88

Анонимен

преди 10 години

KAK RAZBRAXA 4E E ROM4E MOZEDA E GIAYR4E:TO I BEZTOVA RAZLIKA NEMA;IMAM YSESHTANETO 4E ROMITE PRE4AT OSVEN NA BAIGANIOVCITE AMI NA EVOPA :LOSHI TEZI XORA BE NEMALI KOI DA GI VASPITA?

87

georgi

преди 10 години

Браво- само боят помага, но защо са спрели

86

j1

преди 10 години

До АнонименРециклират.

85

Ivan Grozni

преди 10 години

Дано не е от нашите... колко пари сме отеделили от залъка си да го нахраним до 16 годишно... колко ли неща е брало по домове на стари и гладни хора тук... и сега фира... ако е от нашите да съдим Франция за репарации...

84

Do 98

преди 10 години

До ФактВъпросът е до човек.Разбира се, че ще приемат с предубеждение всеки дошъл от някоя африканска или балканска държава.Замислете се какво сме постигнали ние тук, в нашата ***? Какво сме изградили? Правова държава ли, правосъдие, бизнес, условия на живот, средна класа или какво?Хората са си направили държавите да живеят добре и е нормално, когато се появят някакви диваци да не им е много ОК.Но, *** иска ей така, навсякъде, където отиде да го УВАЖАВАТ. Защо ли? Ей така! Да, ама не.

83

Справедлив

преди 10 години

Мръсен крадлив *** е получил каквото е търсил. Малко му е.

82

токо

преди 10 години

Що ги биете *** бе , франсета ??? Това не е по европейски, я се вземете в ръце и ги интегрирайте,все пак сте люлката на демокрацията !!!

81

Айше Кханъм

преди 10 години

Какво да прави кат няма кво да яде

80

Психолог

преди 10 години

В общинските жилища във Франция живеят само араби и африканци,явно конкуренцията на братята им роми ги дразни и им хвърлили една гора бой .

79

Колев

преди 10 години

Напишете един път заглавие както трябва, няма "ромче " имаме ***, ***, това е коректното название, така и те се определят! На френски също е ***, както сте го написали ще ме разплачете още малко!

78

Пацо

преди 10 години

Интегрирайте го бе, французи. Нали сте велика културна нация. Айде вземете си сега льо ромите и в льо училище да учат ла френски и да станат льо франсета.

77

Писаро

преди 10 години

Тия сами си правят гета ,ЕС да им направи едно голямо гето където да си правят каквото си искат.И да не се пускат на вън да им вържат една тръба вода, една жица и по един тир соени кюфтаци на ден да се колятб там едни други....

76

Анонимен

преди 10 години

*** не се бие,накарай го да работи той сам ще се самоубие!

75

с.

преди 10 години

Много правилно са го наритали!Ама нещо не чувам да се е вдигнала маалата да мрънка!Защо ли?Ами защото ще ги пребият и тях!А в Бантустана са оставени да правят каквото си искат!Ама франсетата са нация,а бантустанците са мишоци и се оставят да ги гаврят!Мда!

74

Факт

преди 10 години

*** без образование са проблем......но западняците са лицемери... ние си оставаме *** за тях... ***... българи... няма значение. Уважават те само и единствеено ако си нещо повече от тях и / или си им началник.

73

А, бре,

преди 10 години

тия с 20000 ромчета и ромески не могат да се оправят, а ние тука с над милион как сме? Ромче, боже жив да не бех, тоя на 16 сигурно вече чака внуци, тия му викат ромче.

72

Анонимен

преди 10 години

Знам, че не е хубаво така да се говори ама голяма напаст. То даже на снимката му личи колко са хванали от цивилизацията. Вместо да се дават пари за войни, по добре за космически кораби и да ги преселваме на Марс.

71

художника

преди 10 години

Чест, доблест, достойнство - Единствено при *** липсва. Те са най-коварното племе, при тях няма благодарност, а само личен интерес без капка угризение за последствията.След още няколко години и Европа ще им отеснее и дано се изнесат към Африка там ще са си, като у дома .

70

Анонимен

преди 10 години

Вив льо Франс!!

69

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 10 години

До jjj 88 Български хелзинкски комитет няма правомощия в Париж иначе щеше да им разкаже играта!