30

Анонимен

преди 9 години

До поТпорната точка 29:Хубаво си украсил постинга, но като цяло доводите са ти кухи както самия/та ти.Военните самолети нанасящи бомбени удари или подкрепящи пехотата летят на ниски височини.Те се свалят с ПЗРК с топлинно насочване към турбината на самолета.Гражданския самолет лети на големи и средни височини в коридори дадени им от РВД на Украйна.Такива не могат да се поразят с ПЗРК (просто горивото им не достига до там), а се поразяват отзенитни комплекси в радарно насочване (каквото е БУК).Поздрави,Специалист.

29

културно

преди 9 години

Направо си се бият американци и руснаци с чужди ръце, за сметка на украинския народ

28

Анонимен

преди 9 години

До дълбока криза"Сащ са в дълбока криза. Всеки месец печатат по 65 милиарда долара. Скоро ще им свърши хартията!"Az misleh che na den gi pechatat :)

27

Анонимен

преди 9 години

РУСИЯ = СЕВЕРНА КОРЕЯТОВА Е ИСТИНАТА!МОСКВА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА ШЕСТ БЕЗ ДЕСЕТ!

26

ескалация

преди 9 години

Лъжите по отношение на Русия няма да решат украинския проблем! Те водят към ескалация, която е изгодна само на режима на Обама.

25

...........

преди 9 години

до 32Точно това имам предвид. Започваш със заповедите и да казваш какво трябва да правя и какво не трябва. Типично комунистическо мнение :) Е аз съм решил да пиша тук когато ми е кеф.

24

Атанасов

преди 9 години

Сега чакаме нови версии, че в разчета на украинският БУК е имало внедрен шпиони, които е тичал между пусковата установка, радарната станция, командната машина, за да смъкне самолета. Естествено шпионинът е руснак!

23

дълбока криза

преди 9 години

Сащ са в дълбока криза. Всеки месец печатат по 65 милиарда долара. Скоро ще им свърши хартията!

22

До .................

преди 9 години

Като ти е най-смешно, отивай и се смей! Какъв го дириш тук?

21

....................

преди 9 години

Най ми е смешно когато комунисти русофили започнат да говорят за Нов Световен Ред. Абе милички на вас не ви ли стана ясно че самата структура на комунистическата система и общество копира Орионската система. Това е пълно подчинение на управника без право на собствено мнение , действия и възгледи. Руснаците и другите комунистически държави са се вкарали в този НСР първи. На ред са останалите но там е по трудно защото хората имат информация и са свободни да мислят и търсят каквото им трябва.

20

подпорни точки

преди 9 години

1.До 17-ти юли рашистите свалиха 12 украински самолета2. След 17-ти рашистите свалиха още 2 украйнски самолета3. Но на 17-ти рашистите са били на холидай и не са свалили никакви самолети=====================Дерзайте , молодци !

19

Анонимен

преди 9 години

Момчета! Ако ракета,,земя-въздух,,удари самолет ТОЙ ПРОСТО НЯМа ДА ИМА ВРЕМЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ПАДАНЕТО СИ - ДА СЕ РАЗПАДА- В ПОЛЕТ ПРОДЪЛЖАВАЩ КИЛОМЕТРИ ,ЩЕ СЕ ВЗРИВИ ,ЩЕ СЕ ВЗРИВИ ТАКА ДА СЕ КАЖЕ,, НА МЯСТО,,Самолет ударен от от ракета ,,въздух-въздух,,( от самолет) може да продължи полета си в пад ,километри,защото този тип ракети удрат по принцип двигателите.Ориентира се от толпината.Споделям като войник съпричастен към тези неща.С две думи- украйнската армията има проблем - Затова Сащ реват..

18

лъжи

преди 9 години

Обама лъже за сваления самолет. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Садам.

17

Анонимен

преди 9 години

Русия нищо не може да промени. В САЩ населението е масово манипулириемо:-65% са негроси, латиноси и бяла ***, която не може да пише и чете, каквото им каже тиливизура вярват.-5% супербогатите - те се интересуват само от пари, а кой там умрял хич не им пука-25% е т.н. средна класа, които работят почти денонощно за да си изплатят къщите, колите, колежа на децата, медицинските осигуровки, така че нямат време за други неща.5% са университески професори, които знаят истината. Много от тях са платени и подкупени.

16

по грешка

преди 9 години

Боингът е бил свален "по грешка" с ракета 9М38М1 от 156-ти зенитен ракетен полк на Украйна. По време на учения, в района на Зарощенское. ЗРК "Бук-М1" е трябвало тренировъчно да се цели в украински Су-25. По случайност траекториите на Боинга и на Су-25 съвпаднали, сливайки се на екрана в една голяма точка. Когато има схождане на целите на един азимут, системата за съпровождане автоматично се пренастройва за водене на целта с по-голяма площ, т.е. към Боинга. Бил е произведен "несанкциониран" запуск на ракетата.

15

халюцинациите

преди 9 години

Имаме неопровержими доказателства за вината на Русия, заявиха от Цру. Това са халюцинациите на тандема Псаки-Харф!

14

do FMC

преди 9 години

Az se vurnah ot DONECK prez april 2014 , znaq nastroeniqta tam I nikoi ne e iskal da se otcepva. Tova koeto govorish sa gluposti za naivnici .Zspivai si sus svoqta Pravda . Da si jiv I zdrav!

13

Ясен

преди 9 години

Путин се прецака доста сериозно, катастрофата му дойде в повече

12

Анонимен

преди 9 години

Акт 2

11

Анонимен

преди 9 години

Украинските военни неофициално си признаха че са правили ПВО учение когато падна самолета и ракетата е запусната по погрешка. След като американците не показаха доказателства за наличието на БУК в опълченците единствените които имат БУК и имат средство да свалят самолет на 10000 метра остават украинците. Чудеса не стават.Всъщност американците имат много ясни снимки на изтрелването на ракетата но не ги показват защото се вижда че е изстреляна от украинска батарея. За това я крият.