13

САЩ ВРАГ N 1

преди 9 години

Направиха преврат в БЪЛГАРИЯ чрез своите марионетки в ДПС и свалиха правителството само защото започна практическа работа по ЖИЗНЕНО ВАЖНИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ЮЖЕН ПОТОК

12

до 16

преди 9 години

Това че ти си платен, червен ***, не означава че на всички ни някой трябва да плаща за някакъв вид убедждения. При нас, нормалните хора - гражданското общество, самосъзнанието произлиза от мисъл. При такива като теб е резултат на чужди мисли и шепа копейки. Усещаш ли колко си жалък?

11

Анонимен

преди 9 години

Правят се референдуми за глупости, защо не направят за южен поток и да кажат на тези измамници американците какво иска народа. Те да се отглеждат дебелите черни маймуни.....

10

КОЙТО НЕ СКАЧА

преди 9 години

е КОМУНИСТ - викаха зомбираните хунбейвини от СДС и изпадаха в транс като бълхите, скачащи по умряло куче. САМО ЧЕ УМЪРТВИХА БЪЛГАРИЯ и даже някои от престъпниците се гордеят с "постиженията" си

9

никой си

преди 9 години

Ибрик-атакистчетата и червените чугунени глави атакуват форума, защитават путинови интереси. Направо се просълзих от умиление!Днес.бг, защо си мислите, че нормалните граждани се интересуваме от руска пропаганда? До преди Путин да постави всички руски медии под една цензурна шапка, имаше смисъл да се следят техните новини. Сега просто няма смисъл.

8

Анонимен

преди 9 години

РУСНАЦИТЕ ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ. ГАЗОПРОВОДА ЩЕ СЕ СТРОИ................................................................................................Газопровода ще се строи, ако путин направи държавен преврат в България и сложи на власт хора от ДС.Иначе - НЯМА ДА СЕ СТРОИ !!!

7

++++++++++++++++++++

преди 9 години

Позицията ни е като на про.титутка---каквото каже сводника от Брюксел--това правим....Никакви свои интереси и суверенност..........

6

Анонимен

преди 9 години

Кой стратегии и на кой ? И кой са тези ТОЯ и ОНЯ ?!!! Щото все стратегически интереси гоним на тоя и оня и за това сме с най-скъпата газ в ЕУ. Другарите да се научат , как се прави равнопоставен бизнес или да ходят да си заваряват тръби в Сибир. Този проект е опорочен от всички страни и трябва да се подхване от начало и без участието на видни инженери по тръбите в миналото правителство. Нямате си и на идея, какви зулуми са заложени в тоя проект... Кражбата е над 60%, това ли иска народа!!!???

5

Анонимен

преди 9 години

Не им ли казахте, че вашингтонската кукла, която наричаме президент, е назначила свои хора, готови на всичко за да излижат задните части на американските си господари?

4

Ivanov

преди 9 години

evropa nikoga ne sa zashtitavali nashte interesi,vinagi sa izpolzvali vazmojnosta da ni pritiskat i da ni zavrat v misha dupka,balgarskite politici v liceto na sledvashtoto pravitelstvo i gospodin Borisov ako obi4at da smeniat posokata i da zapo4nat da gledat kam RUSSIA,TE SA EDINSTVENITE BRATIA KOITO NIKOGA NIAMA DA NI ZABRAVIAT,SLAVA RUSSIA MAINATA I NA EVROPA.

3

КОЛОНИЯТА БГ

преди 9 години

е тотално надупена към новите господари отвъд океана. Даже при ТУРСКО РОБСТВО населението на българите е растяло, ВЪПРЕКИ ОТВЛИЧАНИЯТА, КРЪВНИЯ ДАНЪК И КЛАНЕТАТАСега благодарение на ДЕМОКРАТИЧНОТО=КАПИТАЛИСТИЧЕСКО РОБСТВО сме 2 милиона по-малко и продължаваме да изчезваме като народ. "ДА ЖИВЕЕ СДС И СРОДНИТЕ МУ *** ТИКВЕНСКИ БАНДИТСКИ НПО"

2

Анонимен

преди 9 години

Основните коментари из руските форуми бяха:- Как било време русия да разчисти път до Турция ПРЕЗ България- колко сме пропаднали след влизането ни в ЕС - и как хубаво сме щели да замръзнем през зимататова е мнението на обикновения руснак за България

1

zeus

преди 9 години

Игри и игрички на едните и другите, ама като спрат кранчето на Украйна и ние ще стоим на студено. Правителството да гони стратегическите ни интереси, а не да слуша тоя или оня.