172

Анонимен

преди 10 години

На следващата Евровизия трябва да се появя преоблечен като жена с голяма брада и гол до кръста, задължително с неизбръснати мишници и гърди. Смятам, че не е необходимо дори да пея, за да взема първа награда.

171

Анонимен

преди 10 години

До 9735Ами, ти си бил много наивен. 95% от плюещите тук, са си чиста проба хейтъри.Останалите 5 % са вече сенилни старци, дето по тяхно време секс не се правело, но всички имаха по 3-4 деца.

170

до 219

преди 10 години

Бия натам, че тази награда не бе дадена от хората. Прочети и ще видиш, че по гласуване наградата се печели от армения. Но "журито" се намеси и каза, че трябва да изпратим послание. Това е проблема.

169

Анонимен

преди 10 години

Навремето обществото спазваше етикет на поведение, дрескод и благоприличие, въпрос на добро възпитание и култура. Не е притеснително, че това нещо изглежда така, притеснителното е че на запад никой не го намира за ненормално и дори го награждава, защото е маскиран травестит.

168

333

преди 10 години

АЗИС може а Кончита не?!Малко сме лицемриЗащо не се изказвахте така когато се пръкна АЗИС?! Все пак този австриец се показа пне десетина години след Васко ***

167

9735

преди 10 години

Сексуалната ориентация е нещо лично и няма място в публичното пространство, особенно когато се парадира с това нещо. Ироничното е, че именно хора като него насаждат омраза в хората, понеже както и коментарите тук показват не са против гейовете и техния личен избор, а по начина по който искат да натрапват техния начин на живот и най-вече позицията на конкурса. А именно: слагаш брада и рокля и получаваш награда без значение дали си по-добър от останалите.

166

#

преди 10 години

Заглавието на песента е за птицата Феникс,която се издига от пепелищата.Но защо тази митологична птица е толкова важен символ,видя се изобразена на церемонията в Лондон за Олимпийските игри,мъдри се изобразена на картина в зала на ООН,колко хора разбират посланието на "възраждането от пепелищата"...

165

българин

преди 10 години

в тая обстановка Русия се изживява като стожер на нормалността. От това губят всички нормални европейци и печелят всички руснаци. Сами си го правят в Европа, да идентифицират хората евроинтеграцията с всичко гнусно, извратено и смотано. Отвратително. не виждам защо се прави това?

164

Анонимен

преди 10 години

абе кой го гледа тоя смешен конкурс

163

до EU citizen

преди 10 години

"Това, че не хвърлям камъни по брадатата, прави ли ме травестит?"Ето един истински *** гражданин. След 10-15 години Европа като се напълни с вурстове, както сега с *** и африканци, ще се чуди откъде му е дошло.

162

do 212

преди 10 години

ама съм сигурен, че жена му без да я познавам не ходи по телевизията така да се показва и да се опитва по този начин да печели конкурси.

161

Анонимен

преди 10 години

Вурст не е ли наденичка , или Катя Салама.

160

след 20г. във Виена

преди 10 години

Турист задава въпрос на брадясал минувач:- Извинете, как да стигна до операта ?- О, много съжалявам, аз и съпругът ми не сме от Виена, но ей сега ще му се обадя да попита любовника си, той е кореняк виенчанин.

159

,

преди 10 години

Любопитен факт или началото на световния Содом и Гомора за да се предизвика Божия гняв ,срещу цялото човечество,което сатаната иска да предизвика,знаейки,че неговото време е кратко преди Исус да се завърне..Това ,което днес е любопитен факт,утре ще е обект на преследване на отричащите го като"свобода и толерантност"."Свободата" на изграждащият се сатанистки ред е задъжението да се отрича Исус като единствен Господ-Спасител и да се даде "свобода"да се Богу-хулства под всякакви форма

158

До 201

преди 10 години

Да де - ще си обръщаме "толерантно" главите настрани докато от всички страни почнем да виждаме такива космарляци!

157

Анонимен

преди 10 години

Скоро време нищо чудно и нашия Роско да се появи по жартиери

156

краси

преди 10 години

Какво тук общо има тук толерантността? Това не е ли конкурс за песен? А моето мнение без да съм специалист имаше по добри песни. Да дадеш първа награда на песенен конкурс на някого само защото е травестит не ми се вижда нормално. А ако беше останала втора, сигурно щяхме да заклеймим европейците за хомофоби. Същата песен изпята от жена, можеше дори да не е в десетката,нали! Фреди Меркюри го харесваме и помним не защото беше гей, а защото беше велик музикант и певец, а този вурст скоро ще е никой

155

СОРОСОИД

преди 10 години

Айде сега всичкото еврогейове, евролесбоси, толерантни космати женки и т.н. фили за дружен напън срещу Путин!

154

помощ help

преди 10 години

Преди много години - брадата жена е показвана като атракция чудо в цирка. Днес вече е лидер на музикалната сцена. Дали след време истинските мъже и истинските жени ще бъдат сочени пренебрежително с пръст от новото сбъркано, но авангардно общество???

153

Аз

преди 10 години

То не е Тя. То е Той. Той се прави на Тя. Той е травестит.