67

БНА ВМС

преди 10 години

Силата на руското оръжие.Разрушителят Ейлат е потопен от два ракетни катера на Египет през 1967 г. 183Р Комар първите ракетни катери, малки, но железни. Те изстрелват 4 ракети П-15 Термит. Първата разбива палубните съоръжения, втората цепи корабът на две, третата и четвъртата бият по водата. Загиват 47 души.

66

Ф.С.В

преди 10 години

Последното нещо което съм е- да съм комунист- просто виждам че сега БГ е по зле от преди 25 г и това е СТРАШНОТО ! Никакво развитие освен няколко стотин милионера 5-6 милиардера и 6 милиона скъсаняци мислещи си че това е животът и така ще им мине - НЕ Е това животът ! НЕ Е !

65

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Ве точно тогава бяха скраб :) и съм ходил в армията и 100% съм бил преди теб там и 100% съм служил повече от тебе ...17 годишни не може да ми давате акъл ...вие още имате да учите ...върви сега да си вземеш надника от Станишеф и Сидер углу!

64

АНОНИМЕН

преди 10 години

Каква отбрана и какво оръжие какви пет лва,с прашки ли да се бием? Бюджета се увеличава за спящите по бюрата ,а оръжие и снаряжение отдавна е разграбено.Половината *** в държавата ни носят гащите и шапките извадени от армията ,а останалите *** разбиха де що може военни сгради за железо.

63

Ф.С.В

преди 10 години

Отделно преди малко ми говореше за един 1 танк ) хахах *** *** ) много ***

62

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 75 -Ако беше ходил в казарма - щеше да разбереш че тези танкове за тогава не са били скраб - ама си тъпо лапенце и сега откриваш топлата вода - Сигурно не можеш да повярваш когато си си пиел млякото под масата твоят идол Костов какви ги е вършил - учи малко имаш нет има учебници -не оставай *** доживот

61

Анонимен

преди 10 години

много пормити мозъци стил Маледония тука ве !! толкова умствено объркани хора на едно място рядко виждаш ! Така е ..това направи с вас комунизма , сега не знаете какви сте и какво искате да бъдете ...хем сте българи , хем обожавате русия ...яко ви лъжат а ви е яко им вярвате ! но така е ..доказано е , че само прости хора, необразовани, некадърни, долни, нечитави , втора ръка хора, мъродери стават комунисти ..все пак БКП е създадена точно от такъв тип хора , уруди ! :)

60

Анонимен

преди 10 години

До Ф.С.Вти не си нормален ве комунист долен :) върви се прегледай някаде ...150 танка за скраб *** ама кой да чете ..комуниста не обича да чете , той обича , обожава да избива хора безнаказано , хиляди трупове да гледа всяка сутрин когато излиза от скапанта си къща стил трансформатор! Аре марш червена слива!

59

alkap

преди 10 години

Tаа пута се попика от страх тоа селски *** да не му вземе някой бизнес парка. кво стана ве *** украинските ти събратя беха 5 нива нагоре мафиотски структури и сега ги *** здраво. Ако тука орицата се осъзнаят първо парка ти ше окупирам лично ше отида и ше напиша инвестирам у село с голуеми букви идвайте селски спържи

58

Ф.С.В

преди 10 години

поразумението беше подписано на 16 април 1999 г. от името на правителството на Република България при условията на последваща ратификация от заместник-министъра на отбраната господин Пламен Радонов.Споразумението регламентира количеството на безвъзмездно предоставената техника, 150 танка тип Т-55 с по един боекомплект от по 43 снаряда и друго въоръжение, и 108 броя 122 мм гаубици М-30 с по един боекомплект от по 40 снаряда и друго въоръжение, съгласно Приложение 4,

57

контров

преди 10 години

Тоя *** що не вземе да опъва платната и да си ходи при откраднатите пари в офшорните зони, а само прави за смях и без това смешната институция на бг президент? Че той има психиката и акъла на строителен предприемач от балкански тип.

56

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 61 -еи лапе престани да ме дразниш !

55

Ф.С.В

преди 10 години

България се отзова на изразеното от Република Македония желание за предоставяне на военна помощ. На македонската страна бяха предложени 150 танка Т-55 и 150 броя 122 мм гаубици М-30. Въоръжението и техниката са включени в обявените за експорт квоти по Договора за обикновените Въоръжени сили в Европа. Те не се числят към бойния състав на Българската армия и се съхраняват в базите за излишно въоръжение и техника.

54

Черен Петър

преди 10 години

В България и Българската армия си имаме най-много генерали и висши офицери на глава от населението. За разлика от войската и техниката.

53

Черен Петър

преди 10 години

В България и Българската армия си имаме най-много генерали и висши офицери на глава от населението. За разлика от войската и техниката.

52

Анонимен

преди 10 години

В предишния си живот новоизбраният български президент Росен Плевнелиев бил жена, родена в Ирландия и пастир. Това разкри самият той в неделя в предаването "Търси се" на бТВ. Любопитният факт бившият регионален министър разкрил чрез компютърен софтуер, създаден от самия него."Последното ми прераждане е било някъде през 1730 година. Програмата показа, че съм бил жена пастир, но не съм се прераждал често, което било хубаво. Защото колкото по-рядко го правиш, толкова по-стойностен живот водиш. На хората, които по-често се прераждат се им се дават повече шансове да се поправят", обясни Плевнелие

51

Анонимен

преди 10 години

Ако редуцират заплатите на военните на половина, никой няма да напусне, защото за друго освен да си клатят краката, не стават. А за такава армия и един генерал е много.

50

Ф.С.В

преди 10 години

Нали ви казвам ---Бг е Парад на Суетата ) Хора с рангове за велика армия а няма армия ) ЦИРК БУШ-- СВИРИ ТУШ )

49

Анонимен

преди 10 години

Не може да се откаже на воено-индустриалния комплексИначе дрониПрезидента е спасител на народа

48

ВЪПРОС

преди 10 години

ВЪПРОСА НА ВЪПРОСИТЕ Е:Тези адмирали, вице-адмирали и контраадмирали над какво адмиралстват?