30

гошо тъпото

преди 9 години

Представям си какво ще стане в Лондон ако го послушат и изгонят Р. Абрамович и Челси закъса.

29

йон йонсън

преди 9 години

42, помолете ги учтиво да прочетат "Ако акулите бяха хора" на Бертолд Брехт. Може би щяха да се замислят.. акулите де. но по-скоро не вярвам.

28

Анонимен

преди 9 години

фашистите пак искат да воюват срещу Русия и пак да гризнат хурката - измислят си предтексти, за да заграбят ресурсите на Русия

27

йон йонсън преди 5 с

преди 9 години

другарю габриел, мразя не, а ненавиждам двойните ви аршини, а най-вече, когато останете без опозиция, на практика, защото ако бехте в опозиция, както трябваше да е, друга песен щехте да пеете. вие, пулитиците сте още по времето, когато не съ били въведени нормите по си. все още мерите в лакти, педи, средни пръсти и други... както ви е по-угодно дали продавате, или купувате гласове.

26

Анонимен

преди 9 години

До Демократ Да ти пикая на димукрацията .Ей така, демократите докараха на власт Хитлер,както сега докараха на власт евреи и нацисти в братска прегръдка.Демокрацията е клише ,както и комунизма.И двете са измислени в някоя Синагога от нечии Синедрион с единсвената цел, разширяване грабителството на определена група ,,богоизбрани,,Щом, примерно ,Демократи са такива комунисти и комсомолци като Тиквата и Плевнята,вятър работа. Демокрация......демагогия.

25

jan

преди 9 години

Ха, този "ариец" не си ли дава сметка, че реванш за втората св. война не може да има. Защото от Германия камък няма да остане.Колкото и да не вярвам на разни пророци натам отиваме.

24

ИСТИНАТА

преди 9 години

Добре де....то че руските олигарси и богати бандити са известни в цял свят, спор няма по тоя въпрос и всеки го знае, НО нали точно вие господа оядени шопари от западНАЛА европа им давахте и продължавате да им давате поданство и паспорти само и само да дойдат да си харчат парите при вас?! Тоя ЕС е една фурнаджийска лопата и все с двоен аршин мери....досега те бяха добри, инвеститори....абе с две прости думи - ХУБАВИ ХОРА, а сега изведнъж станаха ОЛИГАРСИ и БАНДИТИ! Как става така?!?!?!

23

йон йонсън

преди 9 години

руснаците, другарю габриел, си плащат на французите за подводниците, а кой плаща за подводниците доставени на израел от германците? вие от джоба си ли?

22

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯАми сигурно защото немските... бас хващам, че си живеят в Германия!

21

Анонимен

преди 9 години

Нещо не разбирам, този германец ли е?

20

Радка Пиратка

преди 9 години

До всички богати руски бизнесмени!Ами така, той батко Ви Путин още след изцепката в Кипър Ви призоваваше да си върнете скромните спестявания в Русия, който е чул, чул! Който не, да пие по една студена крушова лимонада!

19

йон йонсън

преди 9 години

костовашките *** налазили и тоя форум под статия за един наглец.

18

ha ha

преди 9 години

я им врътнете кранчето на газта на тези, че много взеха да се фантазират.

17

Класов враг

преди 9 години

Г-н Вицеканцлер, това на вратовръзката знамето на Новорусия ли е?

16

Анонимен

преди 9 години

Браво ! Не само към руските олигарси.

15

Демократ

преди 9 години

До къде я докара ***.Германия да се бори с финансирането на руския фашизъм.

14

йон йонсън

преди 9 години

другарят габриел е толкова нагъл и *** (то едното върви с другото), че просто взима по две стъпала по стълбата нагоре. като удряте по олигарсите, габриел, не забравяйте да се подминете!

13

Анонимен

преди 9 години

Пак ли за "Мистрал" се разправяте? И ЦЕЛИ то 2 броя! Ми, то 2 кораба за флотовете на Русия са +/- НИЩО и половина и едно ****но горе-долу! Я кажете сега кой строи космодррума в Франция близо до Нова Гвинея и кой продава и изстрелва спътниците ПЛАТЕНИ от Европа??? Искате ли да останете без спътници за навигация, метеорология и телевизия??? Искате ли да ЛИКВИДИРАТЕ програмата "Galileo"? Ами щом ИСКАТЕ- то, направете го тогава!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Тия клоуни охрaнени дaвaт мило и дрaго руснaците дa си хaрчaт пaрите при тях. Aко не сa те мaсa рaботни местa ще бъдaт зaгубени. Дa ги видим тогaвa кaквa песен ще зaпеят.A специaлно този *** от снимкaтa устaтa му се е рaзчекнaлa от целувaне нa обонговия зaдник.

11

Анонимен

преди 9 години

РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ В ПО ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ РАБОТЯТ ЗА АНГЛИЯ, А АНГЛИЯ И ГЕРМАНИЯ СА В КОНФЛИКТ! ВСЪЩНОСТ РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ РАБОТЯТ ЗА ***! ДРАМАТА Е ДОСТА ГОЛЯМА