165

До 218

преди 9 години

Прав им път на емигрантите в Русия. Но не й помагат на икономиката. Защото руската икономика е слаба . А САЩ не само са първи по емигранти, но и по икономика и стандарт.

164

ххх

преди 9 години

До Одисей 1Хайде пак:gks . ru/bgd/free/B13_00/IssWWW.exe/Stg/dk12/8-0.htmen.wikipedia . org/wiki/Demographics_of_Russia

163

Анонимен

преди 9 години

Най голямата лъжа е, че Русия няма производство. Русия е много напред в почти всички области, с някои изключения, но най-добре е развита в медицината, оръжейната промишленост и космическите технологии. Европа без Русия умира. Русия без Европа може. Смешно е гнида като Европа да налага санкции на великан като Русия. Барозу е смешен и жалък. ЕС ще клекне пред Путин.

162

me

преди 9 години

За лекарствата и медицинската техника няма да им се получи работата. Никой не е успял да пребори фармацевтичната мафия, по-скоро светът ще се срине отколкото тези *** да загубят такъв голям пазар. А и не е много разумно да обречеш населението си на болести и смърт. Това просто не е индустрия, която да можеш да направиш от нищото и то бързо. Но за другите мерки, ууухааа. Ако треснат вноса на автомобили Франция и Германия ще клекнат за около месец. Така че определено трябва да го направят.

161

До 201

преди 9 години

***, кой ти разправя тези глупости бе? Тъпата псаки ли? ОФИЦИАЛНА СТАТИСТИКА, РУСИЯ Е ВТОРАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА ПО ИМИГРАНТИ. Само за две години са пристигнали 11 милиона души. Затова е толкова строго с визите. Ти пробал ли си да отидеш там? Като не си, трай си и не говори глупости, че хората ще ти се смеят.

160

До 210

преди 9 години

И какво като не е държава, Русия е по-населена и с по-голяма площ от всяка държава в Европа.

159

Одисей 1

преди 9 години

189 съжалявам но пак не е вярно Естествен прираст на населението за 2013 -0.3% това между другото е характерно за БЕЛИЯ човек , цяла Европа е така Русия е на 200 място в света ,а ние сме дори след нея

158

Сенсей Ли

преди 9 години

Псаки в бешенстве лютует. Рвет от гнева свою шерсть.По ней Кащенко тоскует и палата номер 6.На такой вопрос ответить Россияне просят вас:С каких пор на Украине добывают люди газ?То, что газ идет с России знает даже ***.А у Псаки оказалось все совсем наоборот.По словам все той же дивы (тошно даже говорить)Можно прямо с Украины в Астрахань пешком сходить.Дженни Псаки и Обама, вы заткните пасть свою!И запомните: Россия Вас вертела на xyю!

157

До 205

преди 9 години

Бля-бля- бля. Много думи,само обиди,никакви аргументи. ДА, Русия зависи от западните технологии,иначе не могат да си пуснат и компютъра да пишат такива заблудени русофили като теб.

156

ххх

преди 9 години

До 203ЕС не е държава, драги.

155

Анонимен

преди 9 години

"Всичко останало, включително високотехнологично оборудване - идва от внос. Ако на този внос бъдат наложени ограничения, то в Русия трябва просто да престанем да боледуваме" Това изречение казва всичко за "велика" Русия. Велика на петрол, газ, суровини.. Изостанала във всяко друго отношение. Плодовете вече са скочили от 2 до 5 пъти.Условията на търговия с поляците бяха изключително изгодни за руските вносители.С връщане на непродадената стока. Със Сърбия няма такива преференции, те са гладни.

154

Сенсей Ли

преди 9 години

Жестокой санкции такой Мы все не ждали. Верните Псаки! Вы на кой Е убрали? Кто нам на радость изречт Тупые враки? Маруся Харп совсем не в счт: Она не Псаки. Пишу петицию в Сенат: Враги, собаки, Верните клоуна назад, Верните Псаки! Она у нас была звездой, Лучом во мраке. Она нам сделалась родной Верните Псаки!!!

153

До 203

преди 9 години

В сравнение със САЩ и ЕС си е почти никой.

152

200

преди 9 години

До Одисей 1Абе можем да поспорим колко от тези имигранти в САЩ и ЕС са висококвалифицирани профита и колко са клошари от третия свят (Латинска Америка и Близкия Изток).

151

До 183

преди 9 години

Простака си ти! Цялата промишленост зависела от западни технологии!!! ***, запада вече нищо ново не може да покаже, "западналата цивилизация" е уля! Станаха маргинали, станаха сноби, извращенци и п.. Затъпяла маса от неграмотна младеж, емигранти без родина, род и с чуждо вероизповедание. Как ти се струва, в укруината узаконили дяволска секта? Страшно "цивилизационно"! За нато-нацистите да не говорим, те спят и виждат как да разграбят Русия. Ама доно да им приседне.

150

Анонимен

преди 9 години

ЕС ще се разпадне и ще стане част от Русия и всичко ще си дойде на мястото.

149

xxx

преди 9 години

До До 191"почти никой не имигрира в Русия" Е почтни никой, колко да е почти никой - 10-11 милиона само.

148

Анонимен

преди 9 години

До До 188Това ако беше истина, ЕС и САЩ щяха да се напълнят с китайци, индийци и ***.Еми като няма нужда, да си седи като н-та икономика в света. А САЩ и ЕС така са го закъсали от емигрантите,че са 1-ва и 2-ра икономика в света.

147

Одисей 1

преди 9 години

191 Да така е , но за разлика от Щатите това са предимно руснаци от Средноазиатските републики или както е сега от Украйна и разбира се и други граждани от бившия Съветски съюз, това е в резултат на преразпределението на народите след разпадането на СССР и факта , че все пак Русия се води европейска страна , тоест тя е атрактивна за азиатците , докато Щатите са трактивни за хора от цял свят включително и за граждани на Западна Европа и Австралия

146

Анонимен

преди 9 години

До 191Я пак?therichest. com/rich-list/most-popular/10-most-popular-countries-for-immigration/9/