

28

do sriv na borsaza

преди 9 години

Naskoro si tyrsih Nova rabota i da ti kaja kolko mn rabotni mesta ima vyv vsichki sferi , ideq si nqmam ot kude q chetesh taq informaciq , gospod li ti q puska?

27

МИТ

преди 9 години

На снимка 3 е жената на Путин - вие долнопробен сайт ли сте,защо в предишна статия излъгахте,че Президет Путин си крие семейството!Хайде покажете семейството на изтривалката Плевнелиев защото наистина го крие!Просто нямам думи за вас -жалки сте!

26

Анонимен

преди 9 години

литва сключи договор с Норвегия за газ на цена 360 долара. за сравнение,ние плащаме на русия по 480 долара. кога нашите продажни политици ще имат национално отговорна политика

25

чисто и просто лъжат

преди 9 години

На проамериканската фашистка хунта в Киев не може да се вярва. Те подписаха досега много договори за примирие, и не изпълниха нито един от тях! Обещаха какво ли не, и не изпълниха нито едно обещание! Заедно със създателите на фашистка Украйна - ЕС, Нато и Сащ, те, чисто и просто лъжат!

24

Анонимен

преди 9 години

валутния резерв на русия намалява с по 10 милиарда на месец. цяла русия е с валутен резерв по малък от този на щатските компании Майкрософт и епъл

23

подарък

преди 9 години

В знак на примирие с Путин, Меркел е решила да му подари бившето ГДР!

22

20

преди 9 години

в русия катастрофата ще е пълна. за германия,не я мисли,това е най големия износител в света и не разчита само на нефт и газ.