74

Анонимен

преди 10 години

100 километар - това е оттук до Ихтиман, та това значи че те са пропутували половин България, те чуват ли се какви приказват - я за минали 13 километар -я не

73

АНТИ

преди 10 години

Изгубилите се момчета не искали да се качват в планинатаА стига, БЕ!Като се качват върху техните куртизантки-много добре знаят как да намерят "спасителното място", нали?

72

Анонимен

преди 10 години

как реши че само турци могат така да мислят, аз съм българин от македония и тракия поне второ поколение съм софиянец и също смятам че засулжават як пердах. Първо - не са се обадили на родителите си къде са,, второ ако джиесемиет им наистина са били включени от планинсакат служба щяха да ги намерят, защото им звъняха по джисемите и никой не отговаряше. и Трето разстоянието съвсем не е сто километар а мноог по-малко.

71

Анонимен

преди 10 години

Гледай ти, за пръв път чувам, че и за да отидеш в планината, трябвало да се застраховаш. То като здравните осигуровки било. А ако подпишеш нотариално заверен отказ от спасителна операция, може ли без застраховка да влезеш в планината, или и тя е солидарна?

70

Анонимен

преди 10 години

не става въпрос за парите - имали са джисеми - можели са да се обадят на майките и бащите си.Пределон е ясно че са се нарязали и сега лъжат като разпрани.в първата версия казаха че джиесемиет им били изключени три дни - сеа звънели на 112 те им казвали да се разкарат. Глупости. Да си сверят версиите

69

Анонимен

преди 10 години

До kikoот пътеката за пръскалото имам големи съмнения че се вижда светлина от ботав, отделно ако се били във въпросния участък и бяха слушали инструкциите на спасителите щяха да ги намерат още първия ден.Чудна работа............?

68

Анонимен

преди 10 години

Значи, нормално е държавата да се намеси и да ги потърси тези млади хора. В същото време обаче множество хора едвам се изхранват, нямат пари за дрехи и лекарства. На мен лично, много лошо впечатление ми направи това, че доста наглееха тези пишлемета, сами се били оправили, спасителите били *** като галошо, понеже не разбрали къде се намират няколко дни. Извинявайте, но това вече минава всякакви граници.

67

мунчо

преди 10 години

Милата мама нека осъди министерството /не знам кое/ за нефелни знаци на екопътеката и с тези пари да заплати издирването на отрочето.

66

Анонимен

преди 10 години

Важното е че са живи и здрави. Пари се връщат, човешки живот не.

65

Анонимен

преди 10 години

А тъпите футболисти от Бистрица могат да се разкарват със самолет на държавна разноска, а и хотели, ядене, пиене ,момичета--МОЖЕ!ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК ИЗПАДНАЛ В БЕДА, ЗА ДА МУ СЕ ПОМОГНЕ -ТРЯБВА ДА СИ ПЛАЩА.

64

kiko

преди 10 години

По думите на майката, те затова са били неподготвени, защото намерението им било само да отидат до водопада "Райското пръскало" в подножието на връх Ботев.............Да ама пръскалото се оказало висооко в балкана. ***.

63

Анонимен

преди 10 години

"... затова са оцелели, защото тя е хранителна вода..."Aхахаха... неееееееее... моля ви се, не я пишете жената, да се излага пред цялата страна...

62

Анонимен

преди 10 години

Само като чуеш какви ги ръси така наречената "майка" ми става ясно защо недоносчето И е толкова смотано.Българите са абсолютни неандерталци.

61

Анонимен

преди 10 години

До Анонименот коя партия си, да знаем чии деца искаш само да издирва спасителната служба, и имаш ли застраховка, я най-добре с това "компасче в джобчето без батерийки" си стой вкъщи, ама да си застраховаш и жилището, че ако стане нещо, не ми се мисли какви коментари ще четеш за себе си от *** *** из фейсбука

60

но комент

преди 10 години

Всеки лев, даден от държавата за спасителните служби се възвръща многократно.Всеки спасен човешки живот си струва.

59

BG

преди 10 години

Тая ситуация ми напомня за един мой съсед който също се беше "изгубил" в планината - 2 дена го търсиха (е, без хеликоптери ) и най - накрая се оказа че нарочно не се прибирал вкъщи, и не се обаждал на спасителите, щото се скарал с жената и искал да я накаже като я накара да се тревожи за него :)))

58

Друга майка

преди 10 години

Може ли майката на едно от децата да поясни какво значи ХРАНИТЕЛНА ВОДА? Ще бъде полезна на нацията- всички ще отидем да живеем до този водопад, ще се храним с тази вода и ще живеем дълго. Госпожо майка, не говорете глупости! По-добре мълчете, защото е ясно, че децата не са шарили по Балкана 4 дни! Че сте се сринали от притеснение е факт! Това не се коментира.

57

но комент

преди 10 години

нашите деца хиляда глупости ги учат в училище, няма да направят предмет "Безопасност и оцеляване"- да ги учат и обучават от малки , какво се прави и как се действува при бедствия, аварии, в планината, как се оказва първа помощ на пострадал , и на себе си, да ги учат да плуват, въобще навици за оцеляване, при катастрофи какво се прави.Смятам, че такова обячение ще спаси хиляди животи, и си струва държавата да го направи за всички български деца.

56

nexussss

преди 10 години

Няма по сбъркано племе от българското.....Е ЗА Т'ВА МРАЗЯ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!!!! Значи за *** и *** им - ПАРИ ИМА. За партии, предизборни кампании и купуване на *** гласове - ПАРИ ИМА. А за спасяването на 3 момчета БЪЛГАРЧЕТА, които нямат опита да ходят в планината и са постъпили просто неразумно (и това ще им е обеца на ухото следващия път) - ПАРИ НЯМА?!?!?! НЯМА ПО СБЪРКАНО МИСЛЕНЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРОСТО!!!!!

55

АНТИ

преди 10 години

Били на студено и влажно!А стига бе!Като вдигат краката на техните куртизантки-вътре не е влажно!Като вдигат чашите със водка, и те не са влажни!