116

ИВАН- СОФИЯ

преди 9 години

ЗА СЕТЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК Е НЕПОПРАВИМО ЛУД!

115

Анонимен

преди 9 години

Моля журналисти, до изборите на тоз *** не спирайте да му давате микрофона всеки ден! Дано заблудените все още, разберат за какъв лъжец и психопат са гласували!

114

Анонимен

преди 9 години

Браво Бойко ! В теб ми е надеждата !!!!!!!!!!!!!!!

113

Анонимен

преди 9 години

ОПАСНОСТА от хлъзгането на България да продължи към пропаста, която ще и причинитози път истинската катастрофа на държава от последните и завинаги останали на дъното, няма да има равна на себеси. Нацията ще се занимава завинаги с ровенето при събиране на нейните остатъци, но не и с възможноста да излезе от нея. Изборът е право на хората в нея, който може да се окаже фатален!

112

Анонимен

преди 9 години

От всички политици истински ненавижам и мразя Тиквата. Това е урода който се опита с клевети и лъжи да разклати банковата система в страната. В името на властта е готов да жертва държавата и народа. Добре че го дадоха на прокурор и нека освен в затвора да гние и в ада, защото докато тази уродлива чума наречена Бойко Тиквата е сред живите България винаги ще бъде застрашена. Това е истината.

111

ни съ знай

преди 9 години

Разбира се, той спаси банките- престана да клати държавата!

110

ББ

преди 9 години

Честит първи април на патерици.

109

ВЪРЖЕТЕ ЛУДИЯ БОКО

преди 9 години

НЯКОЙ ВИЖДА ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПСИХОТО БАРЕКОВ И ПСИХОТО БОРИСОВ.ЕДИНИЯТ СЕ ХВАЛИ С МИЛИОНИТЕ СИ В 5 БАНКИ. ДОКАТО ХОРА В БЪЛГАРИЯ СЕ САМОУБИВАТ ОТ ГЛАД И НЕДОИМЪК, ЩО ЗА ИЗПЕРКАЛ ТРЯБВА ДА СИ, ЧЕ ДА ХВАЛИШ С ТОВА. ДРУГИЯТ *** ПИПА СКРИТО, ТАЙНО И ЗАВОАЛИРАНО И НАТРУПА МИЛИАРДИ И ПО НЕГОВО ВРЕМЕ ХОРАТА СЕ САМОЗАПАЛВАХА, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕХА ДА СИ ПЛАЩАТ ТОКА.СЕГА ПОДПАЛИ ДЪРЖАВАТА С ПОМОЩТА НА ГЛАВНИЯ СИ ПРОКУРОР И СЕ ХВАЛИ ,ЧЕ Е СПАСИЛ БАНКИТЕ, СЛЕД КАТО ПОДЛУДИ ХОРАТА,ЧЕ БАНКИТЕ ФАЛИРАТ

108

ДеБиЛ

преди 9 години

в България не е имало по-*** политик

107

Анонимен

преди 9 години

До Не ви разбирамТо и никъде на този свят няма да те поканят

106

Анонимен

преди 9 години

Тиквочо, ти ще надминеш и Тодор Живков с бисерните си исказвания.

105

Анонимен

преди 9 години

Делян Добрев експерт... Експерт по какво?

104

Мартин

преди 9 години

Той спасил банковата криза ? Това някакъв майтап ли е или нацяло е превъртял от лакомия за власт ? То бива бива очевадни лъжи ама то това не е нормално вече ................не знам какъв простотиквеник трябва да си за да му вярваш !

103

Анонимен

преди 9 години

Боко...лично съм те виждал 1999г да седиш на една маса и да правиш наЗдраве в хотел Ален мак, с Чората(покоиник) , мафиот държащ нарко трафика и проституцията в Благоевград.

102

Анонимен

преди 9 години

Разправят, че Бойко Борисов имал два к.ра и всеки от тях бил дори по-голям от другия...

101

Анонимен

преди 9 години

до Аз ще гласувам а ти? виж само колко минуси са ти сложили,тоя народ вече няма чуство за хумор или не знае и не разбира какво значи ирония тц,тц,тц

100

Анонимен

преди 9 години

Досега смятах Сайдер Ага за луд с пищов и слаби нерви, обаче на фона на Тиквата започна да ми изглежда нормален. Такава глупост не съм вярвал, че ще чуя от който и да е считащ себе си за политик.

99

ХХХ

преди 9 години

Бареков : Последното нещо което бих направил е да вляза в политиката !

98

Аз

преди 9 години

За промяна-гласуване.За гласуване-измама.За измама-голяма измама.Не мога да гласувам за хора,които не ходят на работа.Ако аз не отида на работа,ще изпиша поне 5 листа обяснение и ще ми удържат от заплатата,за да платят на "народните представители".Тази година-без мен.

97

Анонимен

преди 9 години

Какво си спасил? Та ти довчера беше готов да изтеглиш 5 милиарда заем от МВФ при нужни 3 милиарда, а след като закърпиха положението, ти се курдиса пред медиите и твърдиш, че ти си спасил положението? ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ, ЧУВАШ ЛИ СЕ ИЗОБЩО КАКВИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКАШ БЕ!