34

Анонимен

преди 9 години

41 сигурно боли това което констатира колегат , но си е така , като рускиня би трябвало да знаеш израза : Жена бие муж , край на цитата , няма други нации, в които да има такива изрази от къде е дошло това , ми като се прибере кьор кютук пиян , и ако му отворят въобще като нищо си го шамарят тьотките.......Она сказала 27-ого, что если он болен, то надо лечиться. :)))Ты тоже:)))

33

до 27 от рускиня

преди 9 години

Съдейки по речника,който демонстрираш, то коментар пишеш от кварталното кръчме. Не смея да се дъдтезавам по интелект с личност,която демонстрира брилиантен интелект. Няма значение,че той е на ниво на детското гърне.....Она сказала ему, что если он болен, то надо лечиться. :)))

32

ХИММЛЕР

преди 9 години

руснаците ги ОПРАВЯТ САМО ГРМАНЦИТЕ И ЯПОНЦИТЕ..ВРЕМЕ Е ГЕТМАНИЯ ДА ИМА ХИЛЯДИ АТОМНИ БОМБИ И ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ - ТИП ВОДОРОДНИ И НЕУТРОННИ..НЕ САМО УРАНОВИ И ПЛУТОНИЕВИ..ГЕРМАНЦИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ПРЕЗМАЗВАТ СЛАВЯНО-МОСКАЛИТЕ.

31

Анонимен

преди 9 години

към 33Не е истина, че има такива пропаднали и неграмотни типове

30

Башар ал Асад

преди 9 години

Ха ,какъв бой ще ядат украинските плъхове !!!

29

Су-34

преди 9 години

Пиндоси, видите ли силуета на снимката през облаците, пишете се умрели. Това нещо може да лети с 1500 км/ч на 50-100 м. от земята, като автоматично следва релефа а за двамата пилоти им трябва само да натиснат червените копчета.

28

Анонимен

преди 9 години

Ха,руснаците ги мятат тези които се предават обратно през границата със заръката да си търсят дърва за зимата че ледената смърт *** на вратата.Укрофашистите зимата ще изпукат от студ и глад...

27

Анонимен

преди 9 години

а защо прословутия су-25 го няма, с един такъв самолет карат хората да подават оставки

26

Анонимен

преди 9 години

Пропаднала, оскотяла , пияндурска нация, която все още има пари за пиене благодарение на нефта и газа! Без тях са една миризлива двойна нула и нищо повече!.........Остави това,но пият антифриз и ядат алуминий за мезе.Освен това всяка чуждестранна туристка в Москва е бита или насилена.В автобусите им контрольорите стрелят с Калашници по пътниците.Всеки първи син в семейството като стане на 16 се въдворява на военна служба,практически завинаги.За таксита ползват стари "танкове"...

25

Анонимен

преди 9 години

28... Стига с този стар лаф от преди 30 години.

24

Анонимен

преди 9 години

Щурмът предстои скоро и когато Обамците надигнат глас за употреба на прекомерна сила, Лавров ще им каже: ,,Я си спомнете какво свършихте вие преди 69 години на тази дата?'' Тва Фукушима нищо не е.

23

1313

преди 9 години

Тия украинци ще си разсипят държавата, докато си играят на майданци, натовци и американски гъзоблизци!

22

макето

преди 9 години

5000 украинци водят преговори да се предадът в момента

21

Анонимен

преди 9 години

Тези дезертиралите, ги транспортират на друг пункт, където не се водят бойни действия и пак ги връщат в Украйна.В кадрите естествено има пропаганда, но будят съжаление тези момчета, но които някой е навлякъл униформи и пратил да загиват за краварския кеф.Чисто по човешки хапват, гледат притеснено, оглеждат консервите.По добре да прогонят хунтата.С Русия и Луганск нямат проблем.

20

Анонимен

преди 9 години

"Кучетата на Обама":Появи ли се името на Русия в някое заглавие и слюнкоделящия им апарат започва да отделя храчки на големи вербални порции.Оня ден чета във някакъв руски сайт,че "Роснефт" придобила най-голямата световна компания за ремонт на петролни платформи.Чета за учения на руската армия и доставки на ново руско въоръжение за руската армия.Чета че в Русия е произведен най-големия електровоз.и т.н.В България новините са:"Няма пари за пенсии и здравна реформа!" пък сме в ЕС???

19

Анонимен

преди 9 години

Войната между Русия и Украйна ще завърши когато кремълския диктатор завърши както Кадафи.

18

РОССИЯ

преди 9 години

Това което са пропуснали да препишат-65 000 човека,с цялото въоръжение и техника за 72 часа прехвърлени на 3500км. !!!Който го може,си го може:)

17

идиот

преди 9 години

До АнонименТи вече си го опитал,хареса ли ти..........

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 16Бас държа, че дори не знаеш истинското име на Левски.

15

Анонимен

преди 9 години

Обонго сега гледа на мониторите в Бялата Колиба и тревожно мига с очички....