129

Анонимен

преди 9 години

И Яне Янев се заканваше преди на Борисов, после се умълча - платиха ли му, притиснаха ли го, той си знае... Но Борисов определено има силни хора зад гърба си, дали е нашата ДС, или външни ДС-та и чии интереси обслужва е пълна мъгла. И го крепят, защото е послушен. Успех на Бареков, нека покаже документите!

128

emil.popov.35

преди 9 години

Колкото повече гербаджийски *** сипят огън и жупел тук, толкова повече човек го навява мисълта, че точно той Бареков е правия в случая ;)

127

Анонимен

преди 9 години

тоя от некъде го познавам ама не мога да се сетя от къде

126

американецо

преди 9 години

Бареков, ти сега си онова средство против полово-преносими болести и нежелана бременност - и то точно в момента след като си е свършило предназначението и употребилите го освен да го изхвърлят няма какво друго да го правят - дори не искат да го пипат с голи ръце в момента непосредствено след като си е свършило предназначението. Защото цапа! И отвътре и отвън!

125

Анонимен

преди 9 години

Тоя пък кога стана политик, нали до вчера беше обикновен ***?

124

Анонимен

преди 9 години

Истината никога не може да се знае точно, но поне грубо казано следното е ясно: по един или друг начин бареков е свързан с дпс. За бойко е очеизбодно че е мутренски израстък от стария режим. Съвземете се хора - това не е футболен мач та да си изберете страна за сефтето - тук няма добри и лоши а всички са лоши.

123

Анонимен

преди 9 години

Борисов ще сложи еврейската шапчица и е уреден!

122

Българин

преди 9 години

Да се чуди човек, кой от двамата (Борисов и Бареков) е по-противен и антипатичен на хората. Да вземат да се съберат още със Станишката, Майчето, Местаня, Сидероглу и вкупом да се хвърлят в Черно море. То пък язък за морето, още фекалии да плувнат в него.....

121

американецо

преди 9 години

Николай Бареков по-добре да се изкаже по теми, по които е добре запознат - например какви на вкус са глистите на Бойко. Всички знаят къде бяха Барековите нос и уста допреди година и нещо - дълбооооко в *** на ББ!

120

Анонимен

преди 9 години

. Кво пишете ту против бойко ту против бареков а не против двамата.

119

Ха-ха

преди 9 години

Борисов пак циври като малко дете: пък моля господине главен прокурор, Никито ми издава тайните, я го набийте :)) Няма ли грам достойнство, какво се е разциврил такъв? Борисов, с тоя Дудук Бареков, двамата сте си лика-прилика. И ти постоянно плещиш глупости и сипеш обиди към всеки, който ти е неудобен. Ако всеки беше завел дело за тези твои постъпки, да мрънка и да се оплаква като теб, ти щеше постоянно да си клиент на прокуратурата :)

118

ха ха

преди 9 години

И двмата са свързани с ДС , но най вече Бареков !

117

Фильо Едрия

преди 9 години

Ако тоя *** мине 3 процента на изборите тогава направо да минава торнадо и да изчисти от сганта разхождаща се по нея хубавата земя българска!

116

Стоян

преди 9 години

ББ пак видя зор и пак тичка при главния прокурор. Да тичка, защото най-вероятно това ще му е за последно. Не го чака нищо хубаво в затвора!

115

Анонимен

преди 9 години

Не знам дали ще гласувам, но за Бареков никога.

114

Анонимен

преди 9 години

Тримата, които са сложили МИНУСИ на пост 141, моля да се обосноват, кое от написаното не е вярно.Или може би не ви изнася - защото лъсва голия банкянски г.. за кого игра е кой го подкрепя.

113

Илчо

преди 9 години

Срамувам се от такива палитици като Бареков,срам и позор за България!

112

Анонимен

преди 9 години

Eto toya i Maya Manolova p4eli4kata v denq na razmisul na izborite minalata godina napraviha prevrat

111

Анонимен

преди 9 години

То ние и сега си го знаем Агент Буда.

110

Дудуче,

преди 9 години

още е рано да го клепаш, има време до изборите. Или ти пазиш друг ход за тогава? Я се махай в Пловдивските села, откъдето си дошъл и копай на нивата!