56

Анонимен

преди 9 години

Сърбия ще прокара 30 км на Южен поток до края на 2014 До края на текущата година в Сърбия ще бъдат прокарани 30 километра на газопровода Южен поток, съобщи генералният директор на Сърбиягаз Душан Баятович. Той изрази увереност, че проектът ще бъде реализиран в пълен обем и в посочените срокове. Според Баятович, става дума за стратегически енергиен проект преди всичко на стабилността на самия ЕС. Въпреки украинската криза Южен поток ще бъде реализиран навреме каза той.

55

Анонимен

преди 9 години

Браво! Сега комунистите ще се фанат за палците! Да го ядат руснаците и техните ***!

54

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Що ревете бе Сърпове и Чукове. Не ядяхте асфалт, сега и ГАЗ няма да пиете !

53

Анонимен

преди 9 години

Министерството на гербаджиите не може да "нареди" на БЕХ, но БЕХ няма как да "нареди" на дружеството "Южен поток България", което 50:50 собственост на БЕХ и Газпром и където решенията се вземат само с единодушие на двата акционери (справка - устава на дружеството в Търговски регистър). Така че без благословията на Газпром нищо не може да направи БЕХ. Накратко - не бързайте да се радвате.

52

Анонимен

преди 9 години

До titotiНЯМА ДА ВОНЯТ САМО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ Я!

51

Анонимен

преди 9 години

Тези са на власт без избори. Народът ще се произнесе през октомври. Убеден съм, че разни пожарникари и др. подобни екземпляри няма да са на власт. Ще бъдат доста неприятно изненадани Бойковците, Цецките и подобните им.

50

Анонимен

преди 9 години

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЩЕ НАЛОЖИ САНКЦИИ НА БЪЛГАРИЯ !!! НЯМА НИКАКВА ПОЗРАЧНОСТ КАК ЖИВЕЯТ БЪЛГАРИТЕ ! ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ СА ИМ НЕОБХОДИМИ 1000ЛВ НА МЕСЕЦ, А ТЕ ЖИВЕЯТ С 300ЛВ !!! НИКАКВА ПРОЗРАЧНОСТ ОТ КЪДЕ ВЗИМАТ 700ЛВ !!!ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НАКАЗАНА НАЙ-СУРОВО !!!

49

Леле че народ

преди 9 години

Отново играем грубо срещу Русия ,както преди 100 години Преди 100 години ни костваше загубени територии ,100 000 убити и национална катастрофа След няколко години какво ли ще ни коства? Бас хващам,че няма да е по-леко наказанието То не че сега не сме наказани с простотията си ,но ще има и допълнителни хонорари,щото сме много усърдни да се цакаме ,както и да цакаме съсдите си За пореден път цакаме Сърбия+Австрия +Унгария Ще си патим,казвам ви,после да няма защо стана еди какво

48

Анонимен

преди 9 години

Цялата шайка начело с бившия комунист Близнашки от село Скравена ще е на власт още малко. Това е добре. Не може хора, които са назначени, а не избрани да решават стратегически въпроси.

47

Анонимен

преди 9 години

До е 56и КОЛКО ПАРИ ЩЕ НИ ДОНЕСЕ? ОТГОВОРИ ***! КОЛКО?

46

Анонимен

преди 9 години

България вече не съществува има Колония България в която САЩ мародерстват заедно с предатели наречени *** и ***.. Между София и морето е празно пространство - гробище и старчески домове и *** катуни..

45

Анонимен

преди 9 години

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЛЯ ЩЕ НАЛОЖИ САНКЦИИ НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ДИШАТ ПРАВИЛНО И НЯМА ПРОЗРАЧНОСТ ТОЧНО КАК ДИШАТ !

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 47О нещастний путинофиле, аз не бъркам Путин с руснаците и Обама с американците! Такива като теб си падат по резричните видове "филии" - путинофилия, доганофилия, сергейофилия, и др. психоотклонения!

43

Идиот

преди 9 години

Супер. Спираме Южен Поток, Турция го взима, въпреки че е "лош, нерентабилен и безсмислен" и ние пак се оказваме в трета глуха... А Украйна като врътне кранчето зимъска Бочко ще въдвори всенародно ядене на боб с цел подпръцкване и пълнене на Чирен. Честито!

42

titoti

преди 9 години

Доста време очаквахме говната на най-голямото *** Борисов да се размиришат.Жална и майка на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

41

Анонимен

преди 9 години

До АНТИОВЦАПрави добре за САЩ.Ти какво печелиш бе ,***?

40

е

преди 9 години

Не спирайте това което носи пари за бедна България

39

Анонимен

преди 9 години

*** съсипахте България за да угодите на империалистическите интереси на Америка! Дано Господ в купом да ви измете в най-скоро време!

38

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

ДО ДВЕ МАКСИМУМ ТРИ-ЧЕТИРИ ГОДИНИ ОЧАКВАМЕ ,,АТАКА'' НА ВЛАСТ! ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА МЕКЕРЕТА И ЧУЖДИ СЛУГИ КАТО БАНГУ ВАСИЛ ЩОНОВ КОИТО С ДЕЙСТВИЯТА СИ ОТВРАТЯВАТ МНОЗИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ОТ ЗАПАДНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА И НАШИТЕ ИМ *** Л И З Н И Ц И И ПО ТОЗИ НАЧИН ПОМАГАТ НА ХОРА КАТО ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА БЪДАТ РАЗПОЗНАТИ КАТО ИСТИНСКИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ! ЗАПОМНЕТЕ ХУБАВО ТАЗИ ПРОГНОЗА ЗАЩОТО ТЯ ЩЕ СЕ СБЪДНЕ И ТО ДОСТА СКОРО! ЗА УЖАС НА ЕВРОГЕЙРОПЕЙЦИТЕ В БГ!

37

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен49Защото явно имат удобните слуги на власт.Но теще строят Южен Поток,нали?