47

Анонимен

преди 10 години

Жалко е наистина колко са ниски заплатите у нас, но в доста сфери положението е прилично (3000+ лв. месечно). Говорим за интелигентни професии, не за бачкаторски за по 1200 евро в Европа осигурена квартира и *** се пъчи колко е велик като *** на европейското общество с великите 1000-2000 евро месечно. За този, който не е учил, по цял свят ще е трудно. По цял свят той няма да може да има прилично собствено жилище и ще си отнася подигравките. Кой каквото си избере. Учиш или ставаш ***.

46

Анонимен

преди 10 години

Тоя изкукуригалия 25 годишен анти-синдикалист и слуга на "бизнеса" приватизатор и ликвидатор ако го слушаме,още 45 години на 300 лв заплатки.

45

Анонимен

преди 10 години

Дали не е време вместо от парламента, да почнем да чистим от синдикатите ..., че и там вони ужасно вече!

44

Чиновник

преди 10 години

До Аз реших а ТИ?На такива като тебе и 400 лв. са ви много, а Сидера отдавна не е фактор. Сега има нови циркаджии.

43

304 евро на ден

преди 10 години

По Първа германска телевизия (АРД), показаха какви са безотчетните дневни на т.н. евродепутати, когато те са в Страсбург или в Брюксел. 304 евро на ден. Това са 608 лева на ден. Които плащаме ние, данъкоплатците! 608 лева, това е една българска месечна заплата! Мартин Шулц взема тези безотчетни пари всеки ден в годината! 365х308 е равно на 112 420 евро, или 224 840 лева! Като прибавим тези дневни към редовните им заплати от 10 000 евро нагоре, ще се получат астрономични суми. А каква работа вършат евродепутатите? Никаква!

42

акълмайстор

преди 10 години

До Анонимен 36Не случайно на поляците им викаха "евреите от соц.страните"!!

41

до 39

преди 10 години

ти реши или РУСИЯ ти говори какво да решаваш? СЛАГАЙ ФЕСА момче и спрете с тия наркотици

40

CET

преди 10 години

1500 лв.- средна заплата хахахахаха. Работил съм с всякакви националности-израелци, алжирци, мароканци, немци, французи, българи и др. По-големи мърльовци и смотанняци от българитне са само франсетата... та 1500лв хахаха

39

Бобчо

преди 10 години

А до тогава бензина ще е 5лв, хляба 2 а сиренето 15... крайно време е да изринем от парламента. С мирни протести не става, просто са прекалено нагли за да си тръгнат с добро. Аз предлагам вместо с мирно протестиране пред парламента да отидем пред къщите за милиони на всеки един и да ги сринем до основи и да покажем че сме народ а не стадо овце.

38

Аз реших а ТИ?

преди 10 години

15 години мисля са много дълъг период за добър живот.Аз ще гласувам за Планът Сидеров 1000 лева сега и веднага на избори като първа политическа сила партия Атака.Останалите партии Герб-Бсп ги видяхме те работят за мизерно заплащане и съзидание на Българина!

37

...

преди 10 години

.. и да намали административните процедури, а не да обикаляш по 1000 гишета с дузина формуляри за нещо дребно. Направят ли се тези неща - най-вече корупция, закони и администрация, то тогава повече инвеститори ще дойдат, ще се изградят по-големи производствени бази/заводи-ще има повече работа и по-високи заплати.Фирмите не търсят само евтина работна ръка, искат и сигурност. Аз как да инвестирам млн.евро тук като гледам какво правят с Чез, ЕВН и Енерго Про? Та след 2г. може същото да стане с мен

36

Анонимен

преди 10 години

Много искам Волен да стане премиер за да му гледам сеира как ще изпълнява обещанията си от "Плана Сидеров". 1000 лв минимална заплата ... много искам да разбера как ще стане. Жалко, че няма да стане премиер никога и го знае за това си бъщолеви глупостите а *** му вярват.

35

Анонимен

преди 10 години

Ама то май в Полша "имаше работодатели от друг тип, имаше власт от друг тип", и НАЙ-ВЕЧЕ СИНДИКАТИ от друг тип.

34

Анонимен

преди 10 години

Най-малко 15 години?! това колко петилетки прави - другарите мерят времето в петилетки

33

Анонимен

преди 10 години

До 33Ti ako slushash Siderov... xD

32

Анонимен

преди 10 години

Как така ?!? Нали според "плана сидеров", минималната заплата още този мандат трябва да е 1000 лв ....

31

Бойко Борисов

преди 10 години

Матряла виждате ли какво става след Дянков който вече е руски възпитаник защото парите както пурите ми за 400 лева едната немиришат.Идвам сега на власт и стягате коланите отново в превдвид да не станете като Гърците(които се сцепват от живот)както и да стигнете кота 15 години-1500 лева....евентуално...защото тогава пак криза ще ви порази и ние политиците *** ще ви го обясним нагледно от нашите Олигархични ТВ студия като ясно и тогава ще ви кажем стягайте коланите за след 50 години-Живи?

30

...

преди 10 години

Не ме интересува коя партия управлява, стига да: 1: Спре с безсмисленото раздаване на "коледни", "великденски" и подобни глупави надбавки - вече няколко пенсионери чувам, че няма смисъл от тях,искат си редовно по-високи пенсии. 2: Намали корупцията на всички нива, 3: Подобри съдебната и изпълнителна власт/система със строги наказания, които се изпълняват и важат за всеки, 4: Олекоти администрацията - сигурно 80% от персонала може да се уволни и процесите да се автоматизират...

29

1

преди 10 години

То и сега може, но на фирмите не им се дава.

28

a

преди 10 години

Мойта заплата веднага се увеличи като започнах работа в държава извън бг. В бг пишман бизнесмени ме убеждаваха колко съм некадърен и ми се подиграваха с 200 евро месечно, като квартирата е моя грижа. Извън бг започнах с 1200 евро и осигурена квартира.