334

Червен рязан х_й

преди 10 години

Много мразим ГЕРБ.

333

неутрален

преди 10 години

До Рени.... Очите виждат това което мозъка вярва. Начини за развитие на мозъка:- спиране гледането на тв, гледането допринася за оглупяване.-четене и учене развиват мозъка.-правилна диета като закуската трябва да е с овесени ядки.-умерени спортни занимания.-разходка сред природа.-среща с непознати хора по възможност на място на което не сте били например чужбина.- и още много неща за които се консултирай.Най-важното е преценката да се базира на по-широк поглед включително и Света.

332

Анонимен

преди 10 години

МУТРО НЕ ТЕ ИСКАМЕ ТИ ОСВЕН ДА СИ ПРАВИШ ПР И ДА СТЯГАШ КОЛАНА НИЩО ДРУГО НЕ ЗНАЕШ МАХНИ СЕ ОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА МИРА МРАЗИМ ТЕ!!!

331

MUTRA

преди 10 години

NO TI OSTAVIHA OSEM (8) MILIARDA REZERVA ,KOITO TI. OKRADE..

330

Do 426

преди 10 години

A SI OTKACHALKA ..

329

Анонимен

преди 10 години

Закономерност е,че нямаше приемственост между управлението на държавата 25 години и днес е по-добре да се върне мафията,отколкото да се втурнем към нови експерименти. Може да е за добро!

328

РЕНИ

преди 10 години

НИТО СЪМ КРАДЕЦ НА ПРЕХОДА НИТО СЪМ МУТРА.А ПЪК МИСЛЯ ЧЕ НЕ СЪМ И НА НИСКО ИНТЕЛЕКТУАЛНО РАВНИЩЕ ЗАТОВА КАЗВАМ ОТКРИТО И С ЧИСТА СЪВЕСТ ЧЕ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ.С УДОВОЛСТВИЕ СЛУШАМ И ЧЕТА ИЗКАЗВАНИЯТА НА ВСИЧКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПАРТИЯТА.КОЙ Е ПО ПО НАЙ?БАРЕК-ДУДУК ЛИ?сер-ГЕЙ ЛИ? ДЮГАН-БЕЙ ЛИ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

327

Анонимен

преди 10 години

Страшното е,че единствената креативна сила в тази държава е мафията,може пък да е закономерност.

326

Анонимен

преди 10 години

Изчерпа ми се запаса от думи за гьонсуратлъка му! Наистина някой трябва да поеме грижи за психичното здраве на този човек. Рискуваме да останем без главния клоун на републиката!

325

о, небеса

преди 10 години

..и *** обсипват свода небесен.....

324

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте за Рапона, за да е силен и здрав СИК, за да са доволни наставниците му от американското посолство и в частност Виктория Нюланд и останалите демокрадки. И най-вече за да подкрепите приятелката му Цветелина Бориславова.

323

Анонимен

преди 10 години

Един ден в учебниците по история ще пише,че за периода 2009-2013г. премиер е бил един образ-нещо средно между Настрадин Ходжа и Пабло Ескобар,а негова дясна ръка е бил един ***-нещо средно между Сталин и Кардинал дьо Ришельо.

322

Анонимен

преди 10 години

Бойко, скрий се някъде ! Не разбра ли , че никой не ти вярва на бръщолевенията?!

321

Анонимен

преди 10 години

***, по-***, най-*** простотията на това сикаджийско мутренско недоразумениие минава всякакви граници на допустимото! Опростачи и институциите, и хората, и държавата! Ама когато Ройтерс го казаха, в България всички си направиха оглушки. Сега като гледам, отърване няма от тоя ***!

320

Анонимен

преди 10 години

След като с Дянков откраднаха парите за здравеопазване и ги дадоха незнайно къде, така и не се появиха. Чудя се колко хора са на толкова ниско равнище, че да могат да го траят, та дори да му се връзват на плещенето.. и гласуват за ГРОБ.

319

пипипип

преди 10 години

До Анонименако беше китай тук, боко щеше да е разстрелян още 1992-а..

318

Тинк

преди 10 години

Отдавна не мога да го слушам този *** Боко Тиквата (според Маргините). Сега говореше с некултурния си изказ как ще вземем "сеДАм милярда" евро до 2020 г. от ЕС. Само че не каза колко ще дадем като членски внос, нито доколко наши стоки ще имат достъп до еврогейския пазар. И за развитие но тОризма. Пак плещеше за магистрали (но не и за плачевното им състояние още през първата година)

317

777

преди 10 години

ТОЗИ *** ДА КАЖЕ С КОЛКО МИЛИАРДА ЛИЧНО БОГАТСТВО РАЗПОЛАГА И КАК ГО ПРИДОБИ.ДА КАЖЕ КЪДЕ СА 1 МИЛИАРД И 500 МИЛИОНА ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ!БЕЗСРАМНИК!ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАТ КРАДЦИТЕ НА ПРЕХОДА И МУТРИТЕ!

316

ethernal

преди 10 години

а, Борисов колко изхарчи? Нали заради това го изгониха от властта! Да си коментира пред телевизора в Банкя!

315

Анонимен

преди 10 години

Къде е морала в тази държава,къде е морала на всички гласували отново за него?!? Нека се погледнат в огледалото,на главите им е изписано : "АЗ СЪМ ***"!!! Затова,никога няма да се оправим!!!Само след случая "Мишо Бирата",трябваше народа да е навън и той да е политическа история!!!