43

Идиот до Идиот №44

преди 10 години

"Защо Русия продава газа по-евтино на Германия? Защото Германия е сигурен партньор..."Защото Русия има по-голяма територия и по-големи залежи. :)))Схващах ли :По-големи територии - повече залежи.Повече залежи - повече количество.Повече количество - по-ниска цена.Понимайеш, ***.Предполагам, че и за *** е лесно да го разбере.

42

ЧИБА

преди 10 години

Откъде накъде някакъв американец ще ни казва кое е добро за нас и кое не !!!!!!!!!!!!!!

41

Павел

преди 10 години

Да се прилагат *** санкции срещу една огромна страна и икономика в ерата на глобален свят и икономика е самоубийство и грешка която скъпо ще струва на ЕС защото место да си гледа интереса те се огънаха под натиска на САЩ...........

40

до 42

преди 10 години

Не бих казал, че украйнците си го заслужават западняшкото робство. В крайна сметка като се изключат тези в Киев, които са там чрез преврат - не се знае дали има и 50% от одобрението на украйнския народ (особенно в Източна и Южна Украйна) това терористично правителство в Киев и прозападната му политика към ЕС, ООН, НАТО, САЩ и другите участващи.Но иначе в коментара си си прав.

39

Идиот

преди 10 години

Защо Русия продава газа по-евтино на Германия? Защото Германия е сигурен партньор, дори и сега, а ние сме едни дупеврътльовци, които слушат заповедите отвъд океана! Ако не взимаме газ от Русия, къде другасе ще го намерим? Шеврон и разпробиване на Добруджа? Не, благодаря. А с тия заплахи, че който член на НАТО не се съобрази с решенията ще пострада повече, стана повече от ясно за какво ни имат и руснаците и западните ни"партньори"...

38

Българин

преди 10 години

"Изключително важно e да се намери начин да се укрепи българската икономика така, че да е по-малко зависима от руския петрол и газ, заяви пред bTV заместник-помощник държавният секретар на САЩ Хойт Брайън Ий."Тоя *** що не вземе да си затвори устата или ние като не сме под директното управление на САЩ нямаме право на евтин газ (включително и всички други неща зависими от газта) или може би нямаме право да си гледаме националните интереси ми трябва само да слугуваме на някой.

37

Анонимен

преди 10 години

Къде е Америка, къде сме ние. Разполагане на тяхна армия на наша земя е с цел агресия към Русия а не защита на Америка, още по малко на България. Мразя ги тези *** и надявам се нашите политици да не го разрешат. Макар, че са продажници. Ако допуснем това да се случи, Русия ще промени коренно отношението си към нас, което ще е пагубно за България, както в момента е пагубно за Украйна. Но си го заслужават, като са толкова умни, та им се вързаха на акъла за демокрация, сега да си берат гайлето!

36

Анонемен

преди 10 години

А ние не искаме вашия шистов газ.Дупчете си в Тексас като искате и се тровете на воля.

35

Анонимен

преди 10 години

И да е още по-зависима от САЩ.

34

До 37 от zeus

преди 10 години

Хаха, руснаците имат природен газ при тези нива на потребление и износ за 100 години напред, шистов не им трябва. Предател си ти, който иска да си съсипем страната за да направим кефа на чифутските газови компании. Я ми кажи на каква цена ще ни продават газа те и какви ще са последствията за природата.

33

Патриот

преди 10 години

Това, което е изгодно за Русия, е пагубно за България!

32

До 33

преди 10 години

Газпром добива в Сибир ШИСТОВ ГАЗ и по тръби този газ идва тук. Но те нямат инстерес ние да го добиваме и загова плащат на такива предатели като теб да пишат по форумите.

31

мисли българино!

преди 10 години

Вече четвърт век управляващите от всички цветове не си мръднаха пръста за да направят България енергийно независима и да подобрят хала на българина. Само от разликата в цената на газа за България-465 долара и за Германия 250 долара Газпром извлича годишно един милиард лева. За сравнение годишният държавен бюджет е 28 милиарда лева ,а бюджета Националния осигурителен институт-здравеопазване и пенсии е 900 милиона лева.

30

Ф.С.В

преди 10 години

САЩ само взимат - ТЕ не дават -АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ВСЕ ОЩЕ !!! Все едно- евреин да ви даде пари )) ще ви даде само ако ви вземе земята на безценица !!

29

САЩ терорист N 1

преди 10 години

Дръжте си солджърите в ТЕКСАС и не си врете носа навсякъде по света. В БЪЛГАРИЯ СТЕ НЕЖЕЛАНИ.

28

zeus

преди 10 години

Хайде на нов глас старата песен за шистовия газ.В близко бъдеще войните ще са за храна и вода, няма нужда да си скапваме природата. Американците като толкова ни мислят да почнат да доставят втечнен газ и петрол, ама на същите или по-ниски цени;)

27

Анонимен

преди 10 години

До 19 цената на газа за българия е в пъти по-ВИСОКА от цената за Германия? Защо? Евала на братушките....

26

Анонимен

преди 10 години

че България какъв потребител е !!!особено лятото с 5 завода ай стига глупости

25

Патриот

преди 10 години

Българи, да станем като един и да браним интересите на братска Русия на Балканите и в Европа! Защото ние сме нещастно племе с робска психика и не ни бива за нищо друго!

24

Ф.С.В

преди 10 години

-Ако докарат американски войски в Бг - тогава ще стане страшно - БГ народът е толкова озлобен от бедност и напрежението в него е огромно ,,че остава само във война да ни вкарат - Ще падат Правителства и може до гражданска война да се стигне - не ни стигат бежанците от Африка а и пияни американски войници да стрелят по хората - Това ще е "драскане на клечката" в БГ от страна на ЦРУ