121

Тодор

преди 10 години

Майче ,мила ми кокошчице защо хората не се объркват да натискат палеца надолу тук във коментарите ? Защото 99% от хората те мразят но за жалост гласуваха под 30% ,толкова ли нямате доблеста да се изметете бе ! Ама народа търпи до време после взема сопата

120

Анонимен

преди 10 години

""Избирателите ни допуснаха грешка, призна Манолова"".................................................................................ми нали ТИ го писа закона, *** сврако ...хитрата сврака с двата крака ... както казват !

119

гаф №15

преди 10 години

браво майче - много точно попадение - право в петнайската! да наречеш собствените си избиратели *** в прав текст, си е направо шедьовър!

118

Анонимен

преди 10 години

Мая е най-дразнещата жена в БСП. Станишката, *** и Мая са лицата, които провалят БСП. Махайте се от БСП!!! Вие сте убийците на БСП с идиотското си плямпане!

117

очуден наивник

преди 10 години

Как цялата ни полиция не хвана досега един купувач на гласове бе!Тутманици!

116

Анонимен

преди 10 години

Само едно мога да кажа на БСП .... ахахахахахахахахахах ъуааахахаххахахах! яко

115

грешката е вярна

преди 10 години

Да, допуснали са грешка като са гласували за листа 15, и са решили да я поправят като покажат на първия в листата, че не му е мястото там!

114

123

преди 10 години

избиратели ....15 15 БСП БСП *** и дърти прости комунисти, които цял живот са живели на гърба на другите

113

Сократис

преди 10 години

То наистина си е за смях :)) На БСП винаги някой им пречи,винаги някой нещо не е разбрал,но НИКОГА вината не е тяхна.Манолова в стремежа си да блесне помогна много за закопаването на собствената си партия а сега и виновни избирателите-може да се сгреши от единици хора,но от десетки хиляди...Невероятно нахалство от нейна страна а защо да е грешка?! Как така Манолова изкара 34000 души ненормални?! Може наистина да симпатизират на този човек :) Сега трябва момчето да си отиде в ЕП и толкоз...

112

Сребрин

преди 10 години

Платиха хората и с един бюлетина две гласа им пуснах,пък сега казват грешка и що тъй.

111

Дум

преди 10 години

До "изнудения" 3 39Я ми обясни как могат да те принудят да гласуваш "против волята си"? Как ще разберат за кого гласуваш например...ще не се сещам. Ей - това прованса хем сами си слагате примките на вратовете хем ревете. Абе материал.

110

Анонимен

преди 10 години

Половината хора които гласуват, гласуват за НОМЕРЧЕ.Няма надежда.

109

boc

преди 10 години

Майо, Майоооо, никой не може да надскочи себе си! Ти показа що си и за какво ставаш.И така - ставаш само за жена, която не ходи по покривите.Що е то?Уличница! И акъла ти е на такава.

108

Анонимен

преди 10 години

Може да си направите сметката колко интелигентни хора гласуват за тез.

107

Социалист

преди 10 години

Майче ти си гений булка. Верно допуснахме грешка. Тя беше....ЧЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ НАС НЕ ГЛАСУВАХА ЗА ВАС.....хахахахах Трябваше още повече от нас да не гласуват за васБСП в музея - ще останете като сегашната комунистическа партия - 5 партийни лидери - вие сте на всеки километър.....хахаххаха......защото сте толкова малко....

106

бай Тъпчо

преди 10 години

Ееее *** то ний дрътите много бъркаме бе,яз пък турих хиксат на Бойко та да не стане той ама той пък зе че стана бе ама не съм дращил там от десно на билетината,пък тез еликтролити на бесепето кво са търсили там да барат-кой знай...ама нали таз бръмчилка Мая ги учеше де да дращят пък нищо май ги е не научила,то кво и требваше да прай нови учебници бе,то от много хитрини та накраят кутцуза набараха ама тъй си е то бе,в наше село викаме-сам да си го надънам,та и на Мая работата такваз същата...

105

Сър Пичук

преди 10 години

Нагла кюстандилска смрадло - откога скотовете от *** коптори са избиратели!? И като толко знаеш, обясни на нас безпросветните защо гласувалите за РБ или ГЕРБ не се "объркаха"?

104

Анонимен

преди 10 години

Мая е УФСЪ с рогца. Няма нюз за волния циркаджия.Простака, който реши, че е много велик, че може безнаказано да прави каквото поиска.

103

11.44

преди 10 години

И аз.До утре отново със СМЯХ.

102

15826

преди 10 години

Аз не виждам нищо лошо в това, че едно младо момче ще стане евродепутат, вместо до болка познатите ни политици, които за 25 години не направиха нищо за България, но продължават да се натискат за власт и пари.