42

Анонимен

преди 9 години

*** народ!!!!!!! ***,много ***,супер мега гига ***,българин.....това е степенуването и всички сме в кюпа..няма маниери,няма обноски, няма възпитние има опа,ко,ъхъ.... и всичко това е благодарение на другата проста нация-рашън.Ако има по-големи диваци от българите това са руснаците.

41

Анонимен

преди 9 години

Доколкото си спомням този Йотингер искаше увеличение на цената на тока в България.

40

пенчо

преди 9 години

Национален интерес? Приоритети? Празни приказки на фона на вечното ни унизително двуличие. За разлика от други, които отдавна са доказали, че го могат.

39

Защо ?

преди 9 години

Както е известно, над 75-80 % от поддръжниците на ГЕРБ и в частност на вожда им са ниско образовани, разбирай неграмотни, но адски се впечатлени от оядения врат, налетия му *** и перчещата му поза. / За него не смея да кажа, че е неграмотен. Все пак казва че е прочел Винету. Друг е въпроса колко време я е сричал? / И защо тия мърльовци не са в училищата, а мърсят с простотиите си форумите?Божееееее, пази България от неуки и прости управници.

38

Прост Гербер

преди 9 години

Разбираемо е идват избори, а темата за Русия и руския газ е твърде чувствителна за ЕС на фона на украинската криза. Но когато умишлено пречиш в името на теснопартийни цели, няма как да бъдеш уважаван като държава.

37

куку руку

преди 9 години

Странно и жалко е кого обслужваме с подобен тип темерутщина? При положение че пред руския посланик, със селфи или без селфи, и Борисов, и Плевнелиев говорят точно обратното и се бият в гърдите колко важен и необходим за страната ни е този проект.

36

Анонимен

преди 9 години

Да ти пикая на братския съветско-руски народ! сбирщина от високомерни пияндета и евтини магистрални дами!

35

Анонимен

преди 9 години

До Питащ до 16Абе миризлив позитански ***,ЕС купува газта на два пъти по-ниски цени от нас въпреки че се натискаме да бъдем най-жалките роби на руската ***.Я провери кой купува най-скъпо газ в Европа.Ние естествено.Затова няма да има нито Белене нито Южен поток,ако ще джуджето *** да се сцепи през гърба от яд

34

Анонимен

преди 9 години

От комунисти какво да очакваш. .. държат кокала до последно. Съд за тях!!

33

Анонимен

преди 9 години

Шнуров е национален предател !!! Крайно време е Бадемов, Тиквов и всички останали да търкат наровете за държавна измяна !!!

32

Анонимен

преди 9 години

Затова трябва да върнем старото правилтелство за да пусне тръбата.Само БСП. Миков президент

31

Анонимен

преди 9 години

До goshuти си руснак

30

?!?

преди 9 години

Много нагли платени писари се изсипаха в чата. Наливат страх за студена зима, и че проекта щял да мине през турция - само лъжи! България срещу Газпром започва, а не трябва да е така. Братския руски народ няма нищо общо с този грабеж.

29

Пешко

преди 9 години

До Питащ до 16Не те разбирам нещо. Коментирал съм условията за строежа на Южен поток, както са били представени от правителството, което тръгна да подписва. А цената на газта, която плащаме на братушките от матушката в момента, е в тройката на най-скъпата газ в европа. Къде е гаранцията, че от Южен поток ще е по-евтина?

28

asd

преди 9 години

единствено Драгомир Стойнев имаше доблестта да защити българският интерес и да придвижва южен поток, въпреки тежкото лобиране за шистов газ от американски компании. На изборите не забравяйте това!

27

Анонимен

преди 9 години

АЗ предлагам 5 тръби да се пуснат и 5 АЕЦ.Не ни стигат енергоизточниците. Цяла България на газ кара и се топли на реотанови печки.

26

Анонимен

преди 9 години

Абе, ало, вие не разбрахте ли че няма никакви европейски изисквания и норми за Южен поток. Мина една година и нещо, досега да бяха представили едно изиксване на кръст, а такова липсва. Всичко се прави по политически причини с една единствена цел - България да е най-мизерния пазар на Европа, където да се внасят третокачествени храни, лекарства и продукти, както разбира се да се дупчи за шистов газ. Мислете малко.

25

4epa

преди 9 години

NA CAD BSI4KITE PREDATELI - PODKUPNICI,,, VZELI SA PODKUP I NIAMA MARDANE,,,-- BSP -6AIKATA NA PLO6TADA SAS KAMANI DA BADAT NAKAZANI,,,,---DOKATO GI IMA PREZ 4ETIRI GODINI TOVA 6TE SE POFTARA--- NEPREKASNATO,,--DA NI E 4ESTITO

24

хадес

преди 9 години

Самият Йотингер е бил погрешно информиран и буквално подведен от любимата ни опозиция. Освен с откровени лъжи, че приемната станция на тръбата щяла да бъде не на 2, а на цели 20 км навътре в сушата, Южен поток е бил описан от наш Бай *** едва ли не като пълно отрицание на европейското законодателство.

23

червена баба

преди 9 години

Каква е всъщност драмата около Южен поток. Оказа се, че не Брюксел, а ГЕРБ и Реформаторите са в основата на недоразуменията от последно време и заканите на Еврокомисията и Европарламента за спиране на проекта.