63

Анонимен

преди 10 години

Ами да не сте грешили... изборния кодекс си е ваш.Европейският парламент не бил училище, не можело Неков да ходи там да се учи за сметка на лидера... Ами като не е подходящ, що сте го турили в листата?Хората смятаха, че аз съм сигурен депутат - и какво точно изтъргува с "хората", та сега е толкова голям проблем, че не си сигурен депутат?Най-задкуслисната партия, най-големите търговии с постове и влияние, и най-малко се сещат кога да си замълчат ...

62

Анонимен

преди 10 години

Защо отпада петата, а не Съсела. И как реши, че е неизвестен. 34000 души са го припознали. Законът го направихте вие. Просперитет има в тези държави в които всички са равни пред Закона. Какво излиза, който е неизвестен има по-малко права така ли другари болшевики. Затвърждавате

61

съвет

преди 10 години

Може,стана и така ще бъде,а ти разпознаваемо лице ли смяташ че си за нас,българите? За теб Брюксел,Париж,Ню Йорк се все едно Банкя,Горна баня и факултета,стой си там,не ни обеждай

60

Анонимен

преди 10 години

Дори червените избиратели недолюбват Сергей, защото вместо да издига млади кадри на партията, той прие за членове и вкара като депутати хора, които никога не са били свързани с лявата идея: Корнелия Нинова - бивш член на СДС, Петър Курумбашев - бивш член на СДС, Захариев - бивш член на СДС. Сега искаше да пробута и никому неизвестната Лаверн, тази фамилия май е жидска. Има хора, които цял живот са работили за лявото, а Сергейчо издига хора по лични интереси. Да се засрами и да си ходи от поста.

59

анонимен

преди 10 години

Най-добре е майка и да я ожени...

58

ф

преди 10 години

Тая е напълно невменяема! Да хваща глупавата си майка и да изчезват най-накрая "дали в Брюксел, дали в Ню Йорк", дали на майната си да идат е все едно! :)

57

Анонимен

преди 10 години

Ама тези другарки защо ги влече все към гнилия запад и еврогейовете, към Париж, Ню Йорк, Брюксел? Защо не отиде да работи за партията в Москва или Пхенян, може и в Каспичан, много странна работа, имате ли някакво обяснение?

56

Анонимен

преди 10 години

Дали в Брюксел, дали в Ню Йорк или Париж... Верно ли? Че какво му е, на Якутск или Новосибирск да речем?

55

Анонимен

преди 10 години

Сега си искай паричките от Майчето.

54

хахаха

преди 10 години

Днес и майката и дъщерята се подвизаваха в една телевизия. Това даде възможност да видят избирателите от какво тъпо и ограничено същество са се отървали. Щяла да ходи в Ню Йорк, в Париж, абе *** ако искаш и в Пхенян все същата ще си останеш! Тъпоъгълен паралелепипед, с *** вместо глава! Вижте ме, подкрепят ме интелектуалци, миньорите са ограничени и си заслужават съдбата! Е.. червената принцеса от Долно Нанагорнище!

53

Мда

преди 10 години

Таза "дама" е еманация на българския комунизъм. Червена, безкрайно надута и изтъкана от злоба кифла, мислеща се за много интересна. Имам чуството че са роднини със сатанишев. Пълно е с подобни аморални отрочета на "активни борци", които продължават да гледат на държавата като на бащиния.

52

ovca

преди 10 години

Тази овца е също толкова неприятна колкото и майка й, придворната комунистическа политикожка Пиргова, която преди няколко дена обесняваше, че миньорите са *** и затова трябва да им се казва за кого да гласуват, защото те не могат да преценят сами. Представете си какво е мнението на бесепарите за собствения им електорат. А сега се опита да пробута смотаната си дъщеря за евродепутат, ама Господ забавя, но не забравя.

51

:)

преди 10 години

На тези избори гласуваха 80%-90% ***. Ако нямаш интелект да попълниш една скапана бюлетинка, имаш ли право да казваш как да се развива България и ЕС ???????Нормалните хора просто не гласуваха ! Това е истината ! 30% платени и/или *** избраха ГЕРБ, БСП и другата пасмина.

50

Х

преди 10 години

Так или иначе Достена нямаше да е евро- депутат.Те имат 4 мандата,а тя е на пето място.Станишев вижда ,че поста му като шеф в БСП се срива и той няма да рискува да остане в безтегловност.Да се надява поне да и върнат парите.

49

vesko02

преди 10 години

Жената си каза ,че работи за лявата идея и ще я разяснява където я изпрати партията.Ню Йорк ,Париж или Брюксел.Май не иска да работи в Зли дол ,където и е мястото.

48

Анонимен

преди 10 години

Дали в Брюксел, дали в Ню Йорк или Париж, добави Лаверн. По-важното е смисълът за тези избори, че участвах на едно високо място, че обикалях два месеца и видях на практика как се подготвят избори.*** ***, те е техническата грешка в изборите... нали толкова искаха преференциален вот... е на ви преференциален вот, ама нещо ви объркаха сметките хората. Цялата партия сте една техническа грешка и като толкова го плюете вашият съпартиец и че не ставал за Брюксел защот тогава е в листите?

47

Lavernata

преди 10 години

А щотото тая е много известна. Нали Илиянчето Йотова разправя, че навъртял 16 000 км, ами барем да беше обяснила на електората що е то преференция. Браво на Момчил, заслужава да отиде млад човек, а и какво е виновен, вотът за него е легитимен!

46

Kuncho

преди 10 години

Защо грешка, явно и твоите вече не те искат Сер Гей,щом дори хората от БСП които гласуваха те изместиха от първото място, значи е време за ОСТАВКА на подкрепяното май само от теб правителство!Или считаш че елктората на БСП и 37 000 човека гласували за младежа са ***, ако е така им го кажи!:)

45

Миньо

преди 10 години

"щяла да продължи да работи за лявата идея. Дали в Брюксел, дали в Ню Йорк или Париж" А защо не в Бобов Дол *** коко ?

44

българина

преди 10 години

Тази Достена май беше сръчкана с ОСТЕНА от един младеж който не предполагаше как ще стане евродепутат!!!! Желанието на БСП да контролира електората доведе до това определените хора да влязат , ама хитрата сврака с двата крака е казал народа!!! Майката на Достена за пореден път показа как неуважава народа който и дава тази власт