257

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Чаках линкче, а човекът ми изтипоса минусче.Явно няма линкче.Явно Пешо го е казал!Ми... нЕмам думи...Хи-хи-хи!

256

Анонимен

преди 9 години

До Спонги Да ти напомня че и другарите от ГЕРБ и те са червени . За тях отнася ли се това -Червени *** .Да не напомняме за комунистическото минало на Борисов, Цачева,служителите на ДС,Цветанов, Велчев,Главчев и т. н. Та просто умнико напиши , отнася ли се за червените *** от ГЕРБ?

255

софиянец

преди 9 години

До 365 - цитат от линка в 368 - "...В частност, по него/по юп- бел. е моя/ може да се транспортира газ, който България смята да получава от Иран и Ирак." Никакъв "чичо сам" не виждам тук!

254

Анонимен

преди 9 години

Софиянке, пак заедно със Шопа се шодвизавате тука ;)Казах ти, че си ***. Ако удариш 400 000 руски имота в БГ ше удариш строителните фирми и пазара на имоти. 500 000 души ще останат без работа и сектора ще загуби много сериозно. Занаята, дето го работиш, не е за ***. Сега имаш 20% безработица, изкарай още половин милион на улицата. Мислиш доста саморазрушително - също нато зомбирана глупава украинка от шполски произход, скипнала образованието.

253

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

До софиянец 361Кой ти го каза това?Пешо с "Гоуфа" от съседния вход?Я дай линкче!

252

Анонимен

преди 9 години

Украйна внася 87% от газа си от Русия. Ако внасяше само 50% много лесно би си решила проблема - с енергийна ефектовност. Просто ще намали загубите на топлина и ще повиши ефективността си при изгарянето и транспортирането на топлината. След това леко ще увеличи вносва от други страни и е готова. За нейно съжаление не е така.

251

софиянец

преди 9 години

До брей 358- През 2013г. газпром се е съгласил ирански и иракски газ да тече по юп, но после се е отметнал. В крайна сметка- след като имаме наш контингент , защо да не извлечем търговски ползи от присъствието ни? ВСЯКА държава го прави- особено рф!

250

Шоп

преди 9 години

До Див аграрА ние сме черни неблагодарници в момента.-------------Обясни защо сме черни неблагодарници? Какво не сме направили за братушките?

249

софиянец

преди 9 години

До Див аграр 352 "...А ние сме черни неблагодарници в момента.." Не е неблагодарност да си защитаваш интересите на собствената държава. Има факти, които не могат да се пренебрегнат. Не може ВИНАГИ да сме длъжни някому - все някога дългът ни се погасява! Ако рф си отхапе парче от България, дали пак ще ги защитавате? Мислете ПРЕДИ ВСИЧКО за България -тя е Вашата Родина! Ако знаете, че руските ракети в Севастопол са насочени с/у Варна и Бургас, няма ли да се замислите?

248

Шист Шевронски

преди 9 години

До Див аграр 351Няма какво да ме питаш през зимата,ще ти кажа още от сега:ще бъде трудно,но всяко ново начало е трудно.А за нефта и газта си прав,чрез него източния гигант се опитва да ни отцепи,но сметката му е без кръчмаря ..Добрия Чичо Сам,ще се погрижи това да не стане,както защити Западен Берлин от Сталинската блокада и сега ще успее да надвие.А за рейджърите зависи какво е намискил Източния шеф,ако се наложи очаквай ги.Сега са на тренировки в Северен Ирак,следи какво ще се случи там

247

софиянец

преди 9 години

До Брат 348- ПРЕДИ който и да било да плъзне из Европа, да не забравихте, че в България живеят около 300 000 руснаци? Ако българите започнем да си отмъщаваме на тях за руския натиск, какво ще стане ,м? Искате да накажете българите , ние пък ще накажем руснаците с имоти в България- е, как е - заболя ли Ви?

246

Брат

преди 9 години

Ето това се казва "храни куче да те лае". В случая не да лае, а да хапе. Така, така, евро..ци, давайте пари на укуината, а тя ще ви остави на студено, а със санкциите на Русия - и на гладно.Не, не на гладно,а на ябълкова диета.С полски ябълки и испански праскови.Ето сега ще разберете как се похранват и насъскват бандеровци.Скоро ще плъзнат по цялата европа. У, какво събитие!О,тепърва ще се хванете за главата,ще видите че това е само *** и нищо друго.Алчна,жестока,безчовечна и безкрупулна ***!!

245

Шист Шевронски

преди 9 години

Вие какво предлагате,ако Украйна не спре газта,ще я спре РФ през зимата и всички го знаем.Като ви слушам трябва да вдигнем бялото знаме.Вие какво предлагате,да стоим без газ,защото някой казал че имало филмче в Тубата или някъде другаде.От друга страна се подигравате как да се подготвим за зимата,Дивия аграр ни предлага да дупчим панелките за печки.Няма да стане вече толкова лесно да се спре прогреса,силния източен човек е в изолация и ако трябва пак ще дойде Маккейн.Тежко но нямате изход!!

244

Шоп

преди 9 години

Няма да има нужда от шистов газ, защото докато Русия се занимава с Украйна, ще е*ем майката на Асад и ще си докараме газ от Катар. След това ще се позанимаем с путинската марионетка Ас Сиси, да видим откъде накъде ще купува МиГ-29. Само ще го изчакаме да ги получи и набързо ще ги превърнем във вторични суровини с помощта на Еврофайтър, Рафал и Грипен.

243

софиянец

преди 9 години

До Румбо "...Той определено е корупционна сделка,но ни е нужен!.." Един изначален порок никога не гарантира последващо положително нещо. Проблемът е в това, че имаме съчетанието "корупция+ нанасяне на преки вреди на бг. национален интерес и държавният бюджет + възникване на пряка политическа, енергийна и икономическа зависимост". А това е опасно за България.

242

Шоп

преди 9 години

До Див аграр Зимата мога да се грея на ток. И ще има парно. Топлофикация може да работи както на газ, така и на мазут. Понял?

241

Евро7кептик

преди 9 години

"Украйна предлага да спре транзита на руски газ"На кого предлага Киев да спре транзита на руски газ?Въжето, наречено "Южен поток" тъй или иначе ще я пристегне и подобни хамлетовски въпросиняма да я вълнуват.

240

Румбо

преди 9 години

Че на украинците не може да се разчита за нищо,вече го знаем от собствен опит!Путин твърди,че няма да взема Източна украйна(откъдето минава тръбата за нас),следователно остава Ю.поток!Той определено е корупционна сделка,но ни е нужен!Сега е моментът,в това трудно за Русия време,да подобрим параметрите!Така се прави-когато партньорът е в лоша позиция се правят изгодни сделки!Вижте китайците-удариха кьоравото!Шистовия газ не е добра идея,но в Черно море може!

239

Галя

преди 9 години

Украина хочет наказать ЕС

238

Шоп

преди 9 години

Да не говорим, че народа няма да яде охладени пилета от Украйна и Полша, а ще яде замръзнали на камък бразилски бутчета. Па като се усетат бразилейросите, че са без конкуренция, па като почнат да им пробутват ***, та ще вият като вуци. Според вас колко фира има при транспорт с влак на 3000 км и колко при транспорт с кораб на 13-14 000 км и как това се отразява на крайния потребител, на който портмонето вече е девалвирало с 20 %?