170

Анонимен

преди 10 години

До Българофил---виж какво ,това,че хората се интересуват от фактите и истината не ги прави русофили или там каквито и да е....И стига с това изкуствено разделяне на българската нация.Нима другите хора от различните нации нямат различни позиции?

169

СПАС

преди 10 години

До Кратос 226"Американски *** ! Лъжат повече от Сергей Станишев ."И това не е вярно, защото станишев каза, че Тиквата е голям ***, което е вярно!!!:)))))), а хамериканците не са казали едно ВЯРНО НЕЩО!!!

168

Анонимен

преди 10 години

Защо се представя само позицията на САЩ?Америка не е приятел на България и българите.Няма никаква информация какво казва другата страна на този конфликт.И има нещо друго-самолета е малайски.Защо не чуваме какво мисли правителството на Малайзия?Айде стига с тази евтина пропаганда....А бе вие от днес.бг изглежда сте само и единствено платена медия.....айде дайте малко интелигентност и позиция.....

167

СПАС

преди 10 години

До ivailo1403...190"Еееее тия се скъсаха да лъжат, като по времето на социализма..."Не е като по времето на Социализма, защото тогава ни казваха, че американците са ЛЪЖЛИВИ ***!!!......КОЕТО ИЗЛЕЗЕ ВЯРНО!!!:)))

166

Българофил

преди 10 години

русофилчета не ви ли е срам ,че не сте българофилчета.

165

Анонимен

преди 10 години

какво стана с черните кутии се питам аз???Нали за 24ч. щели да имат информация.Или им трябва време да ги манипулират качествено...

164

Мамунио

преди 10 години

Американеца лъже!Провеждат операция тип "Сергей Антонов".Купища медиен *** без доказателства.

163

Илко

преди 10 години

една лъжа като я повтаряш безброй пъти ,тя става истина ...нито едно доказателство не са показали за потвърждение на тезата си , как така ще се доставя оръжие никъде незасечено и то не какво и да е оръжие , пълен бардак става в украйна ... както винаги ,след намеса на американците

162

защо

преди 10 години

Защо не се публикува и Руската версия която е подплатена с факти и документи?докога ще има двойни стандарти?защото уличава и Американци и Украинци в лъжа и убийство!

161

доказателство

преди 10 години

До Един МармотИзвинявай,информацията от двете баби ,чакащи на опашката за хляб в Долно Конаре е автентична и това е сигурно нетърпящо възражение доказателство,че опълченците са опънали самолета.

160

от сигурно място

преди 10 години

И аз чух от баба Яна и баба Гина на опашката за хляб от Долно Конаре,че те докато си приказвали на пейката пред тях са видели как опълченците са свалили самолета.Явно може да им се вярва.

159

BG

преди 10 години

Тези *** и костюмари от Сащ си мислят, че ние сме расли в гората ми се струва ! Успешно успяват да манипулират техните си ***, но в Европа нещата са малко по-различни и тия "булшити" при нас не вървят. Аз все си мислех, че ще изкарат извънземните виновни или Северна Корея, а те ме изненадаха :)

158

Лоша работа

преди 10 години

Сценарият на САЩ /съдейки по последователността на събитията/ явно е война между Украйна и Русия, а сценарият на Русия е войната да си остане в Украйна и засега Путин успява с цената на много цивилни жертви от руското население. Санкциите не могат да свършат работа, защото са нож с две остриета. Какво му остава на Обама? Да накара Порошенко да прати украинската армия да "освободи" Крим - тогава войната им е в кърпа вързана. Дали ще са дотам луди да го направят? Боже опази!

157

Анонимен

преди 10 години

Белия дом има ли предатава какво е значението на думата "ДОКАЗАТЕЛСТВО".ЗАщо не ги представят пред обществеността. На всички им е ясно че хохлите са свалили самолета за да хвърлят вината на сепаратистите но ЦРУ не доизпипа (както винаги) операцията и не оспяха навреме да изфабрикуват доказателствата. Затова ползват единственото което им е достъпно "свободните" и "демократични" хамерикански медии на които никой не вярва вече. Абе а ко стана с близо 1000 убити в палестина. Санкциики нещо гаспода

156

Апокалипсиса е сега

преди 10 години

САЩ приличат на християни, а говорят като змей

155

Апокалипсиса е сега

преди 10 години

Откровение 13:11И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей.Откровение 13:12Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.

154

Апокалипсиса е сега

преди 10 години

Откровение 6:4и излезе друг кон, червен; и на яздещия на него се даде да вдигне мира от земята, тъй щото човеците да се избият един друг; и даде му се голяма сабя.

153

Анонимен

преди 10 години

Не вярвам на световния жандарм.

152

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

Публикациите в българските електронни медии са пълни само с информация за действията на *** създания- ако не е Джо Байдън, псаки или обама, ще е боко тиквата, плевенелиев или някой подобен наш ***! Няма на един нормален човек мнението!

151

Veselstan

преди 10 години

Айде вече малко факти, ако може... Или не може, защото ги няма??