143

Той е

преди 10 години

Хайде да видим сега,кое как е?По принцип,тези неща са дълбока тайна,а изведнъж - хоп, се появяват в медиите!Видите ли, Русия иска и този газ,а не нещо друго!Е добре,ама Русия си върна Крим,не взе източна Украйна,нали?И ако изобщо има газ,което ми мяза на блъф,по ми се вярва,че САЩ правят преврата,за да сложат ръка,това си е в техен стил!Русия обаче дава контра,и западняците почват да *** на умряло!Така се вижда още по-добре,дали на Запада му пука за Украйна,или търси ресурсите и!

142

Анонимен

преди 10 години

Тая статия от журналист ли е писана, или от група дежурни алкохолици в кръчмата на село Сусурлево?

141

Анонимен

преди 10 години

Нямa кaк дa не печели Укрaйнa, стaнaт ли износители нa гaз зa ЕС, естествено че ще печелят и повишaвaт стaндaртa си!

140

С.С.С.Р

преди 10 години

До Кашчей БезсмертнийХААХАХАХАХАХАХАХАХАХХА !

139

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До С.С.С.РНе се заяждай с човека, бе!Не са ли те учили в училище, че не трябва да се подиграваш на психично болните?И те са хора, какво да направим, че Здравната каса има пари само за евтини лекарства?Доктор Чурков (Психодиспансер Долно ***)

138

Анонимен

преди 10 години

до 165 Не се прaви нa интересен и се дръж възпитaно, те ... в aгентa

137

Анонимен

преди 10 години

днес в Донецк руски сепаратисти с камуфлажни дрехи и маски са нападнали привърженици на украйна. сепаратистите са употребили ножове палки и камъни.най малко 14 граждани са приети с тежки наранявания в болницата

136

младен

преди 10 години

Украйна ще спечели ама друг път. Както ние печелиме от златното ни находище. Всички знаеме кой ще спечели дори и да е вярно че има толкова много газ. Украйна най-много да спечели замърсени водоизточници и да трябва да почне да си коува вода.

135

инженер

преди 10 години

Пълни глупости! дори и да има такова невероятно находище, не е задължително газ да се добива от центъра на находището т.е. района на гр. Славянск. Сондажите могат да бъдат построени в която и да е точка на находището на стотици километри от центъра му и да го ползват цялото. Пак ни заливат с помия за да изкарат доблестните опълченци на Славянск икономически облагодетествани. Цели щабове за пропаганда работят срещу шепа опълченци .

134

С.С.С.Р

преди 10 години

Василев , забравих да ти кажа кой съм - Агент Юрий (КГБ)

133

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 160Точно така.САЩ искат същото.

132

Деян

преди 10 години

До Анонимен 74"Ако технологията фракинг е бозопасна, защо в самите САЩ, в доста от щатите им е забранена?"Технологията за извличане на шистов газ е НАПЪЛНО БЕЗОПАСНА! Хаха, да прав си, технологията е безопасна, опасни са химикалите които се ползват за добиването.

131

С.С.С.Р

преди 10 години

Василев , проскубана хрътко хамериканска , за колко соросцента драскаш по цял ден във форума , а ? България е Русия и Русия е България ,ясно ли ти е третополово неориентирано същество ? Ще ви поставим с лица в земята , а в *** ви ще забием руското знаме , *** !

130

Анонимен

преди 10 години

Даже и да има много газ, американските фирми не са луди и ще печелят добре а няма да го продават на народни цени.

129

Анонимен

преди 10 години

Ясно беше, че целта на Путин не беше да спасява руснаците в Украйна! Най-нагло просто искат да им вземат земните богатсва!

128

Леле че народ

преди 10 години

До да 158 А ти чел ли си какви вреди има бе ,мутант т*п?

127

да

преди 10 години

абсолютно точно така е..Русия трепери да не вземе да се случи да не е монопол повече в Европа...и нашите тъпанарчета тука вярват на всичко което им се подхвърли..така е *** народ беден народ...вие да не сте специалисти по шистов газ та всички се изказвате все едно сте учили за това 20 години бе професори? абсолютни смешковци русофилски

126

Леле че народ

преди 10 години

Това ,че имало шистов газ ,са пълни простотии Платена работа. Руснаците си имат хиляди квадратни километри непроверени площи и освен стандартния ,могат и шистов да добиват,ама са сметнали,че не е необходимо А и тая шистова "революция" ще се окаже балон пълен с въздух. Все едно под Кремиковци има огромно находище на желязна руда

125

преди 10 години

В Полша,също имаше много шистов газ,а вече никой не иска да го добива.

124

Astarot

преди 10 години

Днес.бг, не сте ли задължени по закон да отбележите статията с текст "платена публикация"? :)