135

ХАЙЛ ПУТЛЕР

преди 10 години

Ако сега ,Америка и Англия пуснат аванта на гнусната руско-фашистка шутка , Влудимир *** ,нищо добро не чака Народите по света. Робство,смърт и унищожение на човека !

134

путлер/хитлер

преди 10 години

В момента в Мариупол продължават безчинствата.Гори сградата на Градския съвет.Ето това е Путин един сатрап, който разпалва гражданска война в суверенна държава, за да я анексира по лесно!

133

ЕССФ

преди 10 години

Путин, влизай в Украйна, тази вечер загинаха над 50 мирни граждани, застреляни от демократични снайперисти!

132

999

преди 10 години

Ако сега пусне аванта на гнусната Америка и Англия ,нищо добро не чака Народите по света. Робство,смърт и унищожение на човека.

131

Alex

преди 10 години

Доста плосък материал. Путин казал това, запада трябва да прави онова...Ние не сме в условията на идеологическа война, както беше преди. В днешно време е по-логично политиката да следва икономическите интевреси. Няма значение, че някой днес е променил картата. Нима тя не беше променяна по същите причини досега>

130

СТРАННИК

преди 10 години

Има неправилен превод за изборите за Президент в Украйна на 25 май:" Намеченные в Киеве президентские выборы само по себе движение в правильном направлении, - подчеркнул российский лидер, - НО ОНИ НИЧЕГО НЕ РЕШАТ, ЕСЛИ ВСЕ ГРАЖДАНЕ УКРАИНЫ НЕ БУДУТ ПОНИМАТЬ, КАК БУДУТ ГАРАНТИРОВАНЫ ИХ ПРАВА ПОСЛЕ ПРОВЕДЕНИЯ ЭТИХ ВЫБОРОВ".

129

anonimen

преди 10 години

Dokolkoto vizhdam sabiram samo minusi, no nikoi ne se angumentira zashto e tolkova losho da sme v EU. Mozhe I az da gresha, no mi triabvat argumenti za da obiasnia na decata, che e po-hubavo da sa v evraziiskia saioz... Che vsichki sme ravni, a ne e taka..che ne e nuzhno da se razvivat, zashtoto sme ravni, a ne e taka....

128

Защо?

преди 10 години

И защо Украйна трябва да е с ЕС?! По-естествено е да е с Русия.Мисля, че Путин със сигурност има нещо предвид и това е стратегия.Освен това, не може да бъде безразличен, че се насъсква брат срещу брата, защото украинците са кръвно свързани с руснаците. Като баща на две дъщери, едва ли е бил щестлив да види обесени и задушени бременни руски момичета в Украйна.Отговорният умел политик трябва да знае кога и как да изпусне парата, за да сготви манджата по свой вкус.

127

саниран плевел

преди 10 години

Руският президент се изказал един два пъти по повод кризата в Украйна, а нашенският мистър Бийн по три пъти на ден се избафква по въпроса и то без никой да го пита.

126

Peshonizer

преди 10 години

Статията лъха на идиотизъм и пропаганда - внимателно ни се набива в главата колко е лоша Русия и какво точно трябвало да мислим за нея. Е, то и *** ще се подразни. Всъщнсот статията е писана за *** - другите имат щастието да формират собствена позиция, каквато и да е тя(про или анти - все едно, въпроса е да не е от пропаганда на бездарни журналисти...)

125

Анонимен

преди 10 години

Никакъв обрат няма. Това са брътвежи на неграмотни либерални псевдоинтелигенти. С объркана от страх и незнание мисъл. Само осъзнатия тежък земеделски труд ще направи от редакторите и журналистите в бта отново хора.

124

do 185

преди 10 години

Niama kak da ima komunizam ss otenaci na fasisham, pri polozhenie che e edno I sashto. Da ne kazvam, che komunizma e po-goliamoto zlo, tai kato e proseshtestvuvalo po-dalgo. Ne razbiram koe te machi za EU, che ti dava osnovnite choveshki prava?

123

до 192

преди 10 години

"трудно се спира страна която е осугуерна с ресурси и върви по пътя на капитализма"Трудно е, но опитите ще продължат каквото и да струва това. Ако Русия изплува това означава край на ерата на англо-саксонската водеща роля в света и начало на нова славянска ера. Западните цивилизации никога няма да го допуснат, ако ще и планетата да бъде унищожена.

122

майорски

преди 10 години

русия отдавна забрави комунизма ..там е капитализъм примесен с колективизъм ...но заряда на тази страна е огромен ...трудно се спира страна която е осугуерна с ресурси и върви по пътя на капитализма ......единственото което спира капитализма е липса на ресурси ...това обаче в русия не е проблем ...от това ги е страх Европейците и Американците

121

До 188

преди 10 години

Това няма да го излъчат по нашите медии нито ще го напишат, ще напишат най-много, че "сепаратистите" са си го заслужили.

120

До 184

преди 10 години

Защоо медиите ни не са медии, вие да не очаквате да пишат за Одеското клране и да отразяват действителността такава каквато е...донякъде съжалявам, че си проляха крлъвта за нас, сега въпросната "журналистка" щеше да споделя съдбата на кюрдските жени, а нямаше да бълва глупости против братушките.

119

Анонимен

преди 10 години

В момента гледам BBC News... Танкове минават през хора по улиците на Украйна. Военни на Украйна обстрелват полицейски коли на украинското МВР... Каква Европа, какъв САЩ, каква демокрация??? Вие всички, които подкрепяте този терор сте луди! После обвиняват Асад...

118

Анонимен

преди 10 години

Яйценюх като е гледал парада и на два пъти се е наакал от " патриотизъм"! Наш Розкно се е скрил в тоалетната и цял ден не е излизал в знак на протест срещу Стръвницата!)))

117

Salajadin

преди 10 години

До Анонимен172CHE NE PRILICHASH DORI VANSHNO SAMO MOZE DA RADVA BALGARSKATA NACIA,NE SME SKLONNI KAM GEYOVETE,NO NAPRAVI I USLUGA TAM KADETO SI NE KAZVAY CHE SI BALGARIN.

116

Анонимен

преди 10 години

Това не трябва да е в рубрика "Свят", а в "Блогини". Мисията на журналистиката е да отразява събитията, а не да изразява личното мнение на този или онзи "журналист"! Не е нужно въпросната Захариева да ни натрапва мнението си, просто ни представете събитията, за да си съставим ние такова!