114

Анонимен

преди 10 години

Недоумявам как може народът ни да обича своите подтисници.България има един велик политик и революционер това е русофобът Стефан Стамболов.Още след освобождението разбра ,че целта на войната е излаз на топло море.Опомнете се .Обичта към Русия е мазохизъм!Не се срмувайте да се наречете БЪЛГАРИ.

113

Анонимен

преди 10 години

Кремълските джуджета от няколко месеца нарушават международното право и вършат престъпления. Всички държави са настръхнали срещу путинската агресия и всячески се стремят да изолират звяра в клетка и да предпазят своите граждани. Само рубладжиите от БСП и АТАКА се чудят как да ни вкарат във войната между Русия и Украйна.

112

До 117

преди 10 години

Прави неприятно впечатление, че Единствено в БГ наричат укр. СЕПАРАТИСТИ като терористи. Интересно, защо е така. Пак ни води примитивната злоба, ние сме по-добри от тях, или нещо друго?

111

Анонимен

преди 10 години

До АнонименВойната е нещо жестоко и ужасно. Някакси с лека ръка режима в москва подпали сериозен конфликт в Крим и Южна Украйна. Надявам се скоро виновните за това да бъдат изправени пред международен трибунал и съдени както виновниците за Втората Световна Война.-------дотолкова им стигат мозъците в политбюро

110

Анонимен

преди 10 години

Войната е нещо жестоко и ужасно. Някакси с лека ръка режима в москва подпали сериозен конфликт в Крим и Южна Украйна. Надявам се скоро виновните за това да бъдат изправени пред международен трибунал и съдени както виновниците за Втората Световна Война.

109

Анонимен

преди 10 години

русия е бензиностанция маскирана като държава, "икономическата" сила не се различава по нищомот сауд. арабия

108

Анонимен

преди 10 години

95Не знаех, че във форума общувам с Господ!!!Ти говориш от името на ВСИЧКИ!И аз зная защо говориш гтака защото знаеш, че не е вярно.Това е посредствена пропаганда на немощен интелект.

107

Анонимен

преди 10 години

"Говорим за свобода на мнение, а не за икономика. "Русия е най-богатата на природни ресурси, пета по покупателна способтност в света, но нямало свобода на мнението- така ли - в богатите страни свободата на словото не се признава! И от куде имаш тази информация - бил ли си е Русяи или от CNN и Reuters.

106

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТия какво се правят на ударени. Не можахме да разберем каква им е позицията за кланетата в Одеса и Мариупол изобщо ако смеят да имат някаква. Или по презумпция Путин и Русия са виновни. Изглеждат глупаво.--------позицията е ясна, провежда се антитерористична операция стещу руските терористи

105

Анонимен

преди 10 години

Тоя Пинокио -Оланд, какво мнение може да изкаже.

104

Анонимен

преди 10 години

Защо заблуждавате хората - русия не е икономическа сила. Русия е въоръжен до зъби износител на суровини. Ако е икономическа сила, то посочете ми поне един промишлен продукт у нас на който да пише мейд ин раша. Няма и няма, колкото и да търсите. Но за по-упоритите може да се намери нещо сделано в ссср.

103

евророма

преди 10 години

Ако изборите се провалят, сегашното украинско правителство ще бъде вън от отговорност, а вината ще се стовари върху Путин - президент на друга държава???

102

Анонимен

преди 10 години

90-ти,По жалкия ти речеви инстументариум разбирам какъв си. Това са новите лозунги на твоите господари, които ти си си избрал да им се гъзиш.За твое сведение, въпросът за свободата е философско понятие. Зваеш ли какво е филисофия? Както и да е.Чувството за свобода е лично, във всички времена имаш свободата да си изкажеш мнението, ако имаш дупе да издържи на удари, ако се наложи.Ти си избрал да ги избягваш. Това е твоят избор на "свобода", но не значи, че това се отнася за другите.Трябва дух

101

Анонимен

преди 10 години

Като говорим за свобода на мнение, колко професори и учени в момента са в затворите на ЕС заради научните си работи - Дейвид Ървинг, Гермар Рудолф и т.н. Юрген Граф е осъден на затвор в Швейцария заради книгите си, в момента работи и живее в Москва където е има политическо убежище.

100

Лора

преди 10 години

До 85Няма нищо по ужасно, по-унизително, от това да бъдеш роб на роба! Хей, а ти дето се изказваш свободно, как си? Добре ли живееш? Пътуваш ли по Европата, или само я гледаш на снимки от компа? И добре, че има такива, като коментар 75, които четат чуждата преса, щото като гледам нашата, много демократично представя новините!

99

Анонимен

преди 10 години

Покажете на дебелата буца и ухиления и*т снимките на душените и изгаряните хора в Дома на профсъюзите, покажете им ги всичките да видят в какво са съучастници.В нета са публикувани снимки, статията се казва "Как са били избивани гражданите на Одеса в Профсъюзния дом?"

98

Анонимен

преди 10 години

В Крим убиват украинци, в Одеса убиват руснаци. Това искаше Путин и сега може да е доволен и да се възхищава на парада на безсилието на 9 май на червения площад.

97

Анонимен

преди 10 години

Русия в момента е 8мата световна икономика и 5та по покупателна способност в светаЕми, човеко, прави една фирма за сезонни работници и пращай натам. Желаещи да напуснат рая на Местан има много, ако успееш да ги убедиш, че във Волгоград ще получават повече, отколкото в Дортмунд, под пари ще останеш. Тъкмо ще ги убедиш в "руската мечта" и "Русская жизнь" ще замени "The American Way".

96

Анонимен

преди 10 години

Какво да коментираме войната в Одеса?Това е война, Русия нахлу в Украйна и анексира територии, хората са озлобени и стресирани.

95

Анонимен

преди 10 години

Убаво де! Ама какво общо има това с Русия. Говорим за свобода на мнение, а не за икономика.