104

Циника

преди 9 години

125, един българин, ти драги не си разбрал основният принцип на съвременния глобален економикс. За да има един пенсионер от Масачузетс, който да си хване камерата и да отиде на околосветско, трябва да има десетина други пенсионери по света, включително и в БГ, които да мизеруват. Толкова!За да има евтини стоки в западния свят трябва да има експлоатация за центове на хора, които да ги произведат на другия край на света.

103

Анонимен

преди 9 години

До един българинбългарският пенсионер като си получи пенсията се чуди първо сметката за тока ли да си плати или да си купи лекарства от аптеката----------------- Българският пенсионер 45 години слугува на губещата страна, слугува на мошеници и мафиоти, откъде сега да има за пенсии? Няма да има, разбира се.

102

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 126Не само, че е ***, ами е и мюсулманин. Не случайно забърка кашата с арабските пролети. Съсипа сирия и либия. Навсякъде крайните ислямисти са във възход.

101

Анонимен

преди 9 години

"Интересува ме само това, че американските пенсионери като си получат пенсията, и си хващат цифровата видеокамера и тръгват на околосветско пътешествие."--Нещастнико, продадохте се за цифрови камери, смартфони, маркови дънки, кока кола и подобни високотехнологични продукти. А на запад пенсионерите са добре именно за това, защото в третия свят са зле, и сега България е зачислена в третия свят и никога няма да живеете богато като европейци, защото те трябва да живеят добре.

100

ha ha

преди 9 години

Видяхте ли каква е цената на тези невинни 300 жертви. Въпреки доказателствата на Руснаците, и обещаните доказателства, които така и не видяхме на УСА. Това показва как Брюксел здраво са се продали, дрънкат за някакви санкций, които ще ударят и самите тях. Но маи личната изгода стои над тази на народа за Европеиските....(меко казано)..продажници

99

НФБ

преди 9 години

До АнонименЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ МОГАТ ДА ЗАЩИТАВАТ ВСЕКИ АМЕРИКАНЕЦ В КОЯТО И ДА Е ТОЧКА НА СВЕТА ДА БЪДЕ ПЪК РУСНАЦИТЕ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ЗАЩИТАВАТ СВОИТЕ РУСНАЦИ В НОВОРУСИЯ..ЕТО ГО АМЕРИКАНСКИЯ ДВОЕН СТАНДАРТ КОЙТО ДРАЗНИ ЧЕСТНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА!АКО ЛЪЖА ЗА АМЕРИКАНСКАТА ДОКТРИНА МЕ БОРИ С ФАКТИ А НЕ С МИНУСИ..

98

Анонимен

преди 9 години

Яд ме е че вместо САЩ, Европа и Русия да са в една каруца, все се карат и все делят нещо. Все нещо доказват, все нещо се блъскат и бутат. Утре може и война да си спретнат. Това са най-развитите християнски държави, политиката отвсякъде е сбъркана ако в тези държави откажеш да вземеш евроеидна раса за работна ръка си ОК, ако откажеш на друга раса, значи има дискриминация. Най-силните държави, сами дискриминират собствения вид и това е направено със закони, за да изглежда законно. В Европа скоро ще има има повече *** и мюсулмани, отколкото бели християни. Гледаме в САЩ вече *** управлява. Не

97

Циника

преди 9 години

118, мисля че трябва да се подготвите малко по-добре.Така както сте възпроизвели риториката на Русия - това е по-скоро националистичната риторика на 19 век, не на средновековието. Докато риториката на САЩ, която се основава на антагонистичните постулати "добро-зло" е точно възпроизвеждане на средновековния стереотип за сатанизиране и анатемосване на противника и идеализиране на своя собствен модел.Разбира се зад тази реторика стои алчност и неистовия ламтеж на капитала!

96

Анонимен

преди 9 години

янки и техните пудели от ЕС първо да върнат борчовете пък тогава да дават акъл, а колкото за "санкциите" то те са за нас и народите от ЕС , а Русия не я мислете ще и побутнат напред икономиката само (те са като нас трябва причина за работа "класик мързел").

95

НФБ

преди 9 години

До ШопПРИЯТЕЛЮ ПРАВ СИ НО ДОНЯКЪДЕ..ЗАПЛАТИТЕ НИ БЯХА ПО 127ЛЕВА..КАТО БРИГАДИРИ НИ ПЛАЩАХА НА КРАЯ ПО 20-30ЛЕВА НО ПАК ВИНОВНИ БЯХА САЩ ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ БЯХА КОРУМПИРАНИ И ПАК ИЗНАСЯХА ПАРИТЕ В САЩ ЗА ДА РАЗВИВАТ АМЕРИКАНСКАТА ИНДУСТРИЯ И ДА НАДУВАТ АМЕРИКАНСКИЯ БАЛОН..ДНЕС Е ДРУГО ПУТИН ИСКА ДА ИНВЕСТИРА В СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА ДА НАКАРА ОЛИГАРСИТЕ ДА НЕ ИЗНАСЯТ ПАРИ В САЩ А ДА ГИ ИНВЕСТИРАТ В РУСИЯ ДА РАЗНООБРАЗЯТ ИКОНОМИКАТА И ИНДУСТРИЯТА...ИНФРАСТРУКТУРА..ОБРАЗОВАНИЕ.ЗДРАВЕ..

94

Либерален Демократ

преди 9 години

И на децата вече стана ясно, че Русия не може да живее без външен враг, иначе комунистическият режим в Кремъл ще се разпадние - факт. Затова съветският диктатор-терорист Путин постоянно се стреми да подклажда нови войни по целия свят, защото знае, че рейтингът му е на нулата, а тероризмът и войните са единственият му шанс да запази властта. Но и неговото време идва - ако продължи санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето - Русия ще бъде задушена икономически!

93

До един българин

преди 9 години

Ааааа, браво! Най-после руско издание да напише нещо вярно. Да, Русия трябва и ще си плати за Крим и Донецк.-В Русия е пълно с НПО-та, повече отколкото в БГ. За тях запада заделя милиарди, както и на нашите добре им плащат. Само трябва да се регистрират като чуждестранни агенти и могат да си отркиват медии и да си пишат каквото си искат, но никой в Русия не им се хваща за разлика от БГ, където те определят общественото мнение. А това за санкциите е точно така - нямат никакъв ефект, само врякат

92

Спонги

преди 9 години

До ivailo1403 (107)Няма как Господ да е с тиранина Путин. Бъркаш категориите. Путин се е съешил с Дявола и започна Война за да погъделичка егото си.

91

НФБ

преди 9 години

До АнонименСАНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ Я ПРИНУДЯТ БЪРЗО ДА ДИВЕРСИФИЦИРА СВОЯТА ИКОНОМИКАДА ИНВЕСТИРА В ДРУГИ ОТРАСЛИ ОСВЕН ДОБИВНАТА И ЕНЕРГИЙНАТА..СТРАНА ГОЛЯМА МОЖЕ ДА СЕ САМОЗАДОВОЛЯВА..ДА КРАДЕ ТЕХНОЛОГИИ КАТО КИТАЙ И ТУРЦИЯ..ДА ПРОИЗВЕЖДА ВСИЧКО.ТОВА Е РАЗКОВНИЧЕТО НА УСПЕХА..ДА ИЗХВЪРЛИ ДОЛАРА ОТ УПОТРЕБАДА ГРАДИ БЪРЗО ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ С КИТАЙИНАЧЕ КИТАЙ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ НА МУШКАТА..ВИЖТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ КАК УДРЯТ ЗАПАДНИТЕ БАНКИ..СЕГА ПЪК ЗА СРЕБРОТО.ДОЙЧЕ БАНК..БЕШЕ ПАРИ БА..АМЕРИКА ПОТЪВА

90

Анонимен

преди 9 години

Русия вече намери на кого да си продава газа------------Сериозно ли? На кого?

89

Анонимен

преди 9 години

Вместо 6млрд. да затягат коланите, не може ли да ви избесим половината албанкери и финансови измамници, а другата половина да затягат коланите по затворите и да си решим проблемите.

88

Шоп

преди 9 години

До до 85какво правиш на бригадите в Америка - бачкаш като животно в селското стопанство--------------Защо, проблем ли е ако един млад човек се напъне малко и си изкара собствени пари? Едно време нали ни карахте под строй да се учим да бачкаме - само че за 50 долара на месец. Шегувам се, 50 лева...всъщност. За толкова съм се гърбил на полето, за да има на масата на комунистите.

87

Анонимен

преди 9 години

А ес да се готви за затягане на кранчето. Русия вече намери на кого да си продава газа. Да му мислят затлъстелите европудели като почнат хората да остават на студено и без работа. Русия също ще пострада, но те могат да издържат много повече.Накрая всички ще отправят горещите си благопожелания към кенийската *** в белия дом.

86

Анонимен

преди 9 години

До до 85 (95)Абе, само така се казва - бригада. Работиш за това за което си се договорил. Може да си спасител на басейн, монтьор (ако можеш), строител, крупие(ако имаш лиценз), продавач. Може и да береш плодове, ако си като теб.

85

Циника

преди 9 години

105, един българин, я да видим сега на територията на "демократичните" световни медии дали ще се появи статия, която да излезе от мейнстрийма на негативния стереотип по отношение на Русия. Защото е достатъчно да отвориш сайта на Гардиън, Индепендънт и пр., за да видиш водопада от статии, в които се използва стилистиката на зле разказана приказка и използването на средновековни понятия за "добро" и "зло".