12

Анонимен

преди 10 години

Заседание на Националния съвет в делничен ден, означава, че ще бъде в тесен кръг, с участието на членовете от София, т.е. тези, които всеки ден са на "Позитано" 20. Провинцията няма да участва... Така се търси мнението на всички избиратели в последните години... За това и резултатите са такива...

11

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Който шъ пъдите, пъдете го. Само не пипайте лидера.Кой ще води Сърповете и Чуковете, това лято на Бузлуджа. Пари за кебапчета и биричка той е заделил.

10

Danek

преди 10 години

Още един с малко пишле,за нищо не става този,

9

анти

преди 10 години

До АнонименНапред България ясно, ама Русия защо? Истинската ти родина ли е това, червен ***?

8

Патилан

преди 10 години

Отново прах в очите на хората. Станишев, Орешарски и техният бог и началник Доган тикат България към национална катастрофа. Всеки който има икономически познания ще ви го потвърди. Сигурен съм, че и Орешарски го знае, просто му е наредено да си мълчи. Такива чудовищни кражби от европроектите и еврофондовете никога не е имало! Само от проект студентски евростипендии се крадат по 1100 лева на стипендия - в европа месечната от същия фонд е 182 евро, а тук 61. Правете си сметката за останалото.

7

№15

преди 10 години

Никой да не пипа лидера сега той ще развие "суперкариера" в европарламента ще си кютка с мизерните 10000 евро , а тука бизнеса ще си върви като мед и масло.

6

Анонимен

преди 10 години

УСПЕХ ГОСПОДИН СТАНИШЕВ,МОЛЯ ВИ НЕ ПОДАВАЙТЕ ОСТАВКА САМО И САМО ДА ДОКАРАМЕ БАНКЯНСКАТА КАРИКАТУРА НА ВЛАСТ,НЕ МИ СЕ ЗАТЯГА ПАК КОЛАНА И ДА СЕ ЧУДЯ С КАКВО ДА СИ НАХРАНЯ ДЕТЕТО,ВЛАСТ СЕ ДАВА НА ПО ДОБЪР А В СЛУЧАЯ ТАКЪВ ЛИПСВА,НАПРЕД БЪЛГАРИЯ ,НАПРЕД РУСИЯ

5

anti

преди 10 години

Браво Серж. так держать! Само ти можеш да унищожиш дъртата 100-годишна !!!

4

Анонимен

преди 10 години

Напусни ве ***!

3

Божо

преди 10 години

лидерът скоро ще бъде първи и отзад напред, защото ще е последния "член" на старицата , пардон столетницата !!!

2

Избирател

преди 10 години

Направо да я закриват тая партия !

1

Анонимен

преди 10 години

Не трябва да го пипат докато не подпише смъртния акт на столетницата