33

до 47

преди 10 години

А Тиквата щеше да обвини всички без себе си.

32

Анонимен

преди 10 години

До Кичасалия.....Много вреден паразид си ,дано пукнеш

31

Анонимен

преди 10 години

Станишев би казал: Бойко Борисов е вйновен за наводненията,а Местан би възкликнал: И Цветанов,и Цветанов

30

варненец

преди 10 години

Помогнете на хората!Дръжте се един път поне НЕ КАТО БЪЛГАРИ.Спомнете си сърбите как си помагаха преди месец,как се мобилизира цялата нация.

29

varg

преди 10 години

Бойко нали си пожарникар бе отивай да помогнеш на колегите си.

28

Анонимен

преди 10 години

Хамериканците що не пратят малко аскер с техника от базите в БГ и Турция да помогне, нали са ни дружки?????

27

Анонимен

преди 10 години

youtu.be/943KtgumfUkВижте тук как и защо е станало всчико/

26

мойсей гадателят

преди 10 години

След богата реколта от тикви, винаги идва потоп!

25

Ман-Аф

преди 10 години

КАТО ИЗЛЕЗЕ ДУНАВ ПРИ ВИДИН...ДА СЕ СОПРЕ ЧААААК У СРЕДАТА НА ЧЕРНО И БЕЛО МОРЕ! ТЕ ТОГАВА СИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ...ЧАК КАТО СЕ ЗАГЛАДИ

24

Анонимен

преди 10 години

И Бог ни наказва за това че допускаме комунисти и ятаган да дерибействат над народа ни

23

Анонимен

преди 10 години

АЙ ДА ПРЕСТАНЕТЕ С ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПРОСТОТИИ, И ДА ОТИДЕТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА ХОРАТА. АКО ВИ МЪРЗИ, ПОНЕ ДАЙТЕ НЯКОЙ ЛЕВ НА НУЖДАЕЩИТЕ СЕ. АКО ВИ СЕ СВИДИ, ЗАМЪЛЧЕТЕ - ВЧЕРА 10 БЪЛГАРИ НАМЕРИХА СМЪРТТА СИ. НЕЛЕПО. В ПРИРОДНАТА СТИХИЯ. ТОВА Е.

22

sms

преди 10 години

Започнали да изпращат sms-и глупаците, уж за подпомагане. Ама чакали да им се върне потвърждаваш sms..?! Ха-ха, ама тези наистина повярали, че парите им отиват по предназначение?!.. И защо им пращате sms-и? Да си купят нови коли ли?!.. На морето пак ще ви жулят с високите наеми, че сега и парите ви вземат предварително.Ние като сме бедни и нямаме коли и къщи, какво да ни отнесе бурята, а?!...

21

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 10 години

Варненците са сполетени от голямо бедствие но още по-голямо бедствие ,че се търсят виновни и *** *** се обвиняват един друг а не се захващат да се възстановят града в туристическия сезон ! Никакъв проблем не е този хаос да се оправи за няколко седмици да почват да работят там и онази Кака Станлинка Георгиева вече трябваше да е развързала кесията на EU за да си оправим Варна!

20

с.

преди 10 години

Всичките видове министри,премиери и кметове се обясняват като пълни ***!Мама ви *** крадлива,гадна!Изсечени незаконно гори,които са спирали свлачищата,пълно безхаберие и в разгара на едствието се обясняваме кой какво трябвало да върши и да се четели законите!Бог да прости загиналите и Бог да накаже виновните!С вас сме,Варна!

19

с.

преди 10 години

Всичките видове министри,премиери и кметове се обясняват като пълни ***!!Изсечени незаконно гори,които са спирали свлачищата,пълно безхаберие и в разгара на едствието се обясняваме кой какво трябвало да върши и да се четели законите!Бог да прости загиналите и Бог да накаже виновните!С вас сме,Варна!

18

Анонимен

преди 10 години

Когато на власт ГЕРБ такива жертви нямаше понеже имаше много бърза на държавата.

17

Анонимен

преди 10 години

За какви помощи иде реч?От застраховките ли?Щото от моите данъци помощи само за държавната и общинска публична собственост може да се дава.А за пестеливковците дето са спестили по някоя бяла парица от застраховка, сега да си ползват спестеното за черни дни. Нали са спестили от застраховки?

16

дали вали бг

преди 10 години

Нали тоя тъпан Портних Тиквата го сложи за кмет.*** изсекоха гората,селяните затлачиха коритата на реките с ***,мафията бетонира курортите.Е как няма да се издавят.Това да не е първия такъв дъжд по тия места от векове.И друг път е валяло,ама сега хората са си виновни с действията и бездействията си.

15

Анонимен

преди 10 години

Варна бе начело на бунта срещу милиционерa с членска книжка от БКП миналата година. Тези хора избраха отново човек от същата групировка да ги управлява

14

Анонимен

преди 10 години

до 12пич може да не помня много неща от БГ но това с сигурност помня че в каското НЕ ПОКРИВА щети от природни бедствия като наводнения пожари земетресения вулкани и т.н. пише го с дребни букви в всяка една полица. Не ми се е налагало просто ми беше интресно когато си правих каско изчетох "дребните букви" хахаПоздрави от Сидни Ав$$$тралия