56

Анонимният

преди 9 години

Народът страда от Синдром на повредения ум! И никога няма да проумее, че по-голямо зло от допускането на пожарникаря, генерала, доктор, елитен футболист, каратист, комунист до власт е гибелно за малкия бизнес и въобще за България.

55

Анонимен

преди 9 години

Този народ яко е изперкал!25 години "избира" от от възможно най-неподходящите кандидати.Имаше възможност България да излезе от блатото , имазше и най -подходящият възможен премиер-И.Костов, но всички престъпници имръсни пари бяха впрегнати за очернянето му.Жалка работа, не знам, дали ще има свестни хора след 20-30год, тук май ще останат само ***, престъпници,милиционери и пенсионери.

54

Анонимният

преди 9 години

Интересна гладка ще бъде. Цял бостан Тикви, ще се търкалят пред Боковата къща.

53

Ф.С.В

преди 9 години

Изпита ще се проведе в три фази) - Тенис на корт,тенис на маса, футбол ,(като кандидата ще е вратар а Бойко нападател---при спасяване на топката от страна на кандидата-то той автоматично губи правото си за кандидат) по същият начин ще е и с резултатите на тениса ))) Финалният етап ще е гасене на пожар- (с цел спасяване на полудели от глад граждани на БГ )

52

дано не съм прав

преди 9 години

Като дойдат на власт, разликата ще е само в по мекото перо на журналистите, а проблемите ще са си същите, хората ще имигрират, все повече неграмотни ще тежат на системата, пак свои фирми ще трупат богатства за да изхранват семействата си в чужбина. Така още 20г. докато не избягаме всички и оставим странатаси на неграмотната част от обществото /знаете за кого става реч/ управлявани от ДПС.

51

Ф.С.В

преди 9 години

Кандидат-депутатите ще минат през своеобразен тест, преди да бъдат обявени официално в листите на партията на вота наесен.--И да не забравят ! да носят по 1 мил за вярност към властелина )

50

Анонимен

преди 9 години

С 2 думи, дупе да му е яко на МАТРЯЛА :)) ! Голямо управление ще падне :)

49

Анонимен

преди 9 години

Изпита е следния:Един държи голям пирон опрян в стена.Кандидата се засилва и трябва да го забие с глава.Засилва се първия и пирона е забит!Бойко отмята в тетрадка-приет!Втория също забива пирона и той е приет.Трети се засилва удар и пирона се огъва.Сменят пирона и пак засилка удар,пирона се огъва.Бойко отива в съседната стая и гледа Цецо си качил краката на бюрото и си подпрял главата на стената в която от другата страна се забиват пироните:))))

48

Анонимен

преди 9 години

Най-големият *** в държавата ще изпитва.

47

Анонимен

преди 9 години

Човекът си подбира хора. Прости и раболепни. Он си знае, него му не трябват умници.

46

Анонимен

преди 9 години

...A BORISOV,NA INSTRUKTAJ V AMERIKA !

45

Анонимен

преди 9 години

Без мултака Московски. Иначе на улицата

44

Анонимен

преди 9 години

Ти си най-голямата издънка.

43

Анонимен

преди 9 години

Че ти и Цуцо малки издънки ли сте бе?

42

Хау

преди 9 години

Много депутат, малко електорянец.

41

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата издънка си ти,*** банкянски неандерталецо!

40

АНТИОВЦА

преди 9 години

Цвета Караянчева е най-перфектния кандидат за ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!

39

Анонимен

преди 9 години

*** на СидерАга и Кутев отново са на линия...

38

:)

преди 9 години

За да си гербераст се изискват две "качества" - алчност и раболепие. Изпитът ще включва две части - "Хвалебствие за Вожда и Учителя" и "Бързо преброяване на комисионна".

37

Разберете

преди 9 години

При мутрата трябва да бъдат най-бруталните и безочливи типове,също като него! Нека да изясня,че ад не съм комунист,не съм депесар,аз съм противник на целия политичеки модел,дори на парламентаризма! Аз съм назционалист и не скам евреи и масони да ни управляват чрез мутри като Бойко,марионетки като Станишев и всякакъв род продънени хорица! Стоп на еврейското иго на САЩ и ЕС! Свобода за народите! Това е истинският национализъм! Всеки народ тряба да се развива според собствените си възможности!!!!!!