126

циника

преди 9 години

159, браннико, от коментара ти 138 е видно, че ползваш характерните прийоми за всички невиждали жена през своя смешен живот - стереотгипи от рода на един кои са красиви, еди кои са ***, опит за хвалба, която трябва да те представи като познавач по тънката част, но всъщност е зле прикрита реакция на често отхвърлян от жените човек и желанието да играеш по мачистки самодоволно, но се издаваш като индивид с неясни разбирания за междуполовата любов...може би заради несъзнаван копнеж по еднополоват

125

до 157

преди 9 години

Бе то и Джуга повече от 50 000 000 затрил,ама нали е ,,наш'',що да го виним.

124

Анонимен

преди 9 години

Значи на к.. пелето и двете му щерки живеят в Холандия, излизат с холандци, а той се права на кръстник на славяноруската цивилизация.

123

до 157

преди 9 години

,,Унищожиха'' унищожения народ,магазините празни,чакаш руска бракма 20 години,забрана за приличен личен външен вид,всички като от фризер,затворен с телена мрежа по границите,невъзможност да учиш и живееш в чужбина,заплати,колкото за салам КУЧЕШКА РАДОСТ,УПРАВЛЯВАНИ ОТ НЕОБРАЗОВАНИ СЕЛЯНИ И СЕЛЯНКИ,забрана.....,забрана.....,забрана......Партия на и.....български продажници.

122

Габриела

преди 9 години

До до 136 от славянинМм да някъде си прав ние българите сме доста прокълнато племе,винаги другите ни са виновни,но да не забравяме,че и през 1944 Русия ни е обявила война и хиляди хора са били изпратени в концлагери.Русия винаги се възползвала от нас,но все пак наистина не можем да слагаме всички под един знаменател,те и американците не са ни виновни за нашето положение,но ние ги плюем,аз лично не мога да разбера каква вина има един американец,като те също не харесват своя президент така че.!

121

istinata

преди 9 години

Za kakvo mu e prezidentut na Rusia da svalia putnicheyki samolet.niamate vruzka s glVnia mozuk.vsichko drugo ma vruzka s putin e tupo da ima.vse pak ako iska da prVi loshotii moje da umnoji jertvite na niakolko miliona

120

Анонимен

преди 9 години

Нека дъщерята на Путин да си живее където се чуства най добре и където си иска,виж такива симпатяги като Пушилин ,Стрелков и всички участници в Ураинските събития и техните помагачи да си стоят на Изток в тайгата.

119

asd

преди 9 години

Аве, такава хубава страна е Русия, защо децата на Путин живеят на запад? Защо децата на богатите завършват елитните университети в Европа и Америка? Защо самите милиардери живеят в Швейцария, френската ривиера, Лондон и т.н., а не си стоят в хубавата Родина? Има нещо съмнително в толкова прекрасния руски живот.

118

съболезнования

преди 9 години

Горкия *** ще си умре като Кадафи който също финансира стрелбата по невинни пътнически самолети.Ще моли за милост като него.Няма да има никой наблизо.Нито избягалите му дъщери.Нито съпругата му която се е осъзнала и го заряза.

117

Дига

преди 9 години

Pieter Izak Broertjes - господин кмета сигурно си мисли,че живее в Израел,а дъщерята на Путин е Палестинка ако съдим по името му !

116

Бранник

преди 9 години

циника, ти от къде знаеш, какво аз знам за жените бе ***?

115

до Иван Сотиров

преди 9 години

Че САЩ бомбардира Сърбия, призна независимостта на Косово и... очаква Сърбия да скъса с Русия и да е приятел... с тях и да им играе по свирката? Хахахахха доста нагло наистина.

114

птн

преди 9 години

сам.Едната дъщеря при приятеля си ,холандец,в Хага,другата при корейския си приятел в Сеул,жена му го изостави,а след това и гимнастичката,която обяви,че си ,,има личен живот извън птн.'' Е,затова някой се опитва да показва мускули,в самотата си.Разбираемо.

113

от 113

преди 9 години

и да си продължа мисълта. Какво представляваше България до 1988 (като се уволних и дойдох да уча в Русия), какво представлява днес. Жалко ми е да си помисля. Унищожиха процъфтяваща държава, европейските и американските "ценности" промиха мозъците на хората. Глад, беднотия и чалга! А колко ***? Като пътувам от летището до автогарата, плаче ми се от мъка. Младежта бяга на запад, останаха пенсионерите и некъдърниците. И вие плюете Русия и се гордеете с Европа? Боже опаси......

112

Иван Сотиров

преди 9 години

Извинете , малко извън темата."САЩ уважават приятелството на Сърбия с Русия, но Белград трябва да осъди нарушаването на териториалната цялост на Украйна, заяви американският посланик " Това е наглост да подкрепят цялостта на украйна така като сащ подкрепи цялоста на сърбия. Интересна работа . Незнам дали струва да се обсъжда безочието и наглоста на американските власти ( да не говорим и за нашите , че там е по-голяма кашата)

111

Tina

преди 9 години

Да...Поредната провокация.Чакаме следващата...Честно, по-безпомощни, марионетни и *** от западните политици в момента няма...

110

Анонимен

преди 9 години

ето ви демокрация на живо, лицемери, такива си бяха при колониализма такива са и сега.

109

циника

преди 9 години

138, бранника е типичния булгаристански "мачо" - говори за жени и обяснява надълго и нашироко кои са ***, кои са красиви....разбира се "познанията" му за жените са почерпени от стереотипни вицове, а хвалбите му вървят в кръчмата след шестата ракия....

108

Бранник

преди 9 години

142 Фашистки терор има само в кратуните на комисар иванов, нали косарче? Виж комунарски терор видяха и претеглиха нашите деди БЪЛГАРИ в Белене, скравена, слънчвв бряг и т.н. комунистически места за убиване на хора!

107

Анонимен

преди 9 години

До до 136 от славянин"Моят съсед е руснак с българско гражданство, вратите на апартаментите ни са на 50 сантиметра една от друга същото ми казва, че по-проклето племе от българското не е срещал никъде в Европа, а той е ходил доста там! От целият вход може да се каже че почти само с него общувам защото българите са невероятни интриганти, завистници и злобари! Иначе по характер е ларж, веселяк и добряк като почти всички руснаци!"Uz ne e sreshtal po-losho pleme pyk v BG zivee :)