113

Анонимен

преди 9 години

Хората масово заминават за Дальны восток ! Колкото се може по-далече от Украйна .

112

Брaнник

преди 9 години

Зa съм китaйското усвоявaне нa Сибир, той си е техен

111

Анонимен

преди 9 години

Умници, я се замислете нашето правителство какво е направило за българите зад граница! И аз не харесвам политиката на Путин, но напоследък си промених мнението. Освен тези в повечето случаи дезинформационни материали, аз им много надежден източник от мястото на събитията! Така че дрънкайте си колкото искате ...

110

88

преди 9 години

Хубавото на цялата работа е ,че ще има много руски вдовици.

109

даммм

преди 9 години

До Шпиончев--Неговоря за нападение,"клякането" може да се осъществи по много начини--пример--разпада на СССР.Но никой незнае каква ще бъде реакцията на Кремъл при такъв сценарии.Затова Китай иска да се постигне някакъв баланс в противопоставянето на двете свърх сили.Апропо-Само РФ и САЩ са с ядрена триада-други няма(това към твоят ком.)Така че в близките 20-30 год се очертава една конфигурация--САЩ и подвласния му Е,С,--от друга страна РФ и Китай....това е Лек ден и успех.

108

Сун Ят Сен

преди 9 години

В Китай помнят кой им е приятел и кой им помогна, когато японските кучета вършеха там неподозирани мръсотии в масов мащаб.Русия разработва 100 годишен план за усвояване на Сибир.Сама не може, това е огромна задача.Поканени са още няколко страни, на първо място - Китай. Ония хиени затова вият на умряло, както и техните влъхви тук.

107

даммм

преди 9 години

До Анонимен--130--Напълно съм съгласен,но ситуацията грубо казано е такава--Китай осъзнава,че ако РФ "клекне" под сегашният натиск на Вашингтон и Брюксел,то следващият е Китай...Дали това наистина е така,ние неможем да знаем,но позоционирането във външната китайска политика в момента е такава-това им е логиката.Още повече,на цял свят им омръзна имперската политика на САЩ и постоянните воини които провокират--има дисбаланс,който НЕ е изгоден на Китай.

106

даммм

преди 9 години

До ШпиончевХонг Конг е съвсем друга история-с договори и документи.Може би,си прав за апетитите на Китай към Монголия,но в близко бъдеще нямат никаква нужда от конфронтация-имайки предвид световната обстановка сега.В момента Китай показва позицията си,а тя е идентична с позицията на РФ.Показателно беше и първото задгранично пътуване на новият китатайски президент в Москва.Това показа че са в една лодка с РФ и заедно ще прокарват международните си интереси.

105

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВЧао и лек ден-успех......Шпиончев,РФ и Китай отдавна са распределили сверите си на влияние в Монголия.Що се отнася до това че на китайците са нужни нови територии--лъжеш се....Тяхната стратегия е друга--китайците са по цял свят в огромно количество--те практически са завладяли цялата земя.Те не променят държавата в която са--те се нагаждат по нейните закони.Това съм го видял в половината свят......

104

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Шпиончев: ,,Ти не го питаш твоя съвипустник Даммм, скоро ли очакват китайците да дойдат?..Вътрешна Монголия,която се намира в Китай , чака още от времето на Руския Император сестрата си Външна Монголия да се прибере у дома и да заживеят щастливо.''НЕ ДОЖДЕТЕСЬ! КИТАЕЦ СТУД НЕ ПОНАСЯ-ЗАПОМНИ ГО И ГО ПРЕДАЙ ВЪВ ЦЕНТРАЛАТА ВЪВ ФАШИНГТОН ДА СМЕНЯТ МАЛКО ОПОРНАТА ТОЧКА! ХАЙДЕ ЧАО И НА ТЕБ ВЕЧЕ НАИСТИНА И ДО УТРЕ ВЕЧЕР ВЪВ ДРУГИЯТ СПЕКТАКЪЛ!

103

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До дамммАМА МОЛЯ ТИ СЕ, НЕ КАЗВАЙ ,,НИЕ'' СЛЕД КАТО ОТЛИЧНО ЗНАЕШ ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЕСЕТИНА ЕВРОМУШМОРОКА ОТ ФОРУМА! ЩЕ ОБИДИШ ПРОРУСКОТО МНОЗИНСТВО ПО ТОЗИ НАЧИН! ТРЯБВА ЧОВЕК ДА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ *** МИСЛЕЙКИ СИ ЧЕ НА 1/6 ОТ ЗЕМНОТО КЪЛБО НЯМА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ГОЛА ТУНДРА И ТОРФ! ВОЙНИШКИТЕ МАЙКИ В УКРАЙНА СЕ СЕТИХА НАЙ-НАКРАЯ И ПОЧНАХА ДА БРОЯТ ТРУПОВЕТЕ СИ ТЪЙ ЧЕ НА КИЕВСКИТЕ ПРЕВРАТАДЖИИ ВЕЧЕ СЕРИОЗНО ЗАПОЧВА ДА ИМ ПАРИ ПОД КРАКАТА. ИЗВИНЯВАЙ НО ИМАМ РАБОТА И ТРЯБВА ДА БЯГАМ- ЧАО!

102

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВМай ще се окаже че са доста перспективни месторожденията--пробите са вече в разработка.Сега чакаме гео-разветката да си каже думата за количествата.Но скважените са с голям дебит--нищо че са пробни само.Много ми прилича на либийската нефт--доста "лека" и "чиста".Дълбочината е сравнително малка,а района лесно проходим--Газпром ще го лапне и това месторождение--а ние ги чакаме да умрът от глад руснаците--хааххзхааахха

101

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Шпиончев: АМА НАИСТИНА МНОГО СИ ФИН, КАТО СЛОН В СТЪКЛАРСКИ МАГАЗИН! НА 1000% СЪМ СЪГЛАСЕН В ТЕБ НО БИВАШЕ ДА ХВЪРЛИШ ЕДНО ОКО ПРОФИЛАКТИЧНО КАКВО СТАВА И ВЪВ ,,ТИЛА НА ВРАГА''!

100

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До даммм: НАЛИ Я ЗНАЕШ ТАЗИ- ,,СУХО ДУПЕ-РИБА НЕ ЯДЕ? Вярвам че скоро ще дойде време и за почивка, кво ново във МОНГОЛИЯ ОСВЕН ГОБИ? ИМА ЛИ НЕФТ И ГАЗ ИЛИ ПОНЕ ЕДНО ОТ ДВЕТЕ?

99

Анонимен

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВАерофлотски--от Монголия--Улан Батор--Москва.Пак по работа,вече ми писна.

98

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До даммм: НЕ МОГА ДА ГИ МИСЛЯ ДА СЕ ОПРАВЯТ, СУТРИНТА ОТ КОЙ САМОЛЕТ СЛЕЗНА НЕ УТОЧНИ ЗА АУДИТОРИЯТА, ДА НЕ СИ В КРИМ?

97

даммм

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ---Тодоре,започва нов Майдан...Ивано-Франковска област искат да се отделят и да се присъединяват към Унгария.А Львовска област искат да са в Полша.Сега ще правят нова мобилизация-за полицаи-да опазват реда в тия две области.На мобилизацията са се явили 11 човека.......докъде я докараха хунтаДЖиииите.......

96

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Шпиончев: М О Д Е Р А Т О Р Е, НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СИ ЛЯГАШ ВЕЧЕ И ТИ? АКО НЕ МОЖЕШ ДА ЗАСПИШ ВИЖ ТОВА ДА ТЕ ПРИСПИ ОТ РУСКИЯТ ПОГЛЕД/ВЗГЛЯД, ЩЕ ТИ Е ПОЛЕЗНО: Ольга Туханина: Война продолжается Думаете, что сегодня украинцы действительно верят, что воюют с Россией? Ерунда на экспорт. Прекрасно они там знают, с кем воюют и почему. Но политики могут договориться между собой, а народ не забудет. ХАЙДЕ НАИСТИНА ВЕЧЕ ЛЕКА ОТ МЕН!

95

Анонимен

преди 9 години

До софиянецПак ли ти *** хуесоска

94

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ДО 108: ,,106 брат, тя пачата си легна преди час, а този тук е някакъв кух, фалшив "софиянец".'' ТЪЙ ЛИ, И ЧАК СЕГА КАЗВАШ? ЯЗЪК ЗА БАРУТЯ И АЗ ИСКАХ МАЛКО ДА Я ПРИСКРИПЯ ТАЗ СКРИПЯ! ТАЗИ ,,СОФИЯНЕЦ'' Е ТРАВЕСТИТ, ТАКА ЛИ? ХАЙДЕ ЛЕКА НОЩ И БЕЗ МЕН СЕ ОПРАВЯЙТЕ ТОГАВА!