17

ДА ЗНАЕТА

преди 10 години

Никакво рязко покачване на работните заплати,дори и никакво повишение с огромните 4 лева на пенсиите.Заплатите ще се покачват рязко с по 560 лв месечно САМО на депупути,респ. на министри,членове на кабинета,магистрати и НАШИ хора,които са свикнали много да ядат и много да се..ат.Европейски субсидии само за яхти ,самолети,лукс коли за обичащи екзотични дестинации ,останалите-в нивите с ралото.Електоратът да се научи да живее месечно с нашите дневни пари,защото ДЪРЖАВАТА СМЕ НИЕ

16

аз съм българче

преди 10 години

Депутатите си вдингаха заплатите с по една минимална работна заплата нагоре, а някои хора живеят с това цял меец... Питам въз основа на какви разултати от свършена работа си вдигат заплатите? Много им hаресва на какво прилича България ли?

15

КОЙ ? ? ?

преди 10 години

Уринарскиииии *** грозна :@ ОСТАВКА ТИ ИСКАТ ВЕЧЕ 90% от Българите БЕЗСРАМНИК ! ! !

14

От БСП съм

преди 10 години

За БСП съм ,но не съм съгласен с това ! И Борисов и Дянков преди ни обясняваха ,че доходите не могат да се вдигнат, сега и Орешарски, а и назад във времето всички....Явно страха от това да заживеем по-добре, да сме по-цивилизовани и по-умни ги кара да треперят от страх!

13

бангладеш

преди 10 години

Урко ,питай банка КГБ дали да не ги намалите стига сте ги вдигали, че е опасно!!

12

Аз

преди 10 години

Защо пропускат да кажат какъв подарък са направили на хазартния бизнес с така удобния "пропуск" в закона, заради който организаторите на хазартни и лотарийни игри вече не са длъжни да плащат да бюджета такса за организирането на тези игри , с което в хазната няма да влязат милиони левове - е разбира се, че пари за здраве, пенсии и заплати никога няма. Ние не сме ли ги избрали там и те не си ли получават заплатите точно за това - да намерят пари, а не оправдания !

11

Фил

преди 10 години

Банда продажници на снимката.Синдикатите ни и разните му съюзи на работодатели и бизнесмени са успешен инструмент за комунистите. Доказаха го 25 години !

10

Мария

преди 10 години

Който не гласува за БСП да му исъхнат ръцете и дечицата му да се гърчат в онкологията. Да не сваля черната забрадка от входната врата.

9

Анонимен

преди 10 години

Ниските заплати създават сив сектор, а в него изтичат милиарди пропуснати ползи за държавата. Ама депутатите не ги е грижа ни за сивия сектор, ни за гражданите, нали си вдигнаха шоково своите си заплати, това е най-важното.

8

Ф.С.В

преди 10 години

Той заяви, че до две години не можем да стигнем средноевропейските доходи и коментарите в тази посока са несериозни. ---------- ЗАщО НЕ НИ КАЗАХТЕ ПРЕДИ 25 Г В КАКВА ЛЪЖА И КАПАН ЗА БЕДНЯЦИ Ще ни вкарате ? !!! - *** политическа *** която 25 г обяснява че трябва да живеем като най големните бедняци на Света- толкова ли няма кой да ви разстреля бе !!! НИЕ минималните европейски заплати не може да стигнем а този ми говори за средните заплати-- ЛЪЖЕЦ !

7

vesko02

преди 10 години

Току виж българина се главозамаял и започне с неадекватни харчове?Какъв ръст ви тресе като хората създаващи нещо са на изчезване.

6

?!?

преди 10 години

Браво, премиер капиталист издигнат и подкрепян от социалисти. какво се получава? За, заплатките на малките хорица яловия, а за кръга от фирми на БСП-ДПС 500 милиона "за инвестиции и подкрепа на регионите"

5

бангладеш

преди 10 години

прав е другарят УРКО.....покачване ще има за наши хора и фирми другите ще чакате орехите да станат

4

Анонимен

преди 10 години

"Резкият скок на заплатите крие рискове"Да, крие рискове. Крие рискове да заживеем по-добре, да осигуряваме на децата си по-добро образование и бъдеще, а най-големият тиск идва от това, че няма да пораснат неграмотни *** без перспективи- електорат.

3

Ivo_1

преди 10 години

Тоя като заговори и поглеждам накъде е слънцето. По-добре да каже само едно нещо, но смислено, това което всички искаме да учем. ОСТАВКА.Голямо лъжене мажене и прочие, само и само да остане на всласт да краде. като тръгна каза 250 000 раб.метса, къде са? Никъде. Две години за средноевропейски пари, хахахахахаха видца на деня. И 200 години да го чакаме тоя няма да направи нищо освен да повиши заплатите и парите в партийната каса

2

Анонимен

преди 10 години

А РЕЗКИЯ СКОК НА ВАШИТЕ ДЕПУТАТСКИ ЗАПЛАТИ, БОНУСИ, БЕЗПЛАТНИ КЮФТАЦИ И ВСИЧКИ ЕКСТРИ КОИТО ВИ ЗАОБИКАЛЯТ НЕ КРИЕ ЛИ РИСКОВЕ.

1

Анонимен

преди 10 години

Стах ви е де не забогатее обикновенния българин ли ? Орешарски и твоето забогатяване крие рискове и рано оло късно ще се осетят