8

До бизнеса

преди 10 години

То под 1000 лв. не е живот.

7

бизнеса

преди 10 години

Аз пък да ви кажа че не работят защото ги мързи. Идва сополанкото и иска 1000лв заплата така бил преценил, много разбирал след два месеца лъсва колко разбира, а дипломата от УНСС явно е за тоалетна хартия. Не иска да се научи и само за чужбина говори как там щял да взима 2000 евра. Ами да отива там, но с тия знания освен пици да носи.....има достатъчно добри кадри улегнали които си заслужават парите и не мислят че всичко което фърка се яде. На тия хора и по над 2000лв давам.

6

Анонимен

преди 10 години

То тези заплати не ни стигат за кафета и дискотеки а те искат да работим.

5

родител

преди 10 години

Младежите не работят ,защото не им плащат !! Наемат ги за 1 месец без заплата -на изпитателен срок ,и после им казват - не ставаш !! Вече поумняха !!Нали гея обеща 250х. работни места !За това утре никой да не пипа номер-15!!

4

Анонимен

преди 10 години

Как да има работа за младежи като пенсионери работят за жълти стотинки? Отделно че много от пишман - бизнеса менти с парите и младежите вече не кълват на гола кука..

3

ИСТ

преди 10 години

Младите не искат да са роби на капиталисти-социалисти и да им работят за 400-500 лева.

2

НЕ Е ВЯРНО

преди 10 години

НА ХРИСТО БИСЕРОВ ДОВЕДЕНИЯТ СИН СИ ТОЧИ ОТ ШВЕЙЦАРСКИТЕ СМЕТКИ ОТ ФОТОВОЛТАЦИТЕ А НА ДРУГАРЯТ ДОБРЕВ МАЛКИЯТ СИ ХОДИ ДО СЪРБИЯ ДА СЪБИРА ПАРСАТА ОТ КОКАКТА ...РАБОТЯТ ДЕЦАТА ДЕ

1

Анонимен

преди 10 години

Това не е вярно, фирмите наемат единствено младежи. Липсват на пазара, просто защото всички са наети.