303

Анонимен

преди 9 години

от 30 години съществуват спътници, които биха различили типа на граната в ръката *** войник. Това е от американската преса по онова време. Според същата има и лицево разпознаване по спътникови фотографии от американски спътници. Това значи, че и самолета знаят от къде е свален, и за бетеерите имат снимки, и за всичко. Щом имат, къде са? Кой ги е видял? Пуснете снимки, спътникови, от смартфони, каквито и да е! Ама да не са снимани миналата година в Камбоджа де ;)

302

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 587- "...Липсват ти задълбочени познания в която и да е област.." Дрън -дрън. Предпочитате да вярвате на руските лъжи, вместо на конституция, решения на конституционен съд и правни анализи и се пишете за голееми разбирачи....Явно ви наемат сред най- отчаяната и безпросветна прослойка на бг. общество....

301

Анонимен

преди 9 години

Айде стига раздувки по дебелата лъжа, конструирана от USA, Лондон и техните послушковци в Украйна. Това е едно активно мероприятие, създадено за да противодейства на вълната от положителни отзиви за изпратените близо 300 руски камиони с помощи за Донбас.Ето официално становище от Русия...информация, появившаяся в ряде иностранных, в том числе украинских, СМИ о якобы имевшем место пересечении колонной российских бронетранспортеров российско-украинской границы, не соответствует действительности.

300

Анонимен

преди 9 години

Зелени безпилотни самолети... А защо с тези зелени беззпилотни смолети досега не са унищожени зелените безпилотни сепаратисти? Те на укрите бензин не им продават вече, вие за безпилотници говорите... Нямат пари да си купят газ да се топлят, а имат пари за скъпите боеприпаси на безпилотниците. А и нали бяха унищожили колоната с артилерия, как така изведнъж със зелени безпилотници? Излесте от филма, господа ;)

299

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, ти не си правистка. Ти си около 30 годишна журналистка. Липсват ти задълбочени познания в която и да е област и имаш добър речник, което е характерно за младите журналистки. Кафе? ;)

298

софиянец

преди 9 години

До Шпиончев 577 "....Други източници сочат че в операцията действително са участвали зелени безпилотни самолети без отличителни знаци които са поразили колоната..." Браво на украинците- бързо се учат от руснаците- с руските камъни- по руските военолюбиви тикви: D

297

Патриот

преди 9 години

Жалките фантазии на платени драскачи и техните покровители. Да бяха измислили нещо по-сериозно. Чиста пропаганда в Гьобелсов стил.

296

еееее

преди 9 години

БТРите заедно с цистерните с гориво са влезли през нощта в Украйна и са се промъкнали през някаква си дупка в телените заграждения????Е след толкова фантастични писания,покажете поне една снимка на тези машини.Сега има такива камери било от Космоса или от десетина километра,които биха хванали и каската на механик водача дали е закопчана или не.Фактите като и при Боинга липсват или се фалшифицират с бели конци на черен плат.

295

Анонимен

преди 9 години

Зелени безпилотни самолети... Като зелени човечета? Или нещо подобно? А антенки вместо уши ли имат зелените безпилотни самолети, или са учтиви зелени безпилотни самолети? ;)))

294

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 573- Аз *** не лижа, за разлика от ИЗМЕННИЦИТЕ НА Р. БЪЛГАРИЯ - РУСКИТЕ ***. Ако бях лизачка на ***, нямаше така да ме обиждате:)Именно защото не вярвам в пропагандата ви, която е руската пропаганда, съм трън в очите ви:)България е член на нато, а не на одкб. Харесва ли Ви или не- българското небе е натовско небе.Руснаците са сложили ясна разделителна линия в тяхната военна доктрина - щом сме член на нато, за тях сме ВРАГ И ВОЕННА ЗАПЛАХА, независимо, че нищо не им правим

293

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, нали се разбрахме, че общата ти култура не ти е силна страна и не бива да я показваш на публични места? Кафе? ;)

292

Боби

преди 9 години

Рубладжиите време е да докажете своята преданост към цар ***. Обличайте униформите на опълченци и ходом марш към Донецк. Майка Раша се нуждае от вас. Не е Сибир значи не е страшно, оставате в Европа.;).

291

Анонимен

преди 9 години

Нюза взе да пожълтява твърде много. Май е време да търся друг източник на инфо. Този сайт се изчерпа вече.

290

софиянец

преди 9 години

Предлагам нато да тегли една майна на рф и да й изпрати едни радиоактивни...гъби :) Докато войнолюбивите руснаци се усетят,от москва и ленинград няма да остане друго освен радиоактивна пепел и тук там някоя сграда:) Пак ще се завърнат блатата на мястото на тези градове..."Като не щеш мира - на ти секира!" - тъй рече хан Крум, а ние , българите, като негови потомци, пазим и изпълняваме заветите му:)

289

Анонимен

преди 9 години

До БУРЕВЕСТНИКти нормален ли си ?

288

Анонимен

преди 9 години

70 бетеера са 200 пехотинци минимум. Ако руснаците понесдат такава загуба, може да се счита, че вече са в Киев. Несериозни са както твърденията, че са влезли, така и твърденията, че са унищожени. Укрите си измислят колони и след това ги унищожават. Това им е единствения шанс за добри военни новини.

287

Анонимен

преди 9 години

Новината за навлизане на руска колона в Украйна има цел. Независимо дали е реална или не, ако на запад вярват в реалността и ефекта върху пазарите ще е силно предсказуем. Пост 546 ви дава доказателство и обяснение защо е пуснат слуха. Несериозно е да се смята, че укрите са унищожили 70 руски бетеера, при положение че не могат да унищожат 7 - те новорусийски. Буревестник, брадчет, някой много яко те е вкарал във филма. Ако не се чувстваш конфортно, просто излез от киното.

286

m

преди 9 години

Официалният представител на руското министерство на отбраната, генерал-майор Игор Конашенков заяви пред репортери, че руския военен конвой, за който твърди, че е преминал руско-украинската граница, не съществува. Така руското министерство на отбраната коментира доклади от официалния сайт на президента на Украйна Петро Порошенко, че миналата нощ украински войски са нанесли артилерийски удари върху колона с военно оборудване, за която се твърди,че преминала границата от Русия и са унищожени голем

285

До 551

преди 9 години

Човече, ти *** ли си или сляп и глух?!?А може би си жертва на денонощната канонада на американската пропаганда, която преповтарят техните прислужници, чак до Днес БГ?Четеш ли си глупостите?Не мога да повярвам, че поне малко интелигентен човек, може да вярва на такива нелепици, без никакви доказателства и изсмукани от пръстите!*** народ - слаба държава? Ти си пример, защо България е на това дережде - просто кофти материал произведе "демокрацията", както каза една мутра - генерал от МВР.

284

Анонимен

преди 9 години

Руската военна колона вече не съществува!Украинската армия е унищожила част от бронираните военни автомобили--------------Хайде пак, Днес БГ с поредната лъжа и партенка!Преди няколко часа препечатахте дебелата лъжа от Гардиън, че имало някаква военна колона от Русия отишла в Украйна. Сега вече лъжете, че тя била унищожена от кого? Да, не се смейте - от армията на Украйна??Интересно, като пишете тези глупости, вярвате ли си? Ако това беше истина, щеше вече да тръбят всички "независими" медии