54

хаха

преди 9 години

До filefЩе купуваш ли Полски ябълки по 7-8 лв.или Финландско мляко по 5 лв.защото по такива цени са продавали в Русия!?

53

filef

преди 9 години

Еми супер ще паднат цените на продуктите.

52

Съжалявам

преди 9 години

Трябваше 1989г всичкото русофил и комунист на стадиона и щяхме да се оправим.

51

88

преди 9 години

Българския производител не получава европийски пари да храни мързеливи руснаци .А ние да ядем пласмасови домати от турция и македония.

50

Чиборатор

преди 9 години

На всички български политици-слуги - да ви е честит американския слугинаж, сега всички дружно ще го духаме ... и ще ядем ГМО ***

49

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен85, "ами да се наречем по друг начин, не България, например Руски даул"Ти да не мислиш, че имаме държава?!Нашата територия е за еврейски експерименти!

48

до 83

преди 9 години

До АнонименТова е бил СССР, а не Русия. Комунистическия режим е избил украйнците, а не самите руснаци. Същият комунистически режим е избил поне толкова и руснаци. Все едно някой да ми каже, че аз като българин съм виновен, че Бай Тошо навремето е пратил някой в Белене. С КВО СЪМ ВИНОВЕН? АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ТОШО Е БИЛ макар и не истиски българин за мен. Аз ли съм виновен за тоя режим? Сега може да ми кажеш, че са комунистите и е така. Но днешна Русия не е комунизъм. Събуди се. СССР го няма вече.

47

Анонимен

преди 9 години

Народен съд за Президентът-карикатура,за фашистите от Протестна мрежа и за всички сороски"експерти"по всичко,както и продажните журналисти.Те предадоха България и ни вкараха в този капан.За капак вчера,когато Украйна заплаши със спиране на газопровода през нейна територия,еничарите от РБ атакуваха в съда разрешителното за строеж на Южен Поток.

46

Анонимен

преди 9 години

До до неразбралитеами да се наречем по друг начин, не България, например Руски даул

45

Анонимен

преди 9 години

"А в Украйна се мешат защото са братски народи с украйнците"Ххахахаха! :)))))Най-смешното изказване за тази сутрин!Хвала на такива братя, които убиват 5 милиона украинци от глад в не толкова далечното минало.Да вземем на братята украинци житцето и картофите, за да може да се тъпчем ние руснаците!

44

Анонимен

преди 9 години

"Агресията я прави Русия! Просто трябва да остави Украйна да диша! А не насила да я държи в гадната си прегръдка!"Ами обади се на Яценюк, Тимошенко, Кличко, Порошенко и другите терористи в Киев и им кажи да се махнат и да спрат да избиват рускоговорящи или други украйнци против режима им и да отвличат хора, почти деца с военно-терористичните си акции и да ги взимат за заложници и да ги измъчват и предполагам Русия ще остави Украйна да "си диша".

43

Анонимен

преди 9 години

Единствената разлика м/у Русия и западняците е че рашките воюват със всички свои съседи за територия а другите си правеха колонии надалеч.

42

Анонимен

преди 9 години

Кои фирми ще фалират ирмите на ***. Сериозните фирми изнасят на всякъде!

41

до неразбралите

преди 9 години

Когато Щатите са добре ние в БГ не сме добре.Когато на Русия прават проблеми - ние сме веднага зле!

40

Анонимен

преди 9 години

"Нещо много богати ще ми ги направите тези евреи които от джоба си вадят пари за да сменят правителства."Коментара ти е двузначен и не мисля да ти отговарям. Какво имаш в предвид? Че ние всъшност ще направим евреите много богати с някакви наши действия, или че те всъшност не са толкова богати колкото ги изкарваме/изкарвам. Ти си знаеш какво си имал в предвид и не смятам изобщо да споря с теб и с такива двулични изказвания.

39

Анонимен

преди 9 години

Бил съм в Донецк на времето. Спомням си, че имаше много малко руснаци и повечето хора имаха украинско самосъзнание. Събитията от последната година ме карат да си мисля, че този агресивен акт от страна на Русия е бил планиран много отдавна.

38

защо

преди 9 години

Имахме голям шанс да се върнем на огромния и богат Руски пазар,където с добро си спомнят за нас но уви,отново мръсната политика ни съсипа,до кога!?

37

до анонимен 60

преди 9 години

Още един заблуден ***...САЩ одобри ЧАСТИЧНО сипене на бомби, а не цялостно участие.Частично, защото терористите стигнаха твърде близо до security line, демек считаната за тях безопасна граница.Зад тази безопасна граница се намират нефтодобивните станции на американските фирми (бивши иракски).Те не са тръгнали да спасяват христианското малцинство, а защитават интересите на техните нефтодобивни компании

36

Анонимен

преди 9 години

"НАТО е можело да не са започнали агресията лично, но я подкрепиха. И те започнаха и агресия срещу Русия със санкциите си."Агресията я прави Русия! Просто трябва да остави Украйна да диша! А не насила да я държи в гадната си прегръдка!

35

цирк

преди 9 години

Няма да има загуби,сега ще изнасяме не качествената си продукция за САЩ а от там ще ни плащат с отровно пилешко месо натъпкано с гмо,нали са ни съюзници?