275

пьикассу

преди 10 години

казва им се на слепците: "царят е *** и гол", те ощипани пискат" "ньищо нье разбьиратье от изкуство". голяма пародия тая юрогейзия. ай наслука с новите ценности, и догодина от Дания да пратят педофил.

274

10010

преди 10 години

Заслужава си ние, които сме с висше образование, в европейско мислене и работоспособни да се махнем до един от тази ***. Да ви видим какво ще правите тогава. Кой ще ви издържа. блуждаещи безделници трупащи злоба. После кой ще ви заработва пенсиите.Горовя така, защото от младото поколение хората са много по-толерантни от тези, практикуващи професията "безработен сеирджия"!!!

273

Анонимен

преди 10 години

до 321Той и Хитлер е бил в робство затова ей такива *** като теб първи ги ликвидираше по лагерите, нали?

272

10010

преди 10 години

И спрете да ми врете в носа омразата си.Задръжте си я за себе си, нереализирани злобари на по 40-50 години, които не знаят на кой свят са.Не съм травестит, не съм си го и помислял. Но скоро ако някой не*астник за пореден път ме изгледа мен накриво на улицата, такъв ще си го отнесе, че не е истина!В робство сте били и пак ще сте в робство точно заради този манталитет!!!

271

Анонимен

преди 10 години

до 318Най-мъдрото решение от 100 години на Бай *** е тази година да не участва на Еврогейвизия.

270

10010

преди 10 години

Много сте ми интересни всички. А БайГаньовците къде бяха на този конкурс?Останете си със злобата!Предпочитам да съм истински европеец, да живея в Европейска страна, да уважавам различията пред това да съм закостенял неандерталец!

269

ЕС УЖАС

преди 10 години

По гнусно нещо не съм виждал през живота си !

268

Анонимен

преди 10 години

Едно е да излезеш като травестит....без брада, едно е да излезеш като гей с женсо поведение, но да излезеш с пола и с брада и да казваш публично че не си нито мъж , нито жена нито трансексуален...вече е върха на уродщината и то да излезеш по телевизия където те гледат 200 милиона на живо. Баси майката и побърканите евро скапаняци аз.

267

АТАКИСТ

преди 10 години

до 314Брачед, никой не е шокиран, а просто отвратен, че един талант с наистина стойностен глас като тоя се прави на *** и таланта му отива на майка му у п.тката за нормалните хора.

266

Гитлер

преди 10 години

как се връзва само толерантност с аушвиц. само 70 години от войната са минали. самозаблуждават се, че са отворени към света и не са фашаги. пример са *** от изт. европа.берлускони най добре го каза, когато германия води европа нищо хубаво не идва

265

Анонимен

преди 10 години

Силно провокирщото, необяснимото е трудно смилаемо за хората дори когато става въпрос за изкуство, защото няма подходяща "ниша" в "чипа" където да поставят новопоявилото се предизвикателсто. Силно шокирани и паникьосани те не успяват да се досетят, че става въпрос за един Човек, който им предлага една мното добра песен.

264

ни съ знай

преди 10 години

Корекция-не Австрия победи, а евроГейците със своите евроатлантически ценности!Отвратително!

263

васил

преди 10 години

Някой знае ли това какво е пед*раст гей или травестит

262

АТАКИСТ

преди 10 години

до 313Що, брачед? Щото Волен ви изрита герберастката мутрагенска хунта от властта ли?Боли ли, пич?

261

анонимен

преди 10 години

Ясно защо гей Станишев се е насочил към Европа!

260

Анонимен

преди 10 години

До Гейовска Европаи къде ще емигрират в сибир ли в трудовите лагери

259

до АТАКИСТ

преди 10 години

Ти си още по-жалък, отколкото изглеждаш. Вярвай си в утопичните представи, които запълват елементарният ти мозък, че Волен е месия, който ще направи рай на земята. Предполагам, да очакваме и минимална заплата 1000 лева и концлагери за гейовете? Я кажи, че ми стана интересно, в какви заблуди още живееш?

258

Гейовска Европа

преди 10 години

след едно десителетие, нормалните Европейци ще започнат да емигрират. Европа все повече се превръща в планета на маймуните, където нормалният Землянине е роб, а маймуните господари.

257

Анонимен

преди 10 години

"...истинска история от историята. През 30-те години на миналия век, на своя територия сталинска Съветска Русия предоставя възможности и подпомага обучението на немски войски, особено на танкисти и пилоти, като по този начин се заобикалят ограниченията, наложени на Германия след Първата световна война. Така, с руска помощ, в края на същото десетилетие германската армия, която би трябвало да е слаба, се оказва отново най-силната и добре подготвена в Европа, прегазва я с лекота, а после нахлува и в Русия, въпреки пакта за сътрудничество между двамата мустакати бандити."

256

Анонимен

преди 10 години

до 301Обратни има навсякъде, въпроса е, че в Европа те са на голяма почит.