379

Анонимен

преди 10 години

Запада постигна това което искаше! Гражданска война , далече от тях пак.

378

до 495

преди 10 години

Русия е единствената фашистка държава в Европа. Хубаво си го набий това във главата.

377

Анонимен

преди 10 години

До славянин Какви мъченици ще станат тия ***, те са отишли на чуждо мясти са понали да се бият и са си получили заслуженото - издушили са се като лисици там, къдетоса се скрили от справедливия гняв на местните хора. Мъченици щели да станат...

376

Анонимен

преди 10 години

Робърт Фрост,поезия,*** кажи,че хората не мислим с еднакви понятия.Има страхотна световна поезия,ако тези с бомбите бяха наблегнали на неква култура,можеше и да не се стигне до всичко това.

375

Анонимен

преди 10 години

Путин трябва да бъде заведен на въже в Хага, придворния му идеолог Дугин просто да се обеси на първото дърво.

374

до Драго

преди 10 години

След като има толкова застъпници като тебе за фашистка Русия, защо се учудваш че нещата са стигнали до там в Украйна.

373

Анонимен

преди 10 години

До 481:...танцуваме във кръг и търсим,и гадаем,а тайната в средата всичко знае...

372

ИСТИНАТА още 100 %

преди 10 години

Или както Паси каза: Майната му на православието!След Сърбия и България сега е ред и на Украйна да бъде доведена до просешката тояга поредната жертва в името на фасадната демокрация, която ще тупне в нозете на САЩ по пътя им към световно господство. Разбира се и през трупа на Русия, около която все повече се затяга примката!

371

до 483

преди 10 години

Хектор, можеш ли да ми обясниш защо бог трабва покрай БЪЛГАРИЯ да пази и Русия.

370

ИСТИНАТА 100 %

преди 10 години

Украинските ДЕСНИ започнаха ИЗТРЕБВАНЕТО на техния ЛОШ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ, както Бойко оприличава хората с все още непромити от американската пропаганда мозъци. Това, което у нас не успя да направи Дянков връзвайки финансови примки на шийте на хората, ще направят украинските ДЕСНИ с КУРШУМИ и БОМБИ (за по-сигурно!) под диктовката на АМЕРИКАНСКИ СПЕЦОВЕ по ИЗТРЕБВАНЕ на жива сила.

369

Хектор

преди 10 години

Сатаната вие и фучи,повикал е свойте бесове на помощ, касапницата е близо.....БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ и Русия...........

368

Анонимен

преди 10 години

Руските изверги си получиха заслуженото. Фашиста Путин да ходи да ги оплаква сега след като ги е пратил в чужда страна.

367

Вангя

преди 10 години

Ке паднат демоните в геената огнена ке видите ,скоро ке биде -времето настъпи

366

Анонимен

преди 10 години

Какво стана, рубладжийчета? Надявахте се да са изгорели украинци, нали? Е, игорели са 20 руски фанатици, на които не им е било мястото там. Честито!

365

Анонимен

преди 10 години

След тези престъления на ЕС приятелчетата в Киев е ясно, че ЕС е престъпна организация.Ще гласувам за тези, които са "за" незабавно напускане на ЕС.

364

до славянин

преди 10 години

славянин, нали знаеш че руснаците не са славяни а угрофини (варяги), затова са и толкова войствени и кръвожадни. Запада си мислеше че ще може да ги цивилизова както финландците, шведите и норвежците, но уви грешни му излезнаха сметките. Угрофин-комунист и кокошка не подлежат на дресировка и цивилизоване.

363

Анонимен

преди 10 години

На тези със запалителните бомби да не би някой да им движи ръцете с вуду магия?Зяпнали сте за благинки,защото никой не ви приобщи към общочовешките ценности,некви попове и ходжи,кои ***,кои *** или мафиоти гледат на религията като на бизнес ,а народът възприема тази религия като културно мероприятие.Изчезна невидимата нишка наречена морал,която крепеше общността за да се стигне до там,че в тълковните речници да няма определение на това понятие.Не убивай,не лъжи,не кради!

362

Анонимен

преди 10 години

А след това са подпалили и проруския катун на Куликово поле.

361

Анонимен

преди 10 години

Жертвами пожара в Одессе стали 15 россиян и пятеро граждан Приднестровья.--------------------- *** са отишли командировка в Украйна да рушат, но са си получили заслуженото. Браво!

360

atakis'

преди 10 години

Брутално накисната и изпраната западна мозъчна маса се поддаде на омразата на Запада към Русия.Сапунените балончета не тази реална,но необоснована ненавист сред нетрезво мислещите ''красиви и ентелегентни'' модерни леви и десни бекове е провокирана заради националиста Путин.Путин осъди най-богатия руснак,евреина Ходоркосвки,който държеше най-голямата петролна фирма 'ЮКОС'-недоразумения на приватизацията в Русия,която видяхме и тук.Ходорковски е пионка на Ротшилд.