79

Анонимен

преди 9 години

до онaнaкисдудукaкис прозирaт ти сaтенените гaщички с руски петолъчки отзaд и ликa нa путинко отпред. Бегaй плaши гaргите с турските и гръцките дивидЗии. По онуй време кaто сте видели Бългaрскa войскa, aвтомaтично сте дигaли крaкaтa! aко не бехте вие оф- е предaтелите и руснaкa щеше дa изпитa тръпкaтa от Бългaрското прониквaне!:)))

78

Анонимен

преди 9 години

до 90 - а ти си сигурно както се пее в една чалга - вкъщи гангстер на улицата хамстерНе. Просто ВДВ

77

anonimen

преди 9 години

свети патриарх Тихон(Московский) е написал едно интересно писмо на 1 юли 1923 . има го в нета , само трябва да се потърси.именно в това писмо проклина комунистите.

76

тра-ла-ла

преди 9 години

До червенит са проклети"Из "Анатема на комунизма" от Свети Патриарх Тихон от 1818 г."... хм, ***-алко си се объркал... с малко над 100 години, от мерак да цитираш нареждането във флашката...

75

до 88

преди 9 години

а ти си сигурно както се пее в една чалга - вкъщи гангстер на улицата хамстер

74

Анонимен

преди 9 години

до 84 - Трябвало е да му боднат две пръчки динамит и да заминава при малайзийския боинг.Сигурно се надяваш че си анонимен. Затова си толкова смел. Внимавай все пак

73

Шоп

преди 9 години

Хем комунистическата пропаганда твърдеше, че българския народ посрещнал "освободителите" с цветя, хем сега пък - костница? Това е явен фалшификат, да се заравни мястото и да се сложат катерушки!

72

Шоп

преди 9 години

Мога ли да знам какво трябва да значи костница? Да не би в Лозенец да е имало битки и загинали? Откъде са взели кости на руснаци? Нашите *** явно са измолили някой и друг чувал кокали от фронта, за да построят това капище.

71

ТАКИС ЛЕМОНИС

преди 9 години

AKO НЕ БЕШЕ СЪВТСКИЯТ ОКУПАТОР..ВИЕ ВУЛГАРОИ ЩЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ ИЗНАСИЛЕНИ ПЪРВО ОТ ТУРЦИТЕ..А ПОСЛЕ И ОТ НАС ГЪРЦИТЕ.ИСМЕТ ИНЮНО БЕШЕ ПРИГОТВИЛ 11 ДИВИЗИИ НА ГРАНИЦАТА АВГУСТ 44'...САМО ЧАКАШЕ СИГНАЛА ОТ АНГЛИЯ И ВИЕ ЩЯХТЕ ДА БЪДЕТЕ ТЕРМИНИРАНИ....А НИЕ ГЪРЦИТЕ ЩЯХМЕ ДА ВИ *** МАМАТА СЪЩО. ЗАРАДИ ПОРУГВАВНЕТО НА ГРЪЦКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА ЗА 3 ГОДИНИ И 9 МЕСЕЦА. И ЗА УБИИСТВАТА НА 60 000 ГЪРЦИ.

70

Шоп

преди 9 години

Трябвало е да му боднат две пръчки динамит и да заминава при малайзийския боинг.

69

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен82 пич културата няма нищо общо с газа. Руснаците да не поливат с боя Бундестага? Какво да искаме от народ който се кефи на чалга, на простотия, който не се дразни от псувните в рап песните, а ги цетира по-добре от стихотворение, който се смее на *** глупости и който мечтае да кара хубала кола и да има скъп телефонрезултата е на лице

68

Анонимен

преди 9 години

СМЪРТ на съветският окупатор!

67

Анонимен

преди 9 години

До червените са проклети ***, нещо бъркаш вековете! През тези години на 19 век идеологията на комунизма не е била изплувала все още и твоят отец лъже!

66

МРАЗЯ САЩ

преди 9 години

Но повече мразя местните дупедавци, които са предатели на БЪЛГАРИЯ, като този "българин" Хаджипенчович , който е участвал в съда над ЛЕВСКИ - като терорист и рушител на Империята.ЩЕ РАЗРУШИМ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО - САЩ. МЕСТНИТЕ *** ЩЕ ПОЛУЧАТ ПО ЗАСЛУГИ

65

Анонимен

преди 9 години

А, сега се сетих къде е.Там мол няма.Ама тоя дето обяснава единият е много ***.

64

тра-ла-ла

преди 9 години

... пост 73 е от мен... та да продължа: *** с ментални увреждания могат само да изпълняват кратки заповеди и да извършват елементарни дейности. За нещо повече нямат възможности... едно към едно са с "кучето на Павлов".

63

Анонимен

преди 9 години

Българина е длъжен и трябва да си показва простотията на всяко ниво

62

КЪДЕ СА ПАРИТЕ

преди 9 години

които ЮДАТА - ПАСИ обещаваше за американските бази на РОДНА ЗЕМЯ?САЩ НЕ ДАВАТ - ТЕ САМО ВЗЕМАТ

61

Анонимен

преди 9 години

Комунистите са анатемосани завинаги от св. Патриарх Тихон.Те после убиват св. Тихон, но анатемата остава завинаги.

60

681

преди 9 години

Там ,където е стъпил американски крак, трева вече не никне.