57

Пешо

преди 9 години

Постоянно руските терористи свалят самолети само в онзи злополучен ден са почивали?КО? НЕ! Руските терористи и *** да си признаят като мъже......Май не са мъже.

56

Бранник

преди 9 години

53 Не говори дежурните тъпни на руските ***, а отвори всяка друга тема касаеща САЩ, ЕС, Украйна и с очите си ще се УБЕДИШ КОЙ ВСЪЩНОСТ ОБИЖДА и с какъв цинизъм е пропит русофилския език принципно! Хайде чети, след това ако имаш достойство признай този ФАКТ!

55

циника

преди 9 години

57, бе тази статистика е от непрофесионален форум - смешно е да се прилага към каквото и да било и да бъде основа на умозаключения...

54

Анонимен

преди 9 години

Ченгето б..з тукли е

53

до 61

преди 9 години

Виж коментара ми 57 с официална статистика за всеки самолет и пак говори. Първо се чете, после се дава акъл на другите.

52

Анонимен

преди 9 години

за бранника Давай наистина с теб е весело продължавай моляте още малко ни развесели

51

Анонимен

преди 9 години

До До 48Мерси за забележката. Моите данни са само от това, което пише по медиите, пък и не знаех че се ползват безпилотни апарати на тази територия

50

777

преди 9 години

Тука един десетокласник от форума е гледал американските филмчетата за корейската и виетнамската война и вече знае всичко за бойните самолети. Това се казва компетентност.

49

Анонимен

преди 9 години

SUPER!

48

SS

преди 9 години

До 44Не правете глупави умозаключения.Реално Украинците са си чиста проба Руснаци само дето една част от тях дърпат на-запад, а другата част не си го и помисля.Българи - Турци е съвсем друга работа.

47

Анонимен

преди 9 години

Гледайте статистика за кой модел самолети убиийсва, загуби (свален във въздушен бой) , свален от ПВОСу27 е единствения руски самолет с положителен баланс и то защото почти никъде не е използван и не е влизал в пряка битка с конкурентен самолет... Потересаващо птехническо превъзходтво на Америка

46

За бранник

преди 9 години

Не го обиждайте (ариец е все пак).Оставете го да се посмеем,той поне пише чрез ника си.

45

teen

преди 9 години

da biah по- голем 6тях да се бия за Украйна и да изпомпам рускините там

44

До 48

преди 9 години

Не са ти верни данните за бройката.Там има свалени освен самолетите и безпилотни летателни апарати.Освен това, данните ти са Украински, за официално ползване и те са занижени.Има в Интернет снимки от официална секретна украинска спрвка до командването им и там числата са доста по-различни.Но както и да е и твоята бройка не е малка. Приема се, че 2/3 от годните за употреба самолети на Украйна вече са свалени. Те имат много на списък, но негодни за полети.

43

Анонимен

преди 9 години

До Бранник 43Това,че някой ти се връзва не означава ,че всички са като него и теб знаеш поговорката присмял се хърбел на щърбел :)

42

циника

преди 9 години

49 сравнява американски самолети от последни поколения с руски самолети от значително по-стари поколения. Нали не очакваш Афганистан или Сърбия да са били въоръжени с руско оръжие последно поколение, за да правиш сравнения?

41

Пук

преди 9 години

До до 21А раптърите сами си падат, без да ги е целил никой и затова си стоят само в щатската армия :) Нищо, че са най-скъпите изтребители произведени някога.

40

Анонимен

преди 9 години

Точно така. В бойна ситуация СУ-25 лети на малка височина и е лесна цел за преносимите зенитни комплекси.

39

до 21

преди 9 години

Да няма свален самолет в тези войни на американците. Най-скорошния случай с паднал техен самолет е в Сърбия и то не защото е свален, а заради технически проблем. Виж статистиката при боевете на F-овете срещу миговете е достатъчно показателна, че американските военни самолети са на светлинни години напред.

38

АЛ

преди 9 години

14 са общо свалените самолети + хеликоптери. Без да броим боинга. На украинците не им останаха много щурмоваци и почнаха да цъкат с изтребители.