64

Анонимен

преди 9 години

КОЕ ПО ТОЧНО Е ИСТИНА ?1.Че въпросната нация е изградила основите си разрушавайки друга (индианците).2.Че всички са равни без да броим ИРАК, АФГАНИСТАН, ЛИБИЯ, вече и УКРАИНА. Всички освен тези имат право да живеят така ли?3.Единствените достатъчно глупави и отчаяни в историята на човечеството посмяли да използват атомно оръжие !!!4.Нацията която е готова на всичко за да запази фалшивият си жизнен стандарт независимо върху костите на колко невинни ще се строи.КОЕ ПО ТОЧНО Е ИСТИНА ?

63

Анонимен

преди 9 години

"Преди 238 години нашите основатели се събраха във Филаделфия, за да поставят началото на американския експеримент. Тези патриоти се обединиха около една проста истина - че всички ние сме равни, че Създателят е дал на всички определени неотменими права и сред тях са правото на живот, на свобода и настремеж към щастие", каза Обама."Баракчо, кажи как родата ти е дошла в САЩ.

62

Анонимен

преди 9 години

Бре, бре, бре, светът ви завиждал. А ще оцелеете ли сами, ако светът свали подкрепата си от вас? Колко време ще карате на мускули, преди да се сринете? Забравяте, че зависите на 100% от света и останете ли сами- свършено е с вас. Когато се докарате до състояние да се издържате сами, тогава ще говорите, че сте най-великите. Лицемерни нещастници.

61

Анонимен

преди 9 години

God bless America! Като не е хубаво в Америка, русофилите да отиват в рашата или в КНДР. Казах!

60

Анонимен

преди 9 години

Тези патриоти се обединиха около една проста истина - че всички ние сме равни, че Създателят е дал на всички определени неотменими права и сред тях са правото на живот, на свобода и настремеж към щастие"--------------Тези са се обърнали поне 100 пъти в гроба, като знаят как САЩ прилага простата истина в САЩ и отделно - на гърба на останалото човечество

59

Анонимен

преди 9 години

Затова ли подслушвате света? Да не би да е от страх, че могат да ви разкатаят фамилията ако решат да ви прекратят доминацията? На един шамар живот сте, но изобщо не го осъзнавате. Докато дрънкате с оръжия, не забравяйте, че можете да бъдете унищожени икономически само за един ден и то без пушка да гръмне.

58

AZ

преди 9 години

КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ БЕ ? ХАХАХАХА ПО СКОРО ПОЛИЦЕЙЩИНА.ПОДСЛУШВАНЕ, ШПИОНИРАНЕ, НАБЛЮДЕНИЕ ... ТОВА ДРАГИ ГОСПОДИНЕ НЕ МИ ИЗГЛЕЖДА МНОГО НА СВОБОДА.А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

57

Анонимен

преди 9 години

Като са толкоз демократични .защо не говорят за индианския народ за геноцида им и до ден днешен

56

Анонимен

преди 9 години

През 2009-та обясни,че светът завижда щото медицината им била на невероятно високо ниво.После завижда за това онова и какво ли още не.После обяви,че завиждал на германците.. За Бога !! Нека някой напише мило писмо до така харесваната от милиони потребители от цял свят компания HP да преименува продуктовата си серия ""ENVY" което означава завист в някаква по-благородна и възвишена дума.Възхищение,Радост или нещо подобно.Явно туквуня е зациклил завинаги на надписчето на лаптопа си.*** цветнокож.

55

Анонимен

преди 9 години

Величието на САЩ се крепи на нещастието на други държави. Затова ги мразят, а не защото им завиждат.

54

Анонимен

преди 9 години

Няколко полуголи сомалийчета с калашници направиха за смях "могъщата" ви армия.

53

До Мишо

преди 9 години

За блажените светът е Русия. Там където господства едно КГБистко джуденце, където целият народ от мъка се пропива, защото им е много добър живота, където цивилизацията и човешките ценности свършват и където започва пияндурството, наркоманията и проституцията. Най-добрият руснак е умрелият руснак.

52

Анонимен

преди 9 години

Абе не знам дали е по-велика, ама всичките ми познати които отидоха там сега има фирми и печелят доста пари, тези които останахме тук все чакаме нещо да се оправи.

51

Анонимен

преди 9 години

И тоя го хвана бойковата болест.

50

Анонимен

преди 9 години

""Преди 238 години нашите основатели се събраха във Филаделфия, за да поставят началото на американския експеримент. Тези патриоти се обединиха около една проста истина - че всички ние сме равни, че Създателят е дал на всички определени неотменими права и сред тях са правото на живот, на свобода и настремеж към щастие", каза Обама."Време е да кажеш как родата ти е дошла в САЩ. :D

49

Кво нящо

преди 9 години

Деца и внуци на другарчетата бягат на Запад и САЩ като Дявол от тамян,ама с мисъл за Масква.Е,това си е ,,българо-руската'' мечта.Това си е парадокс.

48

Анонимен

преди 9 години

Най-могъщата армия каза хахахха, посочете ми един равностоен противник, който сте побеждавали във война? Няма такъв. Не можете да победите обединена Европа, не можете да покорите Азия, единственото място, на което можете да се правите на велики е при пещерняците в Африка.

47

TIMOFEI

преди 9 години

До демократор хвалипръцко

46

ШибиРиби

преди 9 години

Публиката тук е оформена предимно от хора които завиждат и нищо друго не им идва наум освен да завиждат. Да живее 4 Юли, празника на всички които обичат да работят, творят и създават.

45

Георги

преди 9 години

"..Нашата демокрация е най-силната в света, заяви US президентът.."Това ми звучи като ".. Нашият комунизъм е най-социалистически.."