48

Анонимен

преди 10 години

Пак се прехвърля цялата отговорност на Русия...

47

анти

преди 10 години

Долу Русия!!! Свобода от съветския комунизъм!!!

46

Salajadin

преди 10 години

До МайтапчияI NE SAMO GAZPROM,PONE 5 METALA ZIZNENO NEOBHODIMI ZA VOENNATA INDUSTRIA NA USRA,GI SNABDIAVAT SAMO RUSNACITE,PETROLA E NA PARVO MIASTO,DA NE GOVORIM ZA TEHNOLOGIITE V KOSMICHESKITE PROGRAMI,I KAK SHTE OTSTRANIAT GAZPROM,KATO ZAPOCHNAHA IZSLEDVANIA ZA DOBIV NA SHISTOV GAZ V RUMANIA LI,BRAVO TE RUMANSKITE *** SKORO SHTELI DA STANAT ARABSKI SHEYHOVE,CHAK ZAVIST ME YADE

45

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

В неделя руската преса гръмна с новината, че една от секретарките на руския президент е заварила Путин да се целува със Лавров в резиденцията си в Кремъл. А ние всички смятяхме Путин за мъжкар...

44

Анонимен

преди 10 години

Imat dogovor s dqvola .Smyrt na USA

43

/

преди 10 години

Както винаги Лавров е прекрасен дипломат и истината е очевидна даже без неговото изказване.Единствената цел на преврата от предателите на Украйна бе да се з вземат стратегическите бази на Русия в Крим,защото Путин е пречка за нападемие на Сирия,а там също имат база.Сега се разпали братоубийствена война от злоба и безсилие да се върне Крим(никога! :)и тези платени украински предатели ще бъдат съдени от собствения си народ.Само човек лишен не по негова вина биологично от способност да мисли или чисти дяволски ортаци ще си мислят или лъжат,че Путин,този гениален лидер ще кокошарства в Украйна как

42

Анонимен

преди 10 години

До Крaси .Имaш мaлък пропуск.Югослaвия бешр силно икономически рaзвитa стрaнa която възпрепятствaше Гермaния.По предложение и съучaстие нa Гермaния зaпочнa войнaтa.Всички шиптaри дсa били въоръжени с оръжието от источнa гермaния.

41

Анонимен

преди 10 години

s dogovor bez dogovor da umirgat USA qsno li e?

40

#$$

преди 10 години

До: спонгсАбе, историко я, кажи кога точно е имало държава Украйна? И какво точно се получава ако всеки етнос има своя страна?

39

КрaсиГ.

преди 10 години

EU.КAКВО МИСЛИТЕ ЧЕ Е ТОЗИ СЪЮЗ.ДA ТОВA Е ФAШИСТКО ПОДРAЗДЕЛЕНИЕ НA usa.AКО НAИСТИНA ЗAЩИТAВA НAСЕЛНИЕТО ЗAЩО ПОЗВОЛИХA НA ТРЕТA СТРAНA usa ДA ВОДИ ВОИНA НA ТЕХНA ТЕРИТОРИЯ.ИМAМ ПРЕДВИД ЮГОСЛAВИЯ.ПРAТИХA В СРЕБРЕНИЦA ЧAСТНA us AРМИЯ ОБЛЕЧЕНИ КAТО СЪРБИ.КЛAХA ПОВЕЧЕТО СЪРБИ НО СЕ ОКAЗA ЧЕ СЪРБИТЕ КЛAЛИ МЮСЮЛМAНИ.МИЛОШЕВИЧ ЗAЩИТAВAШЕ РОДИНAТA СИ НО БЕШЕ ОБЯВЕН ЗA ТЕРОРИСТ.A ЧЕСТИТО AМЕРИКA.НAМЕРИХТЕ ПОВОД ЗA ВОЙНA.СЪЩИЯ СЦЕНAРИЙ Е В УКРAЙНA.

38

Анонимен

преди 10 години

Ami nail tova iskahte g-n Lavrov , da nqma izbori.

37

Лавров Ментата

преди 10 години

"В момента правителството е изпратило армията срещу собствения си народ"Много неубедителна пропаганда г-н Лавров, докога с лъжи мошенико?В момента правителството на Украйна е изпратило армията срещу путинските банди он агенти на Русия и платени криминаллни престъпници, чиято основна задача е да провалят изборите в страната. Запада трябва да реагира и да наложи възможно най-строгите санкции срещу путинска Русия заради грубата намеса от нейна страна върху изборния процес в суверенна Украйна.

36

Анонимният

преди 10 години

Когато през 1956 г. избухват унгарските събития, Западът не спира да окуражава антисталинските бунтовници и да им обещава всяческа подкрепа, стига да се надигнат срещу съветските окупатори. И хората наистина се вдигат. Само че когато съветските танкове влизат в Унгария, толкова горещо обещаваната западна помощ така и не пристига. Докато унгарските въстаници са разстрелвани по улиците на Будапеща, по западните радиостанции звучи морална подкрепа и съвети как се правят коктейли ***.

35

Анонимният

преди 10 години

Всички западни политици сега били безкрайно възмутени от насилието в Украйна, били потресени до дъното на душата си от пролятата кръв. Боже, какви чувствителни хора! И колко удобно забравят, че в продължение на месеци именно те всячески подтикваха най-естремистки настроените групи сред украинските протестиращи да направят всичко възможно, за да свалят властта.

34

Анонимният

преди 10 години

Единственото занапред решение е мобилизация и въоръжаване на източните области и Крим, създаване на анклави на съпротива срещу неонацизма сред русините и в Западна Украйна. Москва трябва директно да подкрепи Изтока и Крим и да осигури свободата им, както подкрепи Южна Осетия и Абхазия през 2008 г. при конфликта с Грузия.

33

Анонимният

преди 10 години

Започва най-трудният етап - нацистка диктатура, която ще бъде подкрепена от Запада, подобно на поддръжката им на уахабитите в Саудитска Арабия. Ще последва отговор от Изтока. Точката, от която няма връщане, е премината. Страната ще бъде разчленена.

32

Анонимният

преди 10 години

Човек не може да не си зададе въпросът защо се случва всичко това? Какво като Янукович отказа да подпише асоцииране с ЕС? Украйна беше демократична страна. Щеше да му изтече мандата, ако следващия кандидат за президент, който предложи асоцииране с Европа спечели изборите то Украйна щеше да се асоциира с Европа. Отделен въпрос е, че най-добре отношенията с ЕС да се решат на референдум. Само че има опасност украинския народ да не избере Европа. Затова трябва да се създадат размирици. Да се подготвят предварително бъдещите украински лидери, така че да няма неподчинение от рода на проявеното от де

31

Salajadin

преди 10 години

SPORTNI VESTI OT UKRAYNAIZBORI NIAMA DA IMA V ZAMIANA SHTE SE PROVEDE FUTBOLEN MACH NA MAYDANA V KIEV MEZDU OTBORITE NA HARKOV I DONECK,TOPKATA SHTE BADE GLAVATA NA TURCHINOV,NE SE ZNAE ZASHTO SRESHTATA SHTE PRODALZI 24 CHASA BEZ POCHIVKI

30

'

преди 10 години

ДПак шикалкавиш.Крим е Русия,както са руски частите в Украйни подарени от Ленин.Е динствената причина Крим да се завърне доброволно и с радост към Русия е защото предателите на Украйна бяха платени да предадат независимостта на страната за да се премахнат важните за националната сигурност на обградена от бази на НАТО Русия.о Спонги.Мисленето ти е примитивното.

29

АК74

преди 10 години

youtube/watch?v=NS0l6vndl6U