148

Анонимен

преди 9 години

Кремъл е "Черната кутия" на войната в Украйна !

147

Джонката

преди 9 години

Обама се чуди как да започне война ,,много бърза и по всякакъв начин се опитва да накара Русия да почне първа и не спира да провокира и предизвиква, Гадно копле излезе тва тъмнокожо човече , а го мислехме за по различен но и той се продаде на евреите

146

Герги

преди 9 години

Този самолет е свален от ЦРУ, в техен стил е .Те така работят, много убити невинни мирни граждани .Целта е масова атака на украинската армия съставена от спец части на американците да избият хората в отцепените части на Украйна . После ще обясняват, че се е наложило да избият мъже, жени и деца, към 2 000 000 души, за да не се свалят самолети .И РУСИЯ да не може да се намеси . Както в Ирак и Сирия .

145

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (259)Хайде стига йезуитщини. Тук говорим за братоубийствена война. Стреля се по жилищни сгради и цивилни хора ей така, за мъст и респект. Без грам морал и човещина. Колкото до окупацията - хайде да не почвам да изреждам какво са правили САЩ от тогава досега.

144

rusnak

преди 9 години

Някой може ли да каже, защо голяма част от намерените паспорти са перфорирани?

143

Наблюдаващ

преди 9 години

До 256А аз какво писах, че ме "поправяш"?

142

Stamat

преди 9 години

A6kolsuh ba4i Barak :-D

141

наглеци

преди 9 години

През 1981 година СОЛИДАРНОСТ в Полша обедини народа ,но военния режим на Войчех Ярузелски под Московска диктовка прати в затворите и забрани профсъюза,но БЪДЕЩЕТО БЕ НА СОЛИДАРНОСТ.

140

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (258)Извън чий закон? На хунтата и превратаджиите, които са на пряко командване от Вашингтон?А конституцията им иска 75% мнозинство за промени - те си ги гласуват със 72% това ли е "закона"?

139

измамници

преди 9 години

През 1968 година ДУПЧЕХ-ЧЕРНИХ-СВОБОДА в ЧЕХОСЛОВАКИЯ,по подобие на ИМРЕ НАГИ ПРЕЗ 1956 В УНГАРИЯ,СЕ ОПИТАХА ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ ДИВАШКАТА ПРЕГРЪДКА НА СИБИРСКАТА МЕЧКА,но желанието за СВОБОДА би удавено в забрани,затвори и кръв.И те били ревизионисти и фашисти.ПАМЕТНИКА НА ЯН ПАЛАХ,СТУДЕНТ САМОЗАПАЛИЛ СЕ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ РУСКАТА АГРЕСИЯ Е ОЩЕ В ЦЕНТЪРА НА ПРАГА.

138

Анонимен

преди 9 години

Украйна и САЩ искат война и не приемат руските предложения за Източна Украйна.

137

Наблюдаващ

преди 9 години

До бандити (251)Това през 1956, Унгария, Чехословакия е детска игра в сравнение с това, което прави украинската хунта срещу собствения си народ. Можеш сам да събереш 2+2, вместо да ми цитираш западни клишета.

136

Пенчо

преди 9 години

Тръгвай те със всичките ресурси към Русия , отдавана ви каза искаме мир ако не идвайте всчките до един , и форумците да идват , ще го реши съдбата.

135

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (249)Я ми дефинирай бандити...

134

бандити

преди 9 години

Пред 1956 година руски танкове смазаха по улиците на Будапеща ЦВЕТА НА УНГАРСКАТА НАЦИЯ и наричаха фашисти тези,които искаха като Украйна да се махнат от московския миризлив червен ботуш.

133

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (243)Какви резервисти и спецчасти, нали онези зад океана щяха да оквичат галактиката ако бяха засекли такива? Защо му е на Путин да пали Украйна, след като са братски народи и имат тесни културни и търговски връзки?! Ако руснаците наистина се намесят всички кланета в Донбас ще приключат. Проблемът е, че САЩ ще обърнат света с главата надолу от яд. Слез на земята.

132

Поп Грую

преди 9 години

До Анонимен 243"...ср птоеали, теьи бандито са вдр..." - я пак, че нещо засичаш.Опъни смукача, че прекъсва!Или са ти продали холадски еднодръп-слимарка?

131

chach

преди 9 години

tova s samoleta.stilat na amerikansite e tochno takava.ni6to chudno da imat prast.verbovka,tiaxen chovek.pochti sam sigoren.pocherka e poznat.nikoi ne moje da me ubediche ne sa zameseni.

130

Наблюдаващ

преди 9 години

До "до 228 Наблюдаващ" (235)Ти какво разбираш под "самолет"?Цивилен Боинг 777 на 10 км и бомбардиращ те Су-25 на 500-1000 метра едно и също ли са?

129

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

преди 9 години

свиква Съвета за Сигурност и Украйна представя ДОКАЗАТЕЛСТВО за Руското участие в атентата със самолета.Очаквайте новини.